Visitants

Visites

Website counter

dijous, de maig 31, 2012

Salusa, 30 de Maig

SaLuSa, 30 maig 2012


(Mike Quinsey es un home que té la facultat de "canalitzar". És l'equivalent, podríem dir de ser mèdium. En aquest cas, però enlloc de "canalitzar" esperits de difunts, es "canalitcen telepáticament extraterrestres que donen missatges de pau, amor i esperança a la raça humana. Un d'ells es Salusa, de Sirius. Una disculpa per la traducció).


Per la forma en que es perfilen els events, és probable que la Revelació es produeixi més tard del que ens hauria agradat. Podria haver arribat a un punt en que haguem d'esperar a que els canvis governamentals es facin efectius. No us preocupeu, però, com sempre hem contemplat aquesta possibilitat. Una cosa de la que podeu estar segurs és que tots els canvis que us hem promès que tindran lloc abans de l'Ascensió, es portaràn a terme. És evident que després hi ha molt més a fer, per canviar totalment la vostra forma de vida actual per la que li correspon d'éssers galàctics.
Des de fa alguns anys hem estat preparant per l'inevitable final del cicle. A través de nosaltres i moltes altres fonts que us han fet conscients del vostre veritable destí, i de tal manera que ha s'ha convertit en  l'objectiu sobre el que fixar la vostra mirada. Sense ell, els últims temps haurien estat una perspectiva aterridora per a moltes persones, mentre que ara es veu pel que és: una oportunitat per sortir del cicle del renaixement (reencarnació). No només això, la continuïtat de la vida es dona en les dimensions superiors.
Encara hi ha moltes ànimes que no poden captar el significat de l'Ascensió, però podeu estar segurs que es posarà molta atenció en garantir que la veritat es faci pública. Molts, interiorment, ho saben ja, però és una qüestió de despertar--los a ella. Per tant, hauria de ser fàcil per a ells acceptar la veritat, i la promesa d'una Nova Era, de fet una edat d'or. El seu desenvolupament ha estat guiat a créixer a un ritme que permet un progrés constant, però a cada pas, han hagut de fer front als intents d'altres per portar-los fora del camí de la veritat. No se suposava que us adonèssiu del vostre potencial, i us van subjectar amb la finalitat de crear dependència d'altres per al vostre coneixement. Així, la religió i la política han dominat en gran part de les vostres vides, per al seu benefici i no el vostre.

No teníeu ningú a qui acudir, que pogués conduir-vos a la veritat, fins que us vau animar a mirar cap  endins. Lent però segur que us vau convertir en discernidors i vau seguir la vostra intuïció, encara que anava en contra dels ensenyaments acceptats. D'aquesta manera heu creat un nou camí per vosaltres mateixos que van aixecar el vostre nivell de consciència. Vosaltres vau esdevenir un pensador independent i vau trobar la veritat al vostre interior. A poc a poc, els nivells de consciència de la humanitat van augmentar, atraient  més de llum a la Terra i l'acceleració de les vibracions. Així que aquí sou avui, assolint ràpidament un punt  en el qual estareu a punt per ascendir, amb guies que influeixen en la vostra forma de pensar per acompanyar-vos durant l'experiència.

Ara, la neteja de les energies negatives està molt avançada. De totes maneres, aquestes abunden en algunes zones que han estat els testimonis de la guerra i l'odi. A mesura que s'eliminen, la llum pot tornar, i les persones ja no seràn subjectes a la influència de les baixes energies. No hi ha marxa enrere i aquells que s'aferren al vell paradigma, en fer-ho, han fet efectiva la seva elecció i es quedaràn a les dimensions inferiors. La separació dels camins és necessària per permetre que els que van a ascendir, puguin fer-ho amb total llibertat sabent que és el moment adequat per complir els seus propis desitjos.

Els esdeveniments segueixen accelerant-se i en poc temps, trobareu que molt del que ha passat sense el vostre coneixement, sortirà a la llum. Ja s'estan començant a notar un canvi en la manera com les coses del món s'estan fent públiques, i es dona una major obertura. Les persones s'estan donant més valor per aixecar-se i parlar la seva veritat, i aquesta, no passa desapercebuda. Hi ha un nou estat d'ànim d'optimisme entre vosaltres, i un veritable sentiment d'anticipació de que alguna cosa gran està per succeir. Vosaltres esteu entrant en el mes de l'any que serà el moment d'un nou començament. Vosaltres llegireu els signes i en veureu el resultat i sabreu que la seva llarga espera ha acabat. Els esdeveniments de sobte us enlairaràn i sabreu que un nou període d'activitat s'ha iniciat.


La vostra comprensió actual pel que fa als canvis es veu enfosquida pel nombre dels que s'espera. També el temps s'està fent tan atapeït que amb prou feines s'és testimoni d'un esdeveniment, quan un altre es produeix immediatament. Seran temps agitats, però també la majoria serà benvinguda, ja que sereu testimoni dels esdeveniments a mesura que ocorren. La seva cobertura serà extensa, ja que volem que totes les persones siguin conscients del que està passant en nom seu. L'objectiu és informar-vos  per que pugueu informar els altres del que passa. No obstant això, finalment s'instal · larà un sistema de comunicació que cobreixi les necessitats de tots. A llarg termini volem veure els serveis centralitzats i gratuïts per a tots. Això inclou els sistemes de transport de diferents tipus, que difereixen d'acord a les vostres necessitats. Darrere d'aquestes intencions es troba l'ús de l'energia lliure que abunda a tot arreu a l'Univers. Un dia en el futur deixareu de competir els uns amb altres per existir, i tampoc el seguireu tenint necessitat de diners.


Totes aquestes coses molestes que provoquen dificultats en la seva vida poc a poc s'estan esvaïnt, sobretot amb els canvis en els vostres cossos físics. Us deixaran  amb un cos  que sempre es mantindrà saludable, i no estarà subjecte a les mateixes necessitats que el vostre vell cos físic pesat. Molt es durà a terme de forma instantània a través del vostre poder de pensament, que sempre seguirà augmentant. La vida s'omplirà d'emoció i felicitat, i serà completament satisfactòria. No obstant això, heu de donar temps perquè aquestes coses es desenvolupin, però podeu estar segurs que serà vostre.

Jo sóc SaLuSa de Sirius, i m'agrada que espereu reunir-vos amb nosaltres. Ha estat molt temps des que vam estar junts, però les celebracions empataran l'ocasió. Cal dir que un gran nombre de vostès s'ha unit a la raça humana en temps més recents, i es va oferir per ajudar a la vostra civilització i la Mare Terra a aixecar-se. Vosaltres heu vingut de tot arreu de l'Univers, amb el desig de ser present en la gran transició que es coneix com Ascensió. És una ocasió molt especial en la que tindreu el privilegi de prendre part


Gràcies SaLuSa.

Mike Quinsey.

Pàgina Web: Golden Light Tree

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada