Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de maig 30, 2012

L'amor serà el poder Guia i l'Autoritat

L'amor serà el poder Guía i l'Autoritat


05/30/2012 per John Smallman


Quan els canvis amb tal magnitud i importància com els que estan començant a ocórrer a tot el món es coneguin i es facin públics, és d'esperar que sorgeixi una certa quantitat de confusió i ansietat. No us preocupeu, però continueu mantenint la vostra llum en alt mentres oferiu consol i compassió a aquells que estan ansiosos o nerviosos pel que veuen. Ajudeu-los a entendre el significat del que està passant, i expliqueu-los que la claredat de propòsit i la intenció en totes les relacions (personals, governamentals, internacionals), així com la pau, l'harmonia i l'abundància són per substituir la manca d'honradesa, el conflicte i l'escassetat que han constituït una plaga durant tant de temps.


Mentres la honestedat i integritat, amb preocupació i consideració general pels altres, segueixen escombrant la humanitat, molt del que ha estat ocultat per aquells en posicions de poder i autoritat serà portat a la llum, ja que van seguir programes egoistes per protegir-se i enriquir-se ells i els seus companys. Hi haurà sorpresa generalitzada i xoc, com revelació d'informació sobre les nombroses "irregularitats" comeses en el nom de la "seguretat pública" i les "guerres" contra el terrorisme, les drogues, la delinqüència, el càncer, la pobresa, i molts altres.


Ja no es permetrà que els responsables segueixin en les seves funcions, i seran reemplaçats per persones d'integritat inqüestionable, de forma que tot el sistema corrupte que causa tant sofriment pugui ser reemplaçat per un sistema totalment nou: simple, honest i transparent. Mentres tota la informació que ha estat retinguda que es treu a la llum pública a través dels mitjans de comunicació - inicialment a través dels mitjans de comunicació alternatius - sens dubte hi haurà una protesta pública contra els responsables de produïr aquest estat d'affairs intolerable.




Caldrà crear tribunals per investigar aquestes activitats furtives, camuflades, i clandestines i cridar a comptes als responsables davant jutges imparcials. No hi haurà caça de bruixes, ni es permetràn els intents de linxar o destruir els sospitosos de complicitat. En aquesta Nova Era que s'apropa, l'amor és el poder guía i autoritat, motivada per la compassió, la saviesa, la integritat, l'honestedat i la transparència. És molt possible que sigui necessari contenir i limitar alguns dels autors intel · lectuals de tots aquests comportaments corruptes i activitats, però el càstig es no tindrà un lloc en aquest món nou i transparent que està naixent.


L'amor és la força de la vida - l'energia que sosté tota l'existència. Va ser creat per Déu, perquè tota la creació pogués i volgués viure en pau eterna, harmonia i abundància. A mesura que aneu despertant, això es farà evident. Mentrestant,  es posaran en marxa garanties per protegir tothom de la conducta insana i atroç que la corrupte "elit" durant tant de temps ha utilitzat per al seu propi benefici, i perquè aquests comportaments arribin a la seva fi.


Però també, en consonància amb l'amor de Déu per tota la seva creació, aquesta elit serà protegida de qualsevol intent de destruir-los o causar-los patiment, en el que abans podria haver-vos semblat una retribució justificada. No obstant això, esteu segurs que ja no seràn capaç de danyar als altres de cap manera, i que tindran tot el temps que necessiten per prendre consciència, i reflexionar sobre l'enorme dolor i sofriment que han causat als altres . Mentres ho fan, podràn arribar a entendre completament com d'inacceptables i perjudicials han estat les seves pràctiques , i no gaudiràn d'aquesta experiència.


No obstant això, recordeu que vosaltres esteu experimentant  actualment un estat il · lusori de l'existència - res no ha succeït - i una de les tasques essencials que esteu portant a terme és perdonar-vos a vosaltres mateixos qualsevol nombre, del que pot molt bé semblar-vos que són actes molt impactants i omissions . I aquesta és una tasca que l'elit també portarà a terme, en el seu temps lliure.


Déu - Creació - és l'amor.


Sou a punt de tornar a aquest estat perfecte i diví. Cap actitud sense amor pot existir en aquest estat. Així que deixeu anar tot el ressentiment, el prejudici i la condemna i qualsevol desig al que vosaltres encara pogueu aferrar-vos  - de manera que podeu despertar en aquest estat gloriós.


Amb molt amor, Saül.


Us deixo l'enllaç en anglès original (mil disculpes per la meva traducció barroera!):

http://americankabuki.blogspot.mx/2012/05/love-will-be-guiding-power-and.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada