Visitants

Visites

Website counter

dijous, de desembre 06, 2012

Temps interessants

No hi ha dubte que per més escèptic i incrèdul que un sigui, estem visquent uns temps que no es poden considerar en absolut "normals".

Al món, com vaig escriure ahir, hi estan passant moltes coses. Moltes coses al mateix temps i honestament, massa sovint, no massa agradables de comentar. Són temps convulsos i tormentosos i no només a nivell econòmic, sinó a nivell polític, social, científic, cultural, meteorològic i fins i tot diria que astronòmic.

Bé, de fet no ho "diria", ho afirmo. Els canvis no només hi ha canvis al nostre planeta. Tots els planetes del Sistema Solar estàn patint canvis majors que els científics no poden explicar, incloent el Sol.

Estan passant moltes coses, en definitiva, a l'hora i cada dia que passa més depressa. Nosaltres mateixos estem canviant tot i que sovint no som massa conscients dels canvis que estem patint, tant físicament com espiritualment.

Per posar-ne un exemple, als hospitals d'arreu del món, s'estan produïnt guariments totals de persones que estàven deshauciades pels metges i aquests perplexos no es poden explicar per quina raó aquestes persones han pogut arribar a guarir-se completament.

Hi ha molta, moltíssima gent meditant. Cada dia, cada setmana, cada mes; hi ha milers de persones arreu del món que es sincronitzen per meditar sobre la Pau, l'Amor, la Salut nostra i de Gaia. Hi ha un estudi, realitzat per una escola espiritual de Nova York que demostra sense cap mena de dubte que durant una trobada de meditació realitzada a NY fa uns anys i on es va meditar especificament sobre la Pau i l'absència de crim, els crims violents (o de sang) a aquesta ciutat van disminuir més que notablement i van tornar a augmentar (molt gradualment) després de que la trobada es va acabar.

A poc a poc, els mitjans de comunicació estan filtrant bits d'informació al voltant de noves tecnologies, fins ara vetades pels governs, noves descobertes arqueològiques (com la de la piràmide de cristall de les Bermúdes que acabo de penjar) i fins i tot promouen programes que parlen obertament d'Ovnis i investiguen en els nostres probables origens (com es el cas d'Ancient Aliens a History Channel o Cazadores de Ovnis, al mateix canal).

Com vaig escriure l'altre dia, la informació que suposadament la NASA està descobrint i anunciant al voltant de les descobertes de la sonda Curiosity a Mart, son una altra forma de filtració d'informació que fins ara estava vetada a nosaltres.

Aquí a México, fa cuatre dies, els polítics s'estàven esbatussant de valent i tirant-se els plats pel cap per qualsevol tonteria cada dos per tres. En especial durant i després de les eleccions que van ser bastant polèmiques. Bé doncs divendres passat, just un dia abans de que el nou President prengués possesió del càrrec, els tres partits majoritàris del país (PRI, PAN i PRD) van signar un gran pacte d'estat per México on prometien posar-se d'acord sempre pel bé del país i els seus habitants. Pels que sou españols (catalans) sabreu que un pacte així (entre PSOE, PP, IU i Nacionalistes) seria impensable a Espanya! És com tractar de barrejar l'aigua i l'oli! Doncs de la mateixa manera ho era fins fa quatre dies a México i ha acabat passant. És només un exemple de com realment s'estan produïnt canvis en la política també, encara que no sempre siguin massa evidents.

Vivim temps molt interessants i si les profecíes s'acompleixen, seran molt més interessants entre ara i l'inici de l'any que vé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada