Visitants

Visites

Website counter

divendres, de maig 25, 2012

Energia

Si des de fa més o menys un mes, patiu cualsevol d'aquests símptomes o tots alhora:


1) Cansament excessiu (no normal)
2) Us desperteu a altes hores de la nit sense cap motiu ( i potser seguint un patró)
3) Sentiu un brunzit extrant i intens a les mans i/o al cap
4) Se us tapen les orelles i sentiu un xiulet més o menys de forma regular
5) Veieu una brillantor blava al voltant dels vostres dits
6) Us maregeu amb facilitat o esteu patint vertígen
7) Teniu somnis molt vívids
8) Noteu que el temps passa extremadament depressa, pero paradoxalment teniu més temps de fer coses
9) Penseu que els colors són molt més nítids en aquests díes
10) Us emocioneu amb facilitat, per bé o per mal: teniu els sentiments a flor de pell

És probable que estigueu "despertant". Des d'aproximadament el 5 de maig passat, la Terra està sent bombardejada amb energia. El motiu o l'objectiu és aparentment doble:

En primer lloc, es pretén accelerar el "despertar" espiritual de la major quantitat possible de persones i ajustar la nostra energia a l'estatus que obtindrem ben aviat.

En segon lloc, es busca una activació del nostre ADN, una actualització que ens permeti convertir-nos en quelcom més que Homo Sapiens. Tot està programat allà, als nostres gens, i estem a punt de fer un salt evolutiu molt gran.

Aquest bombardeig, anirà creixent paulatinament d'aquí a final d'any. Sobretot, si heu tingut qualsevol d'aquest  ( o més d'un d'aquests símptomes) no us espanteu. És una cosa totalment natural i no heu de tenir-ne por. Deixeu que passi, no representa cap amenaça per la vostra salut.

El punt àlgid d'aquesta injecció d'energía, es va produïr el passat 20 de maig coincidint amb l'eclipsi anul.lar de sol en conjunció amb les Plèiades. Es tornarà a produïr un salt en la quantitat d'energía el proper 6 de Juny, coincidint amb el trànsit de Venus.   

Si pel contrari, el que sentiu (apart d'això) és una llarga llista de malestars físics. Podría molt ben ser que us hi estigueu ressistint. No ho heu de fer, accepteu la

Una de les coses que haurieu de fer, si començeu a sentir-vos incòmodes es tractar de caminar descalços i tractar de passar conscientment l'excés d'energía a la Terra. Podeu probar també, quan sentiu que us poseu de mal humor o fins i tot us sentiu violents sense motiu, es veure imatges de la naturalesa, boniques o escoltar música de relaxació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada