Visitants

Visites

Website counter

dimecres, d’agost 01, 2012

Disclosure

Sembla ser, que alguna cosa grossa s'està preparant per el proper cap de setmana. En aquests moments, als fòrums d'internet i al món dels missatges canalitzats, hi ha una gran polèmica oberta.

La FGL (Federació Galàctica de la Llum) a través d'un missatge canalitzat per Greg Giles, va anunciar abans d'ahir que donava als dirigents de la Terra fins al dissabte 4 d'Agost per fer pública la seva existència i que de no fer-ho, ells mateixos s'encarregarien de fer-ho.

Aìxò, però, no és la primera vegada que passa. Des de que em moc en aquest món espiritual (per dir-ho d'alguna manera), he llegit la publicació de dates i prediccions que han arribat i han passat de llarg sense que passés res d'especial. És per això que hi ha una gran pol·lèmica. Els "lightworkers", ja no es prenen massa seriosament aquests anuncis però sempre hi ha qui cau a la trampa, i esclar, s'encén la pol·lèmica.

Jo, personalment, fa temps que espero que passí alguna cosa així (ja fa massa temps que ens prenen el pèl amb tot això dels extraterrestres i tothom sap que existeixen i que fins i tot conviuen i treballen amb nosaltres en alguns llocs ultra-secrets). I potser, la cara de la reina d'Anglaterra durant la Ceremonia d'Inauguració dels JJOO ho diu tot : "El temps s'ha acabat, hem perdut!"

En un principi, la desclassificació ("Disclosure", en anglès) no s'ha produït mai oficialment perquè els que tenen la paella pel mànec argumenten que nosaltres, la gent del carrer, no estem preparats per rebre una noticia així. Bé, jo diria que més aviat, ells són els que no están preparats (a priori) per donar una noticia així. La gent del carrer està més que preparada i no crec que un anunci oficial al respecte desfermés el caos i l'anarquia pels carrers de tot el món, al contrari.

La qüestió és que potser no tan oberta i específicament com la FGL, però la resta de canals (els habituals i alguns d'adicionals que he llegit per si de cas) coincideixen en que ens trobem en un punt crucial del procés i que molt properament ens trobarem amb algunes sorpreses meravelloses. Lo qual no deixa de ser sospitós i un cert tipus de coincidència, si li voleu dir així.

Qué significaria per vosaltres això? Què pensarieu si de cop i volta hi hagués un anunci oficial des de la ONU (no se m'acut cap altre lloc més indicat per fer-ho) de que els ET's existeixen, que els coneixem des de fa temps, que son entre nosaltres i les seves intencions son pacífiques i benevolents?

O també, qué passaria si de cop i volta estiguèssiu veient la TV i el vostre programa fos interromput per una emissió pirata (en tots els canals simultàneament) des d'aparentment una nau espacial i un home o dona tota extranya (s'accepta universalment a la comunitat New Age, que els ET's tenen tots un aspecte similar al nostre, però no exactament igual) llegis un comunicat anunciant el mateix en nom de la FGL i a més, digués que és un/a sirià/na, o arcturià/na o pleiadià/na?

I això no només acaba aquí. Després vindria la presentació oficial de totes les rasses extraterrestres que coneixem o que formen part de les diverses institucions galàctiques (aparentment, el que està passant i a punt de passar a la Terra ha causat un interès enorme al llarg de la Galàxia i és d'una importancia suprema per el seu futur així que tenim visitants ara mateix de tot arreu de l'Univers).
També seriem informats del grau de parentesc que guardem amb totes elles i quin és l'origen de tots i cadascún de nosaltres.

Recordeu que tenim dos tipus de parentesc amb aquesta gent. Un de físic i genètic, ja que som un mosaic genètic de totes aquestes races (un dia parlarem d'aquest tema que em sembla apassionant). I un d'espiritual doncs, com heu pogut llegir als dos darrers missatges canalitzats de la FGL que he postejat, alguns de nosaltres (no tots) som veritables membres d'aquestes rasses que han decidit "gaudir" de l'experiencia tridimensional en aquest planeta a través d'una espècie (no em queda massa clar) de portal temporal ( o dit d'una altra manera : encarnar en èssers humans). La veritat és que això ja és metafísica molt avançada per mi i no ho acabo de captar-ho massa bé.

Immediatament després hauria de produïrse l'intercanvi de tecnologia i l'inici de programes de col.laboració entre nosaltres per a la instal·lació i posada en marxa d'aquestes tecnologies de pel·licula: com generadors d'energia de punt cero, sintetitzadors de menjar i aigua (Yep! Igual que a Star Trek), supresors de gravetat, nous tipus de transport, mètodes per netejar el medi ambient i restaurar-lo al seu estat original, nous sistemes de guariment i regeneració cel·lular, etcètera... Sona molt interessant, no?

De totes maneres, la majoria dels canals insisteixen, en que el més important és que ens oblidem d'aquest tema, que queda a les seves mans, i ens centrem en la nostra propia preparació per l'Ascensió que també s'acosta a marxes forçades i és molt més important.

Com a nota personal, us haig de dir, que tota TOTA la meva vida he estat esperant la desclassificació i el moment en que pogués donar la mà a un d'aquests èssers meravellosos. No sé pas el perquè d'aquesta espècie d'obsessió. Potser només és una espècie de fal·lera espiritual per reunir-me amb la meva familia de l'espai o fins i tot la meva pròpia raça, qui ho sap. Mai he tingut, com altres persones, cap mena de facultat especial que em fés pensar que així era. Només una forma de pensar diferent i de vegades la intuïció de que les coses en aquest món no funcionàven com haurien de funcionar, sense ser jo cap expert en cap d'aquestes coses. És talment com quan un va a un altre país i veu com fan las coses i pensa en com les fan al seu país. Immediatament pensa que no estàn fent les coses bé o de forma "normal". També una fascinació que ratlla lo malaltís pels estels i certes constel·lacions en concret: Sirius/Orió/Cassiopea...Doncs aquestes són les úniques pistes que tinc per poder arribar a pensar que soc un "starseed" ( o llavor de l'espai, aquelles ànimes més avançades que les humanes, que pertanyen a alguna d'aquestes races i decideixen encarnar en un cos humà per ajudar la Humanitat desde dins ).
En fí, haurem d'esperar d'aquí a dissabte que passi alguna cosa o no esperar res en absolut i continuar amb les nostres vides. Jo, tindré un ull posat a cada banda per si de cas (però només per si de cas).

1 comentari:

  1. Això només és una proba perquè no entenc per què no he tingut cap comentari desde fa mesos...

    De veritat, una mica de feedback no m'aniria malament. M'agrada saber què penseu al respecte del que escric.

    ResponElimina