Visitants

Visites

Website counter

dijous, d’agost 16, 2012

Curiosity 2012 i la Vida Extraterrestre

No estic massa sorprés per la noticia "bomba" que van deixar anar ahir a Televisa gairebé com qui no vol la cosa, així com de passada.

La sonda Curiosity, just abans d'aterrar a Mart va enviar una fotografia a color, la primera fotografia que prenia del planeta "vermell" i la fotografia conté una sorpresa. Potser per mi, no es tracta de cap sorpresa però per a molta gent pot resultar bastant desconcertant.

Sempre ens havien dit, que Mart era un planeta desert, sense atmòsfera, sense aigua, sense vida, plè de roques y sorra vermelles. Bé, doncs, la fotografia de la Curiosity mostra un panorama totalment diferent al que sempre ens havien ensenyat.

Jutgeu vosaltres mateixos:



El que jo veig és un paisatge de color terròs, no pas vermell, i amb una taca de color verd-blavós a la part inferior esquerra. Si el meu sentit comú no em falla, una taca verda, en una fotografia aèrea només pot voler dir una cosa: arbres, o gespa, o plantes. En definitiva: vegetals. I si hi ha vegetals, vol dir que hi ha aigua i si hi ha aigua, vol dir que hi ha atmòsfera, respirable o no, però atmòsfera a la fi i al cap.

Així doncs, em poso a pensar que desde fa prou temps, s'ha observat Mart i se n'han fet milers de fotografies i s'hi han enviat sondes que s'han quedat en òrbita o hi han aterrat, ok? I ara, en plè any 2012 tothom s'adona de que hi ha una taca verda al bell mig del planeta????

Em venen al cap dues possibles explicacions:

La primera és que la taca ja hi era però algú va pensar que seria millor que les masses no ho sabèssin (molt típic de la Càbala).

La segona és que sencillament la taca verda no hi era i a través dels canvis que s'estan produïnt al Sistema Solar, Mart d'alguna manera s'està Terraformant (Improbable, però no impossible).

No sé si us vau assebentar de les paraules que va dirigir el President Obama als responsables de la missió quan els va trucar per felicitar-los desde l'Air Force One fa un parell de dies. Obama en un to que per qualsevol persona no relacionada normalment amb aquests temes, podria haver sonat més aviat burlesc va dir a aquesta gent que si trobaven algún marcià fessin el favor d'avisar-lo d'immediat. Que tenia molts assumptes sobre el seu escriptori però per una cosa així ho deixaria tot.

Amics meus, penso que el President Obama sabia perfectament el que trobaria la NASA a Mart. Aquest és l'acudit realment i no descarto que ells ho sabèssin també el que anaven a buscar, lo qual reforçaria l'acudit del President.

Ahir, després de veure la imatge, vaig estar pensant sobre això una bona estona. Amics meus, els canals fa temps que ens diuen que la Desclassificació s'acosta molt ràpidament. També ens han dit que el President Obama és un èsser de Llum enviat a la Terra per ser protagonista i líder en els canvis a nivell mundial  que estan per produïr-se.

Penso, que això que està passant amb aquesta fotografia i el que vindrà després, no és més que una forma molt light d'anarnos introduïnt poc a poc al tema de la vida extraterrestre per després ficar-nos de plè en la Desclassificació. Ja és temps de que la veritat surti a la llum i ens mostrin la veritat que per tant de temps ens han ocultat.

Espereu més noticies sobre aquest tema i reflexioneu sobre la fotografia i el que pot representar.

P.D.: Algú més nota que tota la part esquerra de la fotografia sembla difuminada? Què hi ha en aquest punt que han hagut de retocar la fotografia per ocultar-ho? Pista: la vida necessita aigua i si hi ha plantes hi ha aigua. Si fòssiu una forma de vida intel·ligent i visquèssiu a Mart... On viurieu?  On establirieu les vostres bases, les vostres ciutats? A prop de l'aigua, no? ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada