Visitants

Visites

Website counter

dilluns, de setembre 24, 2007

A la fí un momentet!

Ay fans meus, us he tingut prou abandonats darrerament! Mil disculpes per la sequera bloggera. No tinc temps ni d'anar al lavabo darrerament. Vaig totalment de cul.

Mil disculpes un altre cop, tinc molta feina i la cosa no te visos de millora.

En fi, ja no sé ni de qué escriure.

L'altre día, vaig estar parlant amb l'Anna sobre diversos temes i n'hi va haver un que em va cridar l'atenció, per no dir que m'hauria fet petar de riure si no fos perqué aquests paios están volats i tocats de l'ala. Es tracta de l'amenasa que va fer Al-qaeda a España de recuperar per la forsa els territoris africans que havíem arrabassat als seus germans magrebins (sigh) i també el de recuperar Al-Andalus pels àrabs i netejar España d'espanyols, lo qual es totalment imposible perqué encara que ho fessin i repoblessin España els que hi viurien seguirien sent espanyols ho miris com ho miris, a menys que li canviin el nom, esclar. Li podríen posar Bin-Laden-Landia, jajajaja

Lo qual em fa pensar, que el món, está en mans de 4 arreplegats que, a més, estan bojos com per tancar-los a Sant Boi i no deixarlos sortir mai. Voleu que us posi exemples?

George W Bush : l'home que va iniciar la guerra d'Iraq ves a saber perqué o qué li devia picar aquell día.

Vladimir Putin : aquest es perillós perqué las mata callando, pero es un element de cuidado.

Nicholas Szarkozy : un altre que s'assembla al primer i que qualsevol día se li gira la xaveta i ja veure'm per on surt.

Hugo Chávez : hombreeeeeeeeeee, no podía faltar a la llista dels bojos més buscats. Aquest si que está chalat pero del tot. Es inigualable, digne del mateix Mussolini, esperem que li vagi igual.

Fidel Castro : una llàstima. L'home ja no és més que una caricatura del que va ser. Una momia vivent, qui sap si un autómata o un droide molt aconseguit, pero encara pot armar-la qualsevol día.

Bin Laden y companyia : aquests si son perillosos i fan por, pero ja veure'm amb que ens sorprenen. Ara bé lo de netejar españa d'espanyols em sembla una bajanada bastant grossa, pero clar, ginya de totes maneres perqué son capasos d'intentar-ho.

En fí, tampoc ens podem oblidar del president d' Iran per exemple, o els amics de Palestina i altres païssos amigables i acollidors de l'Orient Pròxim i Àfrica, que cualsevol día es líen la manta d'Alà al cap i ens la líen a nosaltres de rebot.

Tinc el dubte de si el poder transtorna a les persones o les persones arriben transtocades al poder. Està clar que la democràcia es algo que està desfasadíssim, recordeu que es un invent de l'antiga Grècia, i suposo que estava bé quan només t'havies de preocupar perqué la ciutat veïna no decidís atacarte o d'anar al gimnàs, o comprar un esclau, pero avui en día tot s'ha complicat massa. No funciona pero ens veiem forsats a viure-hi perqué no tenim altre forma de gobernar-nos que sigui millor. Les Repúbliques son millors teòricament, pero a la llarga o a la curta fomenten massa la corrupció, esclar que les democracies parlamentaries no es que es quedin curtes, oi?

En fí, cada cop estic més convensut de que la política es una merda i disculpeu que sigui tan clar. Esclar, això va lligat a un sistema econòmic, el capitalisme, que fa aigües per tot arreu i que només benefícia a 4 arreplegats que son els 4 que mouen els fils del món i que mai ho canviaran perqué els hi va molt bé així mentres la resta del món o bé es more de gana o es passa la vida intentant sortir dels problemes econòmics que els hi creen i no té temps de viure realment.

Penso que cal un replantejament total de la forma de viure, del poder polític i econòmic, que no hauria d'existir, hauriem de ser tots iguals perqué en realitat tots ho som als ulls de Déu. No importa si som rics o pobres, si vivim al Nord, al Sud, a l'Est o a l'Oest, si mirem a la meca per resar o mirem una creu. Tots som iguals, qué importen les fronteres? Que importen les armes? Els diners? Son papers i trossos de metall amb cert valor, que els hi donen no els hi donem nosaltres, recordeu això. Penso que ens hauria anat molt bé si haguèssim seguit amb els intercanvis del Neolític. Òbviament, es pura utopia, a aquests bojos no els interessa perdre el seu poder, segons ells justament guanyat. I així tenim el món, centenars de milions de persones dirigides per un grapat de bojos perillosos escapats del pitxor dels malsons del director d'un sanatori mental, oprimint, enganyant i matant de gana o assesinant tot lo que se'ls posa per davant, per no parlar de lo que li estan fent al planeta. Espero que tinguin un bon plan d'evacuació o un pla B perqué no massa tard haurem de plantejar-nos abandonar aquest planeta per anar a destruïr-ne un altre.

2 comentaris:

  1. renoy nen quins plantejamens , quins anims ens donas tot plegat fa caga de pooooooooooo

    ResponElimina
  2. Doncs si ja veus... el divendres a la tarda ens va donar per posar-nos filosòfics i mira ens va sortir tooot aquest plantejament taaaaaant "per cagar-se de por" q diu la mami... en fi... tot es qüestió de veure el got mig ple o mig buit i això si q ja depèn de cada un de nosaltres....!
    De totes maneres ànims.... jo sempre el veig buit del tot!

    ResponElimina