Visitants

Visites

Website counter

dijous, de novembre 22, 2012

Welcome to a New and Unimaginable World

Molt encertat l'Steve Beckow de 2012 Escenario

Welcome to a New and Unimaginable World

Un nou món és a punt de néixer just davant dels nostres ulls i la millor manera d'ajudar en el seu "part" és veure'l. Imaginar amb totes les vostres forçes que en un futur molt proper, el món, la Terra, Gaia, serà un lloc molt millor per nosaltres i els nostres fills.
També podeu començar a actuar com el que sereu en un futur. Deixeu de pensar en vosaltres i comenceu a pensar en els que us envolten, lluiteu pels vostres ideals, per la justicia i la veritat, i aquest món que heu imaginat serà a l'abast de les vostres mans.

Ja n'hi ha hagut prou de tanta violència, pobresa, malaltia, injusticia, engany i mentida rera mentida rera mentida de l'èl·lit que manega el món desde les ombres. El món, tal i com el coneixem avui en dia, és una gran mentida, una farsa!

Això, s'ha acabat. Han perdut i nosaltres, els veritables hereus de la Terra, els germans de sang d'aquells qui envolten la Terra amb les seves naus, ocuparem al lloc que ens correspon a la Terra i fora d'ella, en pau i en harmonia amb l'Univers.

Una persona molt sabia va dir fa un temps que els nostres fills asolirien ocuparien el nostre destí i reclamarien el seu legítim lloc enmig de les estrelles, i potser s'equivocava. Potser nosaltres ho farem abans que els nostres fills...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada