Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de març 04, 2009

Humor negre

El meu humor, ja de per sí bastant minso, sembla que s'ha agafat unes vacances (que és el que hauria de fer jo, si és que en tingués de vacances, oi?) en veure el panorama actual.

Havia escrit un post extra-llarg parlant de la crisi econòmica i despotricant a tort i a dret contra tothom : els governs, els bancs, la gent en general... Però, mira! Me n'he penedit a l'últim moment.

Després de donar-li moltes voltes he arribat a vàries conclusions :

1. El sistema econòmic actual està mort o agonitzant.

2. Els governs ho saben però ens mantenen desinformats, creen cortines de fum i llencen pilotes fora sense parar (les mesures implementades no estàn solucionant el problema...enlloc!)

3. Nosaltres som estúpids i ens deixem prendre el pèl (només perquè ells puguin acabar de robar lo poc que queda)

4. Els bancs (a nivell directiu, eh?) son unes coves de lladres que juguen amb els diners (els nostres diners!) i els inverteixen en fum, en fantasmes, en fantasíes (mercats de futurs, accions i similars). Lo pitxor és que quan s'esvaeix el fum, també s'esvaeixen els nostres diners.

5. Per si no fòssim prou estúpids, enlloc de nedar i guardar la roba, nosaltres continuem comprant estupideses com a posseïts ( i si no ho creieu aneu a cualsevol centre comercial un dissabte a la tarda ).

Continuo pensant, i més que mai, que sense diners seriem felissos i la incidència d'infarts de miocardi i de divorcis cauria en picat. No hi hauria delinqüència, corrupció, etcètera...

Ja sé que és impossible, però sempre he pensat això i sempre m'ha semblat que qui va inventar la primera moneda, l'haurien d'anar a buscar amb una màquina del temps i fer que patís un petit accident. No sé, que l'atropellés un mamut, o que li caigués un llamp al cap, que fos víctima d'una llansa perduda... Ens estalviariem molts problemes i maldecaps inútils.

Penso també que ens compliquem la vida massa i que seríem més felissos si tot fos més simple.

1 comentari:

  1. pero que tinguis presen que tot el que veus es remonta als tems de maria castaña i em sobreviscut ,

    o sigui que animarsa que pasara i turnara i seguirem i seguirem

    ResponElimina