Visitants

Visites

Website counter

dijous, de desembre 20, 2012

Instruccions pel 21/12/2012

Aquestes són les recomanacions que va fer l'Arcàngel Sant Miquel al programa de radio "The Light Agenda" ahir via canalització:

1. Romagueu a casa vostra, al vostre santuari, amb la vostra familia

2. Aïlleu-vos de qüalsevol distracció exterior com més millor

3. Mengeu el més lleuger possible

4. Preneu molt aigua

5. Cada persona pot arribar a sentir molt diferents coses. Des de no sentir aparentment res fins a sentir els efectes del canvi de manera inmediata i molt intensa.

6. Si sentiu que necessiteu seure o estirar-vos, feu-ho. No forceu la màquina.

(De totes maneres, una canalització de Blossom Goodchild diu que el que passarà demà tindrà la força per posar-nos a tots de genolls ho volguem o no, així que no estaria de més que seguissiu aquestes sencilles instruccions en la mesura de lo possible).

Hi ha moltes versions disponibles dels efectes que sentirem després de "l'Event". Em quedo amb la explicació que va donar el mateix AA Miquel en un programa anterior:

La majoría de les persones se sentirà com si estigués drogada. Sentirà clarament, que percep el món d'una altra manera: els colors, els sons seràn percebuts d'una manera diferent.

Degut a la alta qualitat i intensitat de l'energia que rebrem demà, que vindrà directament del Creador, es probable que us impacti i us sentiu fortament marejats al començament. És per això que es recomana seure o estirar-se si un ho creu necessari.

Us puc assegurar que fa més o menys una setmana que ja estem rebent un fort influx d'energia però res comparat amb la que rebrem demà. Jo n'he estat notant els efectes i aquests han estat diferents i cada cop més intensos cada dia que passa.

Fa una estona, estava assegut i sentit una etzibada que gairebé em tira de la cadira. Ha passat una hora i mitja i encara estic marejat. De seguida he mirat a banda i banda per veure si es tractava d'un terratrèmol però tot estava tranquil i res no es movia (apart de mi!). Avui, al contrari d'ahir em sento lleuger com una ploma i em sento molt feliç.

Passi el que passi demà, us vull agraïr a tots els que heu llegit aquest blog. Espero que la informació que hi he reflexat amb més o menys encert us hagi ajudat en major o menor mesura.

No sé si tornaré a escriure entre avui i demà, però per si de cas, volia deixar clar això últim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada