Visitants

Visites

Website counter

dijous, de gener 08, 2009

Metafísica Avansada

Després d'una mini-crisi espiritual a finals de l'any passat, i que em va fer ballar com una baldufa, he tancat el cercle i he tornat al comensament: la metafísica.

La veritat és que he trobat un enfoc una mica més entenedor que tot el que jo havia escrit anteriorment però de totes maneres, és prou complicat com perquè hagi passat prous dies intentant trobar la forma adequada d'ordenar les idees i posar-les per escrit.

Per primer cop, després de llegir una cosa com aquesta, no solsament penso que és molt bonic, sinó que em fa sentir dins meu que això que escriuré a continuació, per mí, és lo més aproximat a la veritat que he sentit a la meva vida. De totes maneres, us recordo, que no és la meva intenció convencer-vos de res. Aquell que tingui orelles, que escolti...

Penso que el millor serà comensar pel comensament, oi?

Ok, aquesta versió de la metafísica a grans trets diu el mateix que la resta : Déu és tot. A diferencia del Cristianisme, nosaltres no som fills de Déu, sinó que som una part de Déu i com a tal tenim una part del seu poder o compartim el seu poder. Fins aquí gairebé res de diferent, ok?

La Terra, tots ho sabem i per extensió nosaltres, funcionem amb un sistema de 4 dimensions. Això ens limita bastant, perquè segons aquesta visió, existeixen de forma general, a l'Univers, almenys 8 dimensions més. Així doncs estem bastant limitats. La quarta dimensió, és el temps i és una de les dimensions que més ens limita. A la Terra, el temps és lineal. Això vol dir que tot ha de tenir un comensament per poder tenir un final, i també que hem d'esperar a que passi el temps per poder arribar a un determinat punt, ok? Però a la resta de l'Univers les coses no són així. El temps, podríem dir que no existeix: no hi ha un passat o un futur. Simplement, només existeix el present o per dir-ho d'una altra manera: passat i futur (des del nostre punt de vista) són també present.

Ok fins aquí? Tots nosaltres, segons aquesta visió, espiritualment parlant som àngels que hem baixat a la Terra a aprendre i a complir amb una missió general (i vàries d'específiques). A mesura que anem aprenent i complint missions (lo qual ens fa millors com a persones) augmentem per una banda la nostra vibració i per l'altre la del planeta i per extensió la de l'Univers (o sigui,per dir-ho d'una altra manera : som més lluminosos, tenim més energia). Aquesta seria la nostra missió general.

Però per poder fer això, diguem que hem de comensar des de baix i anar pujant i pujant al llarg de tota la vida, al llarg de totes les vides que tenim: reencarnació.

Quan un de nosaltres és a punt de baixar a la Terra, es forma un grup de planificació, que planeja molt bé què és el que aquell esperit ha aconseguit en el passat i quins reptes tindrà durant la seva nova vida. També es decideix qui seràn els seus pares, parella, fills, etcètera. Fins i tot, ells participen en la decisió.

Potser uns preguntareu com pot ser que els nostes pares participin en la decisió o negociació si potser ells ja son a la Terra. Això és molt simple d'explicar però potser no tant d'entendre : en primer lloc, aquesta "negociació" es produeix en un lloc on el temps simplement, com nosaltres l'entenem, no existeix. En segon lloc, quan baixem a la Terra, no baixem completament, sinó que una part de nosaltres es queda a l'altra banda del vel (vel metafòric, que intenta explicar, el perquè no podem veure gran cosa, espiritualment parlant).

A partir d'aquesta negociació s'estableix un contracte entre les parts (penseu que tot això és metafòric) sobre el que farem o patirem en la propera vida i el que ens trobarem o no. Llavors marxem.

En algun lloc de la Terra, lloc que mai, com a humans arribarem a trobar, hi ha una cova inmensa, plena de cristalls. En un d'ells hi ha tota la nostra historia, com un resum de totes les nostres vides passades en una forma que es podria aproximar als anells de creixement dels arbres. Quan estem per iniciar una nova vida, baixem primer a aquesta cova i activem el cristall (podriem dir que es tracta d'una espècie de grabadora que registrarà la nostra vida). Quan marxem, o sigui quan morim, tornem a aquesta cova i "desconectem" el cristall formant-se un nou anell de creixement.

Així doncs naixem com a humans en una nova vida. El nostre ADN no només conté una cadena de doble hèlix de DNA amb les nostres característiques "físiques" aquestes només són dues de les seves dimensions. En realitat, en la resta de dimensions hi ha específicades tota una sèrie de coses, que formen la nostra imprompta (com una enprempta digital espiritual) : el nostre signe zodiacal i tot el que comporta, el nostre karma terrenal (tots els pendents que arrosseguem de vides passades), el nostre karma estel.lar, les oportunitats que se'ns brindaràn en aquesta nova vida, les missions que ens hem compromés a dur a terme, la nostra relació amb les missions i el karma dels altres, etcètera..

Apart, se'ns coloquen tota una sèrie d'implants (metafòrics): en primer lloc per poder viure en un món de 4 dimensions i amb un temps lineal i en segon lloc per "esborrar" qualsevol record de vides passades o del que passa a l'altra banda del vel. Segons el nostre nivell espiritual ( o sigui, segons el que ja hem avansat) aquests implants seràn més o menys limitants.

Segons diu aquesta versió ( i això és algo que els científics venen registrant des de llavors), des de l'any 1991 s'esta reordenant la graella magnètica del Planeta (el magnetisme, és el que recull l'energia creada per nosaltres mateixos, reb l'energia (amor) que ens arriba de Déu i regula el funcionament de les impromptes i els implants.

L'any 2000, es va acompletar la reordenació creant una nova realitat per tots nosaltres. És una espècie de premi que ens hem guanyat entre tots. Entre d'altres coses ens permet modificar els nostres implants per deslliurar-nos de la influencia de les energies negatives. A partir d'aquí comensa una nova era que acabarà l'any 2012 (us sona?) i on serem seleccionats. Aquells espiritualment preparats, podràn seguir "treballant" sobre la Terra però amb unes limitacions molt petites a comparació d'abans. La resta, tornaràn a l'altra banda del vel i podràn tornar a re-encarnar però ja sense les limitacions de que parlem.

Podría seguir parlant però l'únic que aconseguiría sería embolicar més la troca. Això només és un resum. Si voleu més informació, investigueu sobre "Kryon" o "Lee Carroll". Kryon és el nom d'un "àngel" a qui se li permet comunicar-se des de l'altra banda del vel a través de Lee Carroll (un economista que fins que va comensar a "canalitzar" a Kryon, es considerava la persona més esceptica de la Terra, motiu pel qual, entre d'altres, va ser escollit per rebre les ensenyances de Kryon i transmetre-les al món). No us confongueu, no es tracta d'una secta ni res d'extrany. La Metafísica no pretén convencer ni convertir a ningú. No és una religió, ni res semblant. Només exposa el que coneix i aquell qui vulgui escoltar que escolti i el que no, doncs és perquè encara no està preparat i no se li pot pas reprendre. En sí, la metafísica només transmet informació, el que un faci amb ella és cosa seva. La metafísica, no demana res als metafísics, no exigeix res en absolut a canvi del que ensenya. No implica cap ritus però si ens diu que cal resar i meditar per obtenir les coses i que això és molt millor si es fa en grup (reduït).

De fet, no pretèn ser millor o pitxor que qualsevol altra creensa, ells diuen que qualsevol mètode és bo per aconseguir elevar l'energia del món.

Està totalment en contra del Mesianisme ( o sigui, no hi ha cap mena d'organització, ni líder, ni res de tot això. I està totalment en contra de la formació de grups d' adeptes o seguidors d'una determinada persona). De fet, ells desmitifiquen a Jesucrist, dient que de fill de Déu tenía lo mateix que tenim nosaltres. L'únic és que va ser enviat a la Terra essent un esperit molt avansat, potser un dels més avansats que hi havia a l'univers per provocar el sorgiment d'un nou paradigma religiós i espiritual sobre la Terra i l'entrada en una nova era. El problema, és que tot el que va dir, expressat com a metàfores, va ser mal traduït primer i mal interpretat després (sense voler o volent).

Les seves ensenyanses van ser adaptades i mutilades per l'esglesia per que s'avinguèssin amb els seus interessos i per crear una legió de seguidors totalment sumisos i sense capacitat crítica, temerosos d'un Déu venjatiu i a qui s'obliga a identificar-se amb les ovelles que segueixen al pastor (imatge lo més allunyada de la realitat possible) perquè fòssin lo més manipulables possible. Evidentment, no només parlem d'ell : també Buda, Mahoma, Zaroastre i d'altres grans esperits van ajudar a aquest canvi de paradigma, però Jesús hauria estat el més important i el més avansat.

Jo la veritat m'he quedat molt tranquil i m'ha agradat molt llegir aquestes idees perquè en certa manera no fan més que confirmar tota una sèrie de coses que ja sabia i creia per separat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada