Visitants

Visites

Website counter

dimecres, d’octubre 15, 2008

LA LLUITA CONTINUA...

Segueixo pensant en el que escrivia ahir...

Sé que també és un tema recurrent però no em negareu que no és un tema recurrent on els hagi : llibres cinema, televisió, actualitat, religió...

El tema de la lluita entre el bé i el mal, és gairebé omnipresent i a més, desde petits ens inculquen que la divisió és real, que hem de prendre partit com abans millor i qué pot passar si escollim el bàndol equivocat. Amb resultats pèssims vista la situació, esclar.

Perquè a veure si aconsegueixo explicar-me : una cosa és que un sigui bona persona i tracti de posar l'altre galta, etcétera. I una molt diferent és que li fotin una putada tipus les que explicava ahir i no es defensi,oi? Tampoc és que un s'hagi d'anar comportant com un imbècil constantment i que tothom el tracti com un titella. Hi esteu d'acord?

És per això que les magies "bones" tenen una base de protecció y defensa. És a dir, pretenen protegir l'individu dels atacs del "mal" i en cas de no ser-hi a temps, desfer els seus efectes. Però on vull arribar, és que no és queden només aquí sinó que prou sovint, el que fan també, és retornar el mal fet a la persona o persones que el van fer (tot depenent de l'habilitat de la persona que faci el ritual, of course).

I és que per la llei de la Retribució o del Karma, com n'hi vulgueu dir (i està lligada també amb la llei de Causa-Efecte) : tot el que fem en aquesta vida, sigui bo o dolent, viatjarà per l'univers i retornarà multiplicat cap a nosaltres (llei del boomerang, també). Si no és en aquesta vida, serà en una altra. I no ho dic jo, ho diu la Metafísica, la Bíblia i altres...

És a dir, que un sigui bona persona, no vol dir que s'hagi d'estar resignant als cops de la vida i als atacs del costat obscur de la forsa (si, ho dic així, perquè Star Wars no deixa de ser una metàfora de la lluita entre el bé i el mal i el que fa que una persona passi d'un costat a l'altre de la linea divisòria). Tenim la obligació. Sí ho repeteixo la o-bli-ga-ció, de defensar-nos i defensar els nostres, dels atacs. Forma part del nostre aprenentatge.

Desgraciadament, pocs de nosaltres, pobres cuquets insignificants abandonats en aquest mar de caos, tenim el temps o els recursos per desenvolupar les habilitats necesaries per defensar-nos nosaltres mateixos.

Com deia ahir, ni tan sols som capasos de detectar quan està passant aquest tipus de coses. Generalment li donem la culpa a la mala-sort, al destí, o a qualsevol cosa que ens passi pel cap de tot el que ens passa, però alguns cops pot ser que ens equivoquem i passi alguna altra cosa més extravagant i para-normal. I sí, fins i tot a les espanyes, o us penseu que només hi ha tarotistes embaucadors? Noooooooooo, també hi ha bruixots i bruixes de veritat que per una mòdica quantitat de diners poden fer aquest tipus de feinetes! Que no els veieu no vol dir que no hi siguin... El que passa és que aquí és molt més evident perquè no és tabú, com allà. Si no em creieu, rescateu de l'hemeroteca els videos de "Catalunya Misteriosa" (Mític programa iniciàtic, almenys per mi).

La màgia més poderosa en aquests casos, és la verda. La màgia verda, és la màgia dels xamans, la màgia de la Natura, la màgia primigènia de les tribus d'indis nord-americans, de les tribus de l'Àfrica, de la selva de l'amazones, dels druídes celtes, etcètera... És la més poderosa perquè extreu la seva forsa de la mateixa Naturalesa. Però esclar, tot té un preu en aquesta vida, la màgia verda, com la Natura mateixa és difícil de dominar i de controlar... Això no vol dir que les altres magies no siguin efectives tot depèn de l'habilitat i el domini que en tingui la persona que fa el ritual, ok?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada