Visitants

Visites

Website counter

dijous, d’agost 02, 2012

Impressions 02-08-2012

Us copio un extracte del missatge de'n Matthew Ward d'avui sobre els efectes del xoc d'energies que s'està produïnt:

"Un major nombre de persones, entre elles els més ferms treballadors de la llum, estan experimentant una gran varietat de condicions doloroses  físiques, emocionals i mentals. Aquesta energia té càrregues negatives. Les vibracions del pla de l'energia per si sola poden provocar anomalies doncs els cossos de les persones receptives de llum s'estan adaptant al canvi de cèl · lules de carboni a cristal · lí. És important beure més aigua i menjar de forma més lleugera del que és habitual, tenir suficient descans i son profund, i passar tant de temps en solitud pacífica o en entorns naturals com sigui possible.

13. D'altra banda, com tot és energia fluctuant en una freqüència o una altra, els dispositius mecànics, elèctrics i electrònics i els sistemes també s'estan veient afectats-un exemple molt recent és l'apagada generalitzat a l'Índia. Fins i tot si això va poder haver estat una ocurrència dels Illuminati  però un tall d'energia no és un resultat inesperat de la negativitat trobant-se amb l'alineació planetària tan a prop de la quarta densitat.

14. La combinació d'aquests efectes és la creació de por generalitzada, la incomoditat, la ira i dificultats financeres, i les vibracions negatives emeses per les reaccions col · lectives xoquen amb les freqüències del pla de l'energia amb el que el planeta està en trànsit. Mentre la Terra segueix el seu curs, el xoc s'intensificarà i també ho faran els seus efectes."


Així que ja ho sabeu: si no us trobeu massa bé i no sabeu ben bé per què. Si us trobeu en una espècie de montanya russa emocional o massa agressius o tristos probablement es tracti d'això. I si els vostres dispositius elèctrics i electrònics fan una mica el que els dona la gana, probablement també li pogueu donar la culpa al xoc d'energies que s'està produïnt.

Això és una guerra, de la llum contra la foscor, no ho oblideu. I a les guerres hi sol haver danys col·laterals. Centreu-vos en el resultat que esperem obtenir i cuideu-vos. Si més no, tracteu de soportar les incomoditats com millor possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada