Visitants

Visites

Website counter

divendres, de novembre 23, 2012

Ascension Earth : Message From JFK~ Carry out the Mission of Homecom...

M'ha semblat interessant trobar un missatge canalitzat d'en mateix John Fitzgerald Kennedy (a través de Susan Leland) parlant del 2012, el procés d'ascensió, la consciència i tot plegat. Una mica més avall, traducció.

Ascension Earth : Message From JFK~ Carry out the Mission of Homecom...: As channeled through Susan Leland  11/22/12 http://www.ashtarontheroad.com "Greetings, My Fellow Citizens of the World! On ...

Missatge de JFK ~ Dur a terme la missió de tornada a casa - Susan Leland






Canalitzat a través de Susan Leland 11/22/12

http://www.ashtarontheroad.com


"Salutacions, conciutadans del món! En aquest dia d'Acció de Gràcies, és bo per a nosaltres recordar temps passats. Això no és per al dol o tristesa alguna, sinó més aviat per donar gràcies per la saviesa que les persones i els esdeveniments ens han ensenyat. Així, podem prendre el dia d'avui com a exemple per a crear cadascún dels dies que vindrà. Tenim, en aquest dia de la Gratitud, l'oportunitat més brillant de fer brillar molt més la saviesa de la Llar!

"Quan parlo de Casa, ho faig en l'Alta Energia dels nostres orígens, i el nom d'aquesta energia és, per descomptat, l'amor! Perquè la torxa ha passat a nosaltres des de els nostres avantpassats, alguns dels quals en realitat ens inclouen en les nostres identitats anteriors, i ens correspon a nosaltres dur a terme la missió de retorn a casa, esperada des de fa temps en aquest món. Vosaltres, el personal de terra, els treballadors de la Llum, sóu els veritables "Profiles in Courage", ja que us heu atrevit a elevar-vos a la Superior Saviesa de l'Amor, i és només des d'aquesta perspectiva que la veritable pau a la Terra pot prevaler!

"Jo i la meva família a la Terra han estat entre els que es van esforçar a mantenir la torxa encesa, i ara crema per sempre, no només en el lloc on se'm recorda, sino que s' escolta als cors de tots vosaltres! Escolteu i potser hi sentireu la música de Camelot! * Perquè inclús aquells de vosaltres que vau venir després que vaig deixar aquesta etapa del món 3D em coneixeiu, i jo us conec. Som un en el nostre servei, i som fidels als ideals brillants que l'amor ens dóna -. incondicional, solidari, donar i perdonar i aquest és el nostre moment més brillant per recordar qui som, i per obrir el camí a casa. Del meu lloc a la nau estant, us acompanyo en el camí a mesura que mantenim en alt la torxa de l'amor , convidant a tothom a participar en la llibertat de la seva saviesa!   Benediccions i Namaste! "

1 comentari:

  1. I blog frequently аnd I seriously аppгeciate your
    content. Your аrticle hаs really peaκed my interest.
    I will bookmark youг website and keep checking
    for new infоrmation about once a week.
    I ѕubѕcгibed to yоur RSS feed as well.


    Feеl freе to surf to my blоg post: Same Day Payday Loans

    ResponElimina