Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de setembre 15, 2010

Status Quo

No sé perquè darrerament, em sento com si fòssim en una espècie d'impàs, de pausa. Com si la calma abans de la tempesta s'hagués apoderat del món i estiguèssim contenint l'al.lè abans de que passi allò que ha de passar, sigui el que sigui el que ha de passar.

Però sí estàn passant coses i forces, el que passa es que ni tan sols en n'adonem. El clima, potser tel.ledirigit per algunes ombres sinistres que s'amaguen sota les sigles H.A.A.R.P. (Ja! Com si fòssin uns malvats enemics de James Bond o l'inspector Gadget, asseguts en un silló i acariciant un gat d'angora blanc), continua fent de les seves. Esclar, que ara d'una forma molt més refinada. Els terratrèmols d'Haití i Xile van ser només les primeres proves maldestres d'un nen amb una joguina nova.

De totes maneres, està clar, almenys per mi, que del costat de la llum, mai ( i repeteixo MAI!) se'ls permetrà sobrepassar un determinat punt de sadisme. Jo he vist imatges de satèl.lit d'un huracà en formació on l'ull de l'huracà formava perfectament un número 2 que girava al mateix temps que l'huracà sense perdre la seva forma. I si això no vol dir que el clima es pot manipul.lar, llavors dieu-me què vol dir perquè no ho entenc, la veritat.

A poc a poc, la corrupció, tota la porquería que s'amaga dins les clavegueres de la política i el poder, va sortint a la llum. Com si fòssin petites erupcions cutàneas com les que provoca el sarampió van apareixent aquí i allà de tant en tant, però més que abans. Penso que a poc a poc, el ritme al que es desvetlla la veritat serà cada cop més ràpid i la importància de les revelacions serà cada cop més gran. Ens emportarem un parell de sorpreses bastant grans abans de que arribi el temps del que sigui el que ha de passar.

Apart d'això, no entenc per què diuen que l'economia va la mar de lenta y que no s'acaba de recuperar. Jo ho estic notant a l'empresa, en 3 mesos, em multiplicat per 3 la facturació i els clients sembla que s'hagin tornat bojos (i de pas m'estan tornant boig a mi), están demanant 3 cops més peces de les que estàven pronosticades d'alguns números de part. I pel que he anat veient, la majoria dels proveedors estàn igual que nosaltres: saturats de feina.

Esclar, que no podia faltar la veu de la discòrdia. Algú em va dir no fa pas massa (com un mes) que a Estats Units ja se sentien veus anunciant la "Gran W" (no em pregunteu el perquè de la W), que vindria sent una crisi com la que acabem de passar però corregida i augmentada i multiplicada per mil. Vaja, que gairebé estariem parlant de la catàstrofe econòmica més gran de la història de la humanitat.

La meva opinió és que es tracta tan sols de les veus que volen espantar el personal i enlentir l'economia. A les famoses ombres que he anomenat abans, no els convé que l'economia mundial vagi la mar de bé perque no poden controlar la gent que està contenta. És molt més fàcil controlar la gent quan les està passant putes (amb perdò de la paraula) i això no m'ho invento: hi ha un estudi que la CIA va fer durant la guerra freda, on s'expliquen fil per randa els mecanismes i procediments de control mental, tant de persones com de col.lectius. Això ho van fer perquè malgrat les tècniques de resistència a l'interrogatori, quan els japonesos i coreans agafaven presoners nord-americans durant la 2a Guerra Mundial i la guerra de Corea, aquests cantaven com canaris, sempre. I esclar, pobrets els de la CIA no entenien res de res.

L'estudi diu que perque aquests procediments funcionin, com més espantada, desconcertada i descentrada estigui la persona o col.lectiu, més efectius son. O sigui que no funcionen amb gent que no estigui angoixada i si l'economia va bé, la gent no crec que estigui massa angoixada. En canvi, si no tenen feina, si perden la casa perque no poden pagar l'hipoteca i a sobre perden els seus estalvis per una gran estafa en el sistema bancari, aquests trucs funcionen a la perfecció. Vous comprèn pas?

Una altra cosa que he notat, és un augment espectacular en l'espiritualitat de la gent. Això sí, no sé pas si és perque realment és així o sencillament jo estic més concentrat en aquests temes i percebo coses que abans tenia davant dels nasos i no podia veure... No només em refereixo a temes relacionats amb el 2012 sinó amb altres temes diversos com l'ufologia. A més, aquests temes tenen cada cop més presencia en medis de comunicació (no-grocs, o seriosos per dir-ho d'una altra manera) quan abans si hi sortien era per denigrarlos i treure'ls ferro o per equivocació. Hi ha documentals cada dos per tres al History Channel o al Discovery Channel relacionats amb el 2012 o no, les noticies van plenes de descobriments científics impensables o opinions que defensen l'existència de vida extraterrestre, testimonis, etcétera... Que jo recordi, això no passava pas fa 10 anys. Home potser amb l'excepció del desaparegut Dr. Jiménez del Oso i Catalunya Misteriosa, que siguem sincers eren programes bastant "freakies" per l'època de la que estem parlant (Nota: a mí m'encantaven, ergo ¿soc un "freaky"?).

La qüestió és que la gent en parla i quan ets tú el que en parles, no et miren com si l'extraterrestre fòssis tú. Al contrari, em dona la sensació de que tothom (TOTHOM!) té o ha tingut algún tipus d'experiència paranormal en major o menor grau, i el millor de tot és que està disposat a parlar-ne i no s'amaga com passava abans. I no només parlo a nivell paranormal, a nivell espiritual també s'està notant. Les esglèsies es veuen plenes, la gent jove si no volta a mirar l'esglèsia catòlica (que tots sabem els perquès de tot plegat), volta cap a altres religions o cap a altres creences espirituals. La ciència s'està ficant en uns camps que fa poc més de 10 anys haurien significat la crucifixió acadèmica de qualsevol que hagués gosat posar-hi tan sols un peu a dins.

Quan hi ha una desgràcia, per petita que sigui, la gent s'esforça en ajudar. Molt més del que passava quan jo era petit. No sé quina sigui la percepció a Europa però aquí a México es veu, i cada día més. La gent és més solidària.

Llavors què està passant? Estàn passant un munt de coses, i les que no he escrit perquè no tinc massa temps... I malgrat tot, segueixo pensant i sentint que estem contenint l'al.lè. Que tot s'ha aturat en espera de que passi alguna cosa molt important: com quan un està esperant que surti el primer raig de sol a l'horitzó i el cel ja comença a clarejar.

També podriem dir que ens trobem dins d'una pel.lícula on està a punt d'esclatar una bomba i el director decideix aturar tot el moviment de l'escena durant uns segons en l´últim moment abans de que esclati la bomba per crear un coup d'effette, o no? O que estem veient una final d'un torneig de futbol i el nostre equip té una oportunitat clara per fer gol i aguantem la respiració i ens posem d'empeus fins que la pilota acaba al fons de la porteria. Ja! I com va dir Galileo Galilei: "Eppur si muove!" o sigui que malgrat tot es mou. I esclar que es mou! Si no es mogués mai arribariem a la cita que tenim amb l'eternitat! Els maies ho sabien, van heretar aquest coneixement dels malaurats Atlants que van sobreviure o no van ser a temps d'evacuar.

La Terra passa per cicles de 36,000 anys, que es el temps que triga la`Terra en arribar al seu punt més proper al centre de la Galàxia. El centre de la Galàxia emet una espècie de radiacions que promouen el canvi, i no pas un petit canvi, sinó un GRAN CANVI!

Els maies ho sabien i per això, sabent que la Terra arribaria a aquest punt l'any 2012 van marcar aquest moment al seu calendari com la fí del món. Però no es referien a la "destrucció" del món, sinó a la fí del món TAL I COM EL CONEIXEM. O sigui que després d'això que ha de passar no tornarà a ser el mateix, ni nosaltres tampoc.

És més, hi ha qui diu que existeixen tecnologies (TEC-NO-LO-GI-ES!) que permeten veure el futur o els futurs. Doncs bé, a mesura que avancem cap aquesta fita, aquestes tecnologíes no serveixen absolutament per res. No mostren res de res, son inservibles per veure més enllà del 2012. I jo em pregunto: NO SERÀ QUE ELS MAIES TAMPOC PODIEN VEURE MÉS ENLLÀ DEL 2012 I PER AIXÒ VAN DIR QUE ERA LA FI DEL MÓN??? Perquè se sap per altres fonts menys tecnològiques que hi ha un demà després del 21 de Desembre del 2012. ¿Llavors? Sencillament no ho poden veure perquè no serà el mateix i a més, a ningú li agradaria que tirèssin per terra la sorpresa, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada