Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de juny 05, 2012

La solució del 100%

La Crida al 100% d'acció
Angelo Arias
05 de Juny de 2012



Estem vivint en temps molt difícils, cada dia quan encenem la televisió o sintonitcem la ràdio, els esdeveniments estan succeint més ràpid del que podem assimilar. 2012 és l'any com molts han dit en la profecia l'any en que s'acava tot! El que està per acabar és el nostre cicle actual, que obrirà el camí per a un de nou. De moment hi ha tanta negativitat, tanta mort, tanta guerra i tanta gent morint... Em pregunto: on és la pau? El nostre primer pensament és per escapar dels problemes que enfrontem cada dia. Està en la nostra naturalesa trobar una sortida ràpida. Què passaria si et digués que aquest és el camí dels covards? ¿Què passaria si et digués que si allunyar-se del problema, simplement no el resol?

Estem tant acostumats preocupar-nos per nosaltres mateixos, i seguir endavant amb les nostres vides. De vegades ho fem sense voler, i de vegades ho fem a propòsit. En un planeta de prop de 7 milions de persones, 7 continents principals, i 5  grans oceans, on és la pau? Les nostres nacions estan constantment en guerra entre elles. La lluita és per orgull, pels recursos, i  pels mestres ocults que controlen les principals plataformes de la nostra societat. Independentment de quina nació, o de quin color som, o a quin bàndol lluitem, on és la PAU? Incomptables vides es prenen en la rpersecució de la guerra, però amb quina finalitat?  Realment val tant la pena sacrificar vides humanes pels guanys? La destrucció pot ser universal si permetem que ho sigui. Puc preguntar qui pot substituir un soldat perdut a la guerra? Qui pot dir a una nena que el  seu pare no serà al seu casament perquè és una víctima de la guerra? Res pot restituir els braços o pulmons al que solien ser, quan són destruits per una bomba plantada. Igual que la cançó,

La guerra no és bona per absolutament res.

No necessitem més batalles, no més vessament de sang. Si  advoques per la guerra, si t'animes amb els crits de batalla demanant  sang, posa't en perill i anem a veure si  canvies de perspectiva. En un planeta tan ple de riqueses, per què la gent passa gana? En lloc de construir la millor arma del futur, anem a alimentar a totes les boques que podem i posem fi a la pobresa. Si som capaços de posar un home a la lluna, podem acabar amb la FAM! És una llàstima que desitgem sempre el millor i més modern ,tant  si es tracta de sabates com de roba o l'últim crit en electrònica. On és la nostra humanitat? On és la humilitat? Hi ha milers de milions de veus que demanen  ajuda i queden sense resposta cada dia del món. Tendim a deixar moltes coses a les mans de Déu, però què hi ha de la nostra part? Tendim a pensar que algú altre resoldrà els problemes del món. Et repto a posar-te a prova. Si us plau, mira dins teu i troba el coratge per aixecar-te contra la marea de  tirania. Sigues la llum que Déu envia des del més profund de l'Univers. Brilla alt i brilla de tal manera que tot el món et pugui veure. Sí que hi ha foscor en aquest mateix moment, però al final, la LLUM,  sempre preval.

No seguis a veure com  el món s'ensorra, perquè tu no estàs vivint. No siguis un zombi o una ovella, com molts en diuen. Part de la nostra humanitat és l'amor incondicional que tenim per oferir. De vegades, aquest amor està malmès o ferit pel dolor i l'engany. Aquest amor incondicional té el poder de guarir totes les ferides. Som amor, no el busquis, només abraça'l. L'altra meitat de la nostra humanitat és el perdó, primer ens hem de perdonar a nosaltres mateixos i perdonar els altres per les accions realitzades en el nostre passat. El nostre Creador ens ha convertit en un llenç en blanc, i ens ha donat el pinzell i la pintura. Ens correspon a nosaltres pintar un món en el qual encaixem. Els nostres governs han actuat injustament en el nostre nom, en l'actualitat passen  lleis draconianes per limitar la nostra mobilitat i la nostra llibertat.

Que 2012 sigui l'Any en que la gent recupera el seu poder. Un govern no pot governar sense el poble. Quan estem en silenci, quan quedem submisos, quan no ens oposem a  l'establishment-PERDEM! Us dic a tots els que llegiu això, allà on sigueu del món. Vosaltres sou el canvi, sóu la força que impulsa al món. Sense vosaltres no hi ha món, sense que la vostra capacitat i el vostre talent, el món no pot funcionar. Som les peces que componen el motor de la vida. Hem vist les grans protestes globals que es deriven a partir de 2011 i es fan més grans cada dia que passa. Tant se val si son els estudiants al Canadà protestant pels augments de matrícules, o els grec és exigeixen un canvi monetari. La gent es mor de fam i set de canvi.

Gent, som el  poder, som la força, som el 100% no el 99%. Junts i units podem canviar el món, perquè els nostres fills puguin viure una vida segura i còmoda. Apagueu les noticies, apagueu les emissions de ràdio, desconnecteu dels mitjans de comunicació i es trobeu-vos farts amb les tàctiques divisòries que busquen la nostra separació. Quan aprenem la veritat sobre nosaltres mateixos i la nostra història en aquest planeta, alguns podràn sentir-se enutjats i decebuts, però jo us dic: recordeu que "el perdó" és l'eina més poderosa que tenim per ajudar-nos a seguir endavant. Perdoneu als que us han ferit, i envieu-los amor i llum. Tots els éssers tenen una opció, no són massa foscos o massa malvats com per salvar-se. No em malinterpreteu:  han de respondre i pagar pels seus crims contra la Humanitat.

Però al final, hem de perdonar per crear un món millor, lliure de vibracions negatives. No caieu en el  joc dels temors d'una guerra nuclear a l'Orient Mitjà, o de cataclismes i desastres naturals. No compreu la incertesa financera de Wall Street i Europa. Si volem un món millor hem de somiar, i demanen  en aquest mateix moment. 2012 és l'any de l'Ascensió, en què hem de prendre una decisió sobre si ascendir a les dimensions superiors o romandre en la nostra actual realitat la 3 ª dimensió. Hi ha molt per explicar, i moltes veritats que encara no s'han dit. Estem entrant en temps d'incertesa, però recordeu: només podem projectar el que volem veure al món. Projecta amor i llum a la Terra i a les persones que t'envolten. Aquest és l'any per trobar el teu propòsit, mai és massa tard per començar. Cap govern, cap dictador, tirà, no pot dir a qui o què fer. Faig una crida a tots i cadascún de vosaltres a aixecar-se i recuperar el nostre món. Aixeca't, parla, protesta si cal. No romanguis en silenci! Reuniu-vos en grups, eduqueu-vos i aixequeu-vos els ànims. Anem a construir ponts que ens connectin, independentment de quin continent estem. Només junts podem canviar el món. Som el 100%, que estan units com un ....... Algú respondrà a la crida?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada