Visitants

Visites

Website counter

divendres, de novembre 09, 2012

Daniel, la "Eventualitat", el temps i el que significa realment el 2012

Ahir, vaig trobar (no per casualitat, de fet són per tot arreu) uns documents molt interessants.

Els ha escrit en "Daniel". Daniel, és un "insider", és a dir: és una persona que en algún moment de la seva vida, va treballar en un projecte secret del govern dels U.S.A. o formava part d'algún grup d'operacions especials treballant en missions ultra-secretes d'algún govern. En el cas d'en Daniel, forma part del primer grup. Segons diu, és un científic que va treballar en el Projecte Montauk, al sub-projecte Phoenix III que s'encarregava d'estudiar les connotacions temporals del primer.

En Daniel, ja era conegut, per ser un dels contactes "insiders" d'en David Wilcock i ha estat anomenat bastantes vegades en el seu blog al voltant del 2012. David Wilcock és una de les poques figures més o menys públiques que fins fa poc defensava que el 2012 i el canvi que van predir els Maies no té res de dolent, al contrari, que no teniem res a témer i que es tractava d'un canvi espiritual positiu. Ara tothom en el món espiritual s'ha apuntat al seu carro.

Ok, anem al grà:

El Projecte Montauk era un projecte ultra-secret de la NSA (Agència Nacional de Seguretat) dels U.S.A pel qual, a través d'enginyeria reversa de les restes d'una nau (probablement d'exploració) que no era d'aquest món, van desenvolupar un sistema d'exploració temporal. Sí, estaríem parlant d'una màquina del temps. L'aparell consisteix bàsicament del seient de la mencionada nau, conectat a un sistema de navegació, conectat (en aquells temps, estem parlant de fa 30 anys) a un nombre molt alt d'ordinadors IBM de l'època que feien els càlculs de navegació (vectors i coordenades temporals, etcètera). De fet, seria molt semblant a l'aparell de "La màquina del temps" de Sir Arthur Conan Doyle)



Ok, fins aquí el tema és inquietant i té moltes implicacions fosques i que ens podrien fer bastanta por però en Daniel diu que el projecte es va haver d'abandonar degut a que quan tractàven d'anar més enllà del Desembre del 2012, totes les diferents línies temporals col·lapsàven i hi havia una espècie de barrera que no els permetía anar més enllà.

Això, va fer pensar als responsables del projecte (que mai van entendre el funcionament del temps) que hi havia una espècie de cataclisme i es van començar a preparar per tal "eventualitat" construïnt bases subterrànees secretes per salvar-se ells i deixar-nos a nosaltres abandonats a la nostra sort (si heu vist la pel·lícula "2012", us sonarà molt aquest argument).

Hi ha una altra tecnologia implicada en aquest projecte, el "looking glass" (es diu així en honor a "Alicia en el pais de les meravelles" o més ben dit "Alice through the looking glass" de Lewis Carroll).


Aquest aparell, més diguèssim portable, no va ser retro-dissenyat a partir de tecnologia extraterrestre sinó que seria una rèplica del Disc Solar de Mu (Mu, era una civilització molt avançada que hauria existit abans d' Atlantis, de fet, els atlants en serien els descendents). Aquesta tecnologia permet explorar el temps i l'espai d'una forma una mica més còmode ja que no cal estar conectat a la màquina i al mateix temps és un portal que permet teletransportar-se a voluntat a qualsevol lloc que tingui una màquina semblant (si heu vist Stargate SG1, els portals que hi surten són una rèplica exacte del "looking glass". Sovint, la càbala fosca ens posa la veritat al davant dels ulls perquè pensen que el millor lloc per amagar quelcom és a la vista de tothom. La cadira del projecte Montauk que he mencionat i el seu funcionament seria molt semblant a la que apareix a la pel·licula "Contact" basada en un llibre de Carl Sagan de qui es diu que formava part del grup Majestik 12 però ja en parlarem un altre dia, d'aquest tema).





Doncs bé, en Daniel ha decidit sortir a la llum i explicar fil per randa tot el que sap al voltant del projecte Montauk, de l'eventualitat anunciada pels Maies, dels canvis que s'estàn produïnt al Sistema Solar, el funcionament del temps i del que ens espera en aquest mes i mig i més enllà.

Les seves explicacions es troben resumides de moment en dos documents que podeu trobar en aquesta pàgina: www.soldierhugs.com. Es troben en format pdf i poden ser descarregats i guardats al vostre ordinador. Seré molt sincer, la materia és altament densa, sobretot la part on explica el funcionament de les línies temporals, però val la pena.

Us avanço, per si no ho voleu llegir que la "Eventualitat" té a veure amb el Sol, el nostre Sol. El Sol, estaria a punt de canviar de fase de desenvolupament. Segons en Daniel, està a punt de començar a fer coses extranyes: començarà a fer pampallugues, s'apagarà i quan es torni a encendre serà no tant groc sinó més blanquinós i molt molt calent. Això explicaria al mateix temps perquè existeix l'escalfament global.

A mi, personalment, m'ha obert els ulls i m'ha explicat moltes coses que ara han tingut sentit per mi.

Llegiu-ho, si voleu esclar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada