Visitants

Visites

Website counter

dijous, d’octubre 08, 2009

El Gran Canvi

He decidit que avui es un gran dia per tornar a escriure perquè el que he de dir és molt important.

Darrerament he estat investigant força. He estat llegint molts documents i veient forces videos (especialment de la Conferencia d'Exopolítica que hi va haver a Barcelona el mes d'agost).

La conclusió és la següent: està passant alguna cosa. No només a nivell de la Humanitat, sinó a nivell planetari, a nivell del Sistema Solar.

Us puc demostrar amb estadístiques a la mà, que tots els planetes del Sistema Solar, incloent el Sol i la Terra, estàn patint canvis substancials en les seves característiques, com poden ser augments en la brillantor, canvis climàtics, intercanvi de pols magnètics...

A la Terra no ens quedem pas enrera: l'activitat sísmica s'ha multiplicat en els darrers dies, el clima sembla haverse tornat absolutament boig (si no ho estava ja), el temps sembla contraure's i dilatar-se d'una forma que gairebé ens està trastocant a tots, contrariament al que solia passar, els conflictes semblen inminents i de cop i volta es refreden sense cap causa aparent (EEUU vs Iran, per exemple)...

Als cercles New-Age, ja siguin ufològics, parapsicològics, metafísics, conspiratius, etcetera, no es parla d'una altra cosa. I consti que no estic parlant del famós 2012, els experts parlen més aviat d'un interval que va des d'ara mateix fins al 2017 o 2020.

Així doncs què és el que està passant?

Molt fàcil... (o no)

La humanitat, encara que no em creieu, ha arribat a un punt en que està preparada per efectuar un salt espiritual.

Si,si,si,si! Ja sé que ja us havia parlat de la fí del món i tot això. Pero és que he canviat d'idea (bé, potser "canviar d'idea" no sigui l'expressió més adient). En fí, ja no ho penso més això.

Es difícil d'explicar i de justificar això que us estic dient. Més que res perquè hi ha tantes explicacions gairebé com hi ha persones.

Bàsicament, podem parlar de tres vertents:

1) S'acaba el món i s'acaba com el rosari de l'aurora. Podriem estar repetint la mateixa historia que els va passar als atlants. De fet hi ha qui diu que només estem arribant al final del mateix cicle que van viure ells i després haurem de tornar a comensar fins que ens en sortim.

2) Les coses es posaran molt lletges pero ens en sortirem o se'n sortirà una part de la població (més o menys al 50%). Això casa més amb la idea d'un judici final on les ànimes seran jutjades i la meitat anirà cap amunt i l'altra meitat s'haurà de quedar a "l'infern" fins que se'n surti.

3) La cosa no serà fàcil, més que res perquè els poders a l'ombra estan fent mans i mànigues per conservar les coses com estàn, pero la gran majoria ens en sortirem i pujarem de dimensió.

Jo em quedo amb la tercera. Potser em direu naîve o em considerareu un il·lús, pero molt dins del meu cor pressenteixo que així serà.

Un dels detalls que ballen (i això és collita del grup dels ufologistes) és si durant aquest procés tindrem l'assistència de grups d'extraterrestres o no. Segons sembla, i de diferents fonts al mateix temps (algunes son "insiders" a grups ultra-secrets del govern dels EEUU i d'altres tenen contactes en aquests grups), abans de que acabi l'any, el president Obama anunciarà al món l'existència d'almenys 6 grups d'extraterrestres i que "hem" estat en contacte amb ells, almenys desde fa 100 anys.

He llegit i he vist coses que m'han convençut de que això últim és cert, per si no ho estava prou ja.

Segons algunes fonts, la Terra està rodejada per al voltant de 900 naus extraterrestres tripulades per almenys 55 races extraterrestres diferents, com si estiguèssin esperant alguna cosa... Suposo que no ho sabrem del cert fins que passi.

De fet, els avistaments d'OVNIS (inclosa la imprompta d'una nau gegant en un nùvol sobre Moscow) s'estàn multiplicant. Els "miracles" religiosos també s'estan extenent. Els somnis premonitoris, les señals, els sentiments i les sensacions també ho estan fent. Els moviments dels poders a l'ombra s'estan fent cada cop més evidents fins que arribarà un moment en que no es podran amagar més i quedaran el descobert. La veritat surt a la llum. Diuen que per netejar la porqueria/foscor aquesta ha de sortir a la llum.

Es per això que cada cop hi ha més escàndols que surten a la llum, més crims que queden al descobert i sembla que el món vagi cap a pitxor enlloc de millorar. Però és per això que us dic. Primer cal fer sortir la maldat a la llum, cal descobrir la veritat per poder prendre accions per que no es torni a repetir. Hem de fer consciencia tots plegats.

Creieu-me, estem a punt de descobrir, literalment, un nou món. Un cel nou i una nova Terra, com va dir aquell.

3 comentaris:

  1. escolta nen ,no se si cagarma literalmen de po escla .....
    o agafarmo en conya
    buf

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord.

    ResponElimina
  3. No sé per què, pero m'encanta la idea d'un canvi...almenys passarà quelcom...perque sembla que tot plegat està ben aturat

    ResponElimina