Visitants

Visites

Website counter

dimarts, d’abril 30, 2013

Llunàtics...

Han passat moltes coses des de el 21 de Desembre de 2012. Han passat coses al món, a la gent, a mí mateix. Han passat tantes coses que no sabria ben bé com explicarles.

El món dona tota la sensació d'haver-se tornat completament boig. Estan passant moltes coses a l'hora, tantes que no donem abast per saber tot el que està passant.  De  cop i volta, sembla que visquem envoltats de psicòpates per tot arreu (iniciant amb tota la política a nivell mundial, els "aparentment" terroristes que et posen una bomba aquí i una allà i els bojos que de la nit al dia et munten un tiroteig en una escola de qualsevol lloc del món). Tenim boles de foc creuant els cels de tot el món, una nova tanda de terratrèmols arreu, avistaments OVNIS també arreu, meteorits, extranys fenòmens atmosfèrics, grans escàndols de corrupció que surten a la llum... La llista és molt llarga.
No fa pas massa que vaig llegir una canalització que deia que tot això es devia al canvi d'energia que estava experimentant el planeta. Aquestes energies, son molt semblants a les que es produeixen durant la lluna plena i que fan que prouta gent en senti els efectes. Durant la lluna plena augmenta la taxa d'assassinats, per exemple. La gent és més propensa a perdre la cordura. Doncs bé, això és el que està passant però en una escala temporal una mica més llarga. El canal deia que estaríem notant aquests efectes durant gairebé el que restaba d'any però que no ens haviem d'espantar.

El que va passar a Boston (i també a Waco, Tx) va ser clarament un "inside job" de l'FBI. L'èlit que mou els fils desde les ombres, està aterroritzada perquè els vells trucs que solien funcionar per dominar les masses, ja no estan funcionant com abans. Llavors han decidit dues coses: primer, incrementar les dosis de terror. Y segon, comensar a probar coses noves.

L'únic que estan aconseguint, és quedar més en evidencia amb lo qual, cada cop funcionen menys els seus trucs. És com el mag d'Oz, un cop has obert la cortina, el mag per tot el seu poder. És només un home vell, assegut en una cadira, parlant a través d'un altaveu i tocant botons en una consol.la.

Les proves de que els atemptats de Boston i l'explosió de la planta de fertilitzants de Waco (causada per un míssil) van ser causats directament per l'FBI son a la web. No us costarà massa trobar-los.

I no patiu si us sentiu i sentiu el món una mica boig. Tot segueix dins del pla i molt aviat tindreu noticies molt sorprenents! No perdeu l'esperansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada