Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de juliol 31, 2012

Greg Giles 30/07/12 - "El Temps Conquerit"

Tot i que el missatge d'avui m'ha fascinat, al igual que el de divendres passat, trobo una mica inquietant la possibilitat que dibuixa. De totes maneres, agraeixo i aplaudeixo la FGL per avisar-nos del que ens podem trobar i els seus consells per prepararnos. Que Déu els beneeixi.


Greg Giles - Missatge de la Federació Galàctica de Llum 07/30/12 'conquerit a poc a poc "


En harmonia ens elevarem tots junts per sobre dels desafiaments que se'ns presentin  per començar la renovació de les nostres obligacions, els nostres vincles, les nostres relacions, el nostre amor i servei als altres, a aquest univers i al nostre Creador, el Creador de totes les coses que gaudim, que estimem, que apreciem, que guardem dins dels nostres records i que ens han portat la felicitat, el plaer i el dolor, fins i tot de vegades, com totes les nostres experiències ens han portat més a prop de la Unitat de Tot en aquest univers, més a prop l'un a l'altre , més prop dels nostres éssers superiors i més a prop del nostre Creador qui va començar tot això perquè puguem gaudir, aprendre, créixer, experimentar l'existència, l'experiència de la vida aquí, en el seu magnífic univers.

És hora de començar ara els passos a seguir en el nostre camí junts, els passos que us portaran a un món nou, un nou univers, perquè vosaltres deixareu enrere tot el que heu arribat a conèixer com la vostra realitat, doncs res serà el mateix per a vosaltres una vegada que surtiu per aquesta porta, en els propers dies, els dies que s'acosten amb molta rapidesa perquè el temps s'està accelerant. Podeu sentir això, estimats? Podeu sentir que el temps està col · lapsant sobre si mateix, que cada vegada és més impotent davant vostre i la vostra voluntat? El temps està desapareixent, evaporant-se, desapareixent, i molt aviat ja no us importarà perquè el temps s'haurà exhaurit, si voleu, i voldreu, us trobareu sorgint en un més "etern" estat de l'ésser. Això és el que heu d'esperar, i us  suggerim  no comptar els minuts, dies i hores fins que tot això comenci per a vosaltres, doncs quan feu això esteu facultant el temps, li esteu donant poder al temps, li esteu donant domini sobre vosaltres. Esteu donant al temps un dret que no posseeix naturalment, perquè el temps no és un governador, no és un governant, un rei, un Déu o un Creador. El temps no és sinó un abstracte, un aspecte, un producte de la vostra i la nostra creació.

Nosaltres, els éssers que habitem aquest meravellós univers vam crear el temps, per poder experimentar amb ell, per a una millor experiència i entendre el nostre univers, a nosaltres mateixos i als altres. Això és tot el que el temps és. El temps no és més que això, però també és no menys que això. Nosaltres us diem que no feu més temps del que és. No creieu ni per un moment que no es pot vèncer el temps, perquè el temps ja està vençut, ja que l'hem creat i mai, de cap manera, li hem donat més facultats que nosaltres, ja que això mai va ser part del nostre somni i visió d'aquesta creació particular. L'alliberament dels lligams del temps serà increïblement alliberador per a vosaltres, perquè no us envellirà com ho fa en aquest moment, vosaltres no us cansareu, com podríeu fer-ho en aquest moment, no tindreu determinats terminis que us esforceu per complir, tot i que es encara tindreu restes del que has arribat a conèixer com el temps, volem ser clars en això.

No és com si us estiguèssiu graduant a un buit complet on no hi ha coses que fer i un temps i un lloc per fer-les, perquè certament hi són. Sempre hi haurà horaris, dates i llocs per viatjar-hi, que necessitaran una certa quantitat de temps per arribar-hi. No volem que entengueu malament: quan diem que el temps canviarà per a vosaltres, el temps seguirà existint, és només que les regles, els paràmetres, les lleis que governen el temps canviaran. Enteneu això, estimats? ¿Enteneu que sempre hi haurà alguns aspectes del temps, alguns poders determinats del temps, certes lleis del temps, certes instàncies de temps. El temps sempre existirà com el concepte que és, és només el concepte en si que experimentarà la metamorfosi quan sortiu de les dimensions inferiors i entreu a les més altes per sobre vostre, si es vol, doncs les dimensions no estan apilades una sobre l'altre, més aviat són més dins les unes de les altres si ho podeu imaginar en aquest sentit.


Ens agradaria discutir amb vosaltres el que fareu amb gran part del vostre temps una vegada que surtiu de les vides que heu arribat a conèixer tan bé. Un nou començament per a molts de vosaltres pot ser bastant mogut d'alguna manera, i lleugerament impactant fins i tot podriem dir per a alguns, doncs acabar amb les velles costums i començar noves maneres sempre és un repte a ser pres seriosament. Desitgem que vosaltres, estimats, que esteu seguint els nostres missatges penseu en com és que direu adéu a tantes coses a les que us heu acostumat. Sereu capaços de fer aquesta transició sense problemes, o experimentareu alguns sotracs en el vostre món, resultant-vos difícil alliberar-vos de gran part del que us és familiar? Nosaltres hi serem per vosaltres, oferint la nostra orientació i assessorament a aquells de vosaltres que puguin trobar aquesta transició una mica difícil i podrien beneficiar-se de l'ajuda d'aquells que hi han passat abans i han experimentat el que esteu a punt d'experimentar, no només una vegada, sinó que fins i tot moltes vegades abans.

Encara que aquesta serà una experiència gloriosa per a vosaltres, una experiència emocionant, una experiència d'aventura i diversió, també serà una experiència nova,estranya i misteriosa i, de vegades per a molts de vosaltres desafiant. Us desitgem que us preparareu tant bé com pogueu per al que serà un gran canvi per a vosaltres. No serà un canvi subtil, de qualsevol manera, ja que molt del que heu arribat a conèixer com la norma es dissiparà, donant pas a moltes coses noves de les que tindreu poca memòria. Veieu com això sens dubte pot ser una mica més que un xoc lleu per a alguns? Per descomptat, podem entendre això, i desitgem que poguem minimitzar el millor possible el que pot ser una experiència inquietant i permetrer-vos continuar amb les vostres noves vide de la forma més suau i tranquila possible.

Per això, creiem que és millor descriure una mica el que serà per a vosaltres quan surtiu d'aquesta realitat per entrar a una de nova, una diferent, més alta, més lliure i més excitant i aventurera. Una de les coses de les que us desprendreu són les limitacions que s'han posat en vosaltres aquí en aquesta dimensió a la que dieu "casa" avui. Hi ha tantes limitacions sobre vosaltres: els diners, l'edat, la salut, el gènere, la discriminació, les consideracions geogràfiques, els vostres treballs, les vostres famílies... Aquestes són totes les restriccions, i fins i tot podríem dir que els grillons, encara que entenem com us estimeu a les vostres famílies i és possible estimar la zona on viviu, això no és el que volem dir. El que volem dir és que teniu vincles amb aquestes àrees de les vostres vides, llaços que no es poden tallar fàcilment, que no us permeten vagar lliurement allà on us agradaria anar i fer el que sigui que us agradaria fer. Aquest és un aspecte de la vostra vida, que segurament canviarà per a vosaltres, ja que una vegada que emergiu cap als regnes superiors no tindreu vincles que no es puguin treure perquè pugueu volar a qualsevol lloc i a tot arreu sigui el que us agradaria que sigui, veure, experimentar.

Sí, és veritat que teniu famílies d'aquest costat, que us estimen entranyablement, però no teniu família en el sentit que calgui treballar cada dia per donar-li suport o quedar-se a casa per criar els fills, o una barreja d'ambdós, docs això no és part de la vostra nova realitat. Molts de vosaltres també es trobaran amb carreres noves, això també és cert, però vosaltres tindreu un munt de temps, la llibertat i els recursos per viatjar a on volgueu i fer el que sigui que voleu fer ja que no sereu lligats a un treball que condicioni  gran part de les vostres vides com podeu tenir avui en dia.

Aquestes són algunes de les consideracions que ens agradaria que penseu en l'actualitat, ja que encara que molts veuen això com una benedicció per ser capaç de tallar els llaços amb algunes d'aquestes coses que hem discutit, pot ser que es sorprengui que hi haurà molts de vosaltres pels que deixar anar totes aquestes coses o algunes d'aquestes coses serà un gran desafiament, ja que mai han conegut la veritable llibertat d'aquests aspectes de les vostres vides que han exigit molt del seu temps, energia, enfocament i recursos. Només volem que penseu en això avui, i que penseu en com us sentireu i com ho manejareu emocionalment quan els vincles amb tot el que pugui d'alguna manera mantenir-vos allunyats en l'actualitat d'experimentar què és el que voleu experimentar i viatjar on vulgeu viatjar es deslliguin per sempre. Si us plau, penseu en això avui i prepareu-vos com pogueu, perquè encara que la llibertat és una benedicció i un regal alegre, la veritable llibertat també pot ser molt difícil per a alguns quan aquest regal s'obre per primer cop en eons, o potser fins i tot per primera vegada.

Som els vostres germans i germanes lliures de la Federació Galàctica de la Llum. Us estimem a tots, estimats.
Com canalitzada a través de Greg Giles

http://ascensionearth2012.org/ - Anglès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada