Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juny 15, 2007

OOPARTS (2A PART)

He estat llegint una pàgina forsa interessant tot i que no m'agrada el seu punt de vista creacionista si aporta dades interessants al respecte dels ooparts (http://s8int.com/), està en anglès pero aquí us en faig un resum. La pàgina intenta demostrar que el diluvi universal va existir realment i que va esborrar del mapa tota una sèrie de civilitzacions avansades que hi havia a la Terra de les que ara n'estaríem trovant les poques restes que van quedar (els nostres amics els ooparts).

S'especula (Johnathan Gray, arqueòleg/escriptor, "Dead Men's Secrets") que cap a l'any 4000 a.C. dos bilions de persones van desapareixer de la Terra per un cataclisme que va esborrar la major part de la seva avansada tecnología. Els seus descendents i supervivents, s'haurien desbandat des del mont Ararat (us sona?) per crear civilitzacions menys avansades pero amb encara alguns coneixements dels seus predecessors.

Gairebé tots els escrits antics arreu del món parlen de l'origen a partir d'una super-rassa que va ser esborrada de la fas de la terra per un cataclisme. Arreu del món han estat sorgint invencions antigues impossibles (ooparts) i algunes d'elles demostren una tecnologia almenys tan avansada com la nostra.

A la foto podeu veure una pedra antiga tallada en una sola pessa aproximadament 2.4 milions de lliures ( un milió de quilos) i que ni tan sols les grúes modernes poden aixecar.

Es significativa la recurrencia del nom Noé al llarg de tot el món i en llegendes o mites amb característiques semblants : Hawaii (on se l'anomena Nu-u), el Sudàn (Nuh), China (Nu-Wah), l'amazones (Noa), Frigia (Noe) i entre els Hotentots (Noh i Hiagnoh).

Ja us vaig fer notar en un altre post que les diferents civilitzacions van sorgir de cop, totalment desenvolupades. Abans de les ciutats a la Terra no hi havia res de res. No hi ha transició : grans ciutats, amb suntuosos temples i monuments, amb sistemes de drenatge perfectes. Un sistema decimal desenvolupat des d'un inici.Una escriptura a mà llesta i perfecta.Un sistema de noms ben establert (un faraó podia arribar a tenir fins 5 noms).Una societat ja dividida en classes especialistes.Exèrcits, servei civil i una jerarquia perfectament establerta. Una cort exibint totes les característiques d'un ben definida procedencia i forma. Tot això va sorgir del no-res. Egipte hauria de provenir d'una clarament establerta civilització. I no parlem pas de ciencia o tecnología sinó de la societat en sí.






Dieu-me si el que hi ha en aquest relleu del temple d'Abydos a Egipte no són avions.

S'han trobat indicis de restes humanes petrificades dins de blocs de carbó mineral o Antracita (Museu Smithsonian, U.S.A.). . La ciencia diu que el carbó mineral es va formar al Carbonífer fa uns 280 milions d'anys i que els primers homínids (australopithecus) van sorgir fa al voltant de 6 milions d'anys. Llavors? O bé hi havia homes fa 300 milions d'anys, o el carbonífer no va tenir lloc fa 300 milions d'anys o tot es tracta d'un frau científic molt ben elaborat pels creacionistes (que van en contra de la teoria de l'evolució y sostenen que Déu va crear-ho tot des d'un inici i la teoria de l'evolució es una patranya atea).

El 15 de juny de 1952 (avui en fa 55 anys), Alfredo Ruiz i el seu equip d'excavadors, van veure per primer cop una tomba maya que havia estat oculta per 12 segles, 1200 anys. Era la tomba del rei Pacal, i del seu sarcòfag prové el relleu que podeu veure a continuació.




La imatge mostra un home amb un vestit que recorda (molt vagament) a un trajo espacial dins del que sembla un vehicle i en actitud d'estar-lo pilotant.

Doncs, bé. O els mayes van inventar la ciencia ficció o realment l'home està pilotant una màquina. I que nosaltres sapiguem, els mayes ni tan sols coneixien la roda. No obstant, es poden veure tubs i panells, palanques, etc... Es per això que aquesta es coneix com la tomba de l'astronauta (tot i que podria ser una nau terrestre, com un cotxe vaja).

Al temple d'Hator a Dendera (Egipte) trobem altres "anomalies" tecnològiques.

Els arqueòlegs diuen que no hi ha res d'esxtraordinari en aquests glifs, però dieu-me si no sembla talment una bombeta gegant? I n'hi ha un altre on es pot observar el que sembla una televisió (amb tubs catòdics i tot).






Aquests glifs es van presentar a experts en electricitat i tots van coincidir en dir que semblaven a esquemes que s'utilitzen actualment per explicar processos electrics. En fi, la serp que hi ha dins de la bombeta, s'especula que representa el fluxe d'electrons, el corrent elèctric. Fixeu-vos que hi ha un cable sortint de la "bombeta" i està conectada a una espècie de generador (no us recorda a les películes clàssiques de Frankenstein?). El mico que està dret a la dreta de la imatge amb dos ganivets a les mans, representaría el perill pels no-iniciats.

Avui en dia se sap que l'Esfinx podría ser molt més antiga del que pensavem després d'estudiar els patrons d'erosió de l'aigua a la seva superficie. El sistema de construcció de les Piramides és encara un misteri i no el podem ni tan sols imitar. Les piràmides posteriors són un munt de runes i pedres disperses, mentres que les de Gizeh es mantenen gairebé intactes tot i ser molt anteriors (son de la tercera dinastia mentres que la resta son de la cinquena i sisena), i es troben al costat de l'Esfinx...No parlem de la precisió en el tallament de les pedres, ni de l'ensamblatge de les mateixes.

Ahir us vaig parlar d'un Bisont europeu (un Uro, ja extints) amb un forat de bala al crani. Ja tinc més dades, resulta que el crani en cuestió es troba al Museu de Paleontologia de Moscow i el forat que té exactament entre cella i cella, es perfectament rodó i sense els trencaments radials que deixarien projectils més lents, com per exemple una pedra llensada amb una fona. L'únic projectil que deixa un forat així es una bala.


Aquí podeu veure al nostre amic l'uro amb el forat de "bala" al bell mig del front.

Pel que fa al crani de Neanderthal us puc ampliar que es troba al Museu Britànic de Londres, i que el forat en cuestió es troba al costat dret del mateix. El millor de tot plegat es que el costat esquerra està trencat pero està trencat desde dins, que es el que passa normalment quan a algú li disparen al costat del cap.

Als monts Urals a partir de la dècada dels 90's, els buscadors d'or han comensat a trobar milers de restes d'espirals de metall petites, clasificades com a semblants als visos, algunes tan petites com 10,000 vegades més petites que una polsada. Aquests objectes de metall trobats en profundidats a partir de 3 a 40 peus es pensa que podríen ser de 20 mil anys enrera. El Dr Matveyeva que ha estudiat els objectes diu: “Es caracteritza la capa que conté els objectes per com la grava i els detritus es depositen… per la seva orientació, aquestes capes poden ser datades en 100.000 anys i correspondre a regions més baixes de l'horitzó de Mikulinsk del pleistocé superior.” En llengua planera el pleistocé és la época geológica anterior, que va comensar fa aprop de 2 milions d'anys i va acabar fa al voltant de 10.000 anys.



Els nano-espirals


Parlant de Russia, cientifics russos reclamen haver descobert un mapa aeri en relleu de fa 120 milions d'anys. El mapa conté mostres d'enginyeria civil com poden ser canals (amb una llargada de 12,000 Km en total), camins , abocadors, presses i té nombroses inscripcions (tenint en compte que segons la ciencia els Australopythecus van sorgir fa 6 milions d'anys hem de pensar que els dinosaures sabíen escriure). Al comesament, els científics van pensar que es tractava d'una antiga escriptura chinesa.Després, va resultar que les inscripcions van ser fetes en una escriptura jeroglífico-silábica d'origen desconegut.Els científics mai l'han pogut desxifrar. Un doctor en física matemàtiques de la universirtat de l'estat de Bashkir admet que “Quant més en descobreixo més sé que no entenc res". A la superficie de la roca s'han trobat dues closques fòssils, una de 500 milions d'anys i una altra de 120 milions d'anys.


Els olmeques eren un antic poble que vivia per aquestes terres. Al voltant de Veracruz i Tabasco, s'han trobat escultures de caps gegants, que estic segur de que tots heu vist, de més de 3000 anys d'antiguitat enterrades a més de 20 peus de profunditat i a una distancia considerable de les fonts de pedra més próxima. El més curiós es que les faccions de les cares semblen més negroides o asiàtiques que americanes. Així doncs, que caray hi feia una rassa negra al bell mig de Meso-Amèrica fa tres mil anys????

Les restes de la ciutat de Tihuanaco al Perú indiquen que aquesta era un port marí on podríen haver-hi cabut anclats centenars de vaixells, pero es que aquestes restes estàn situades a 12,500 peus sobre el nivell del mar, a l'alsada del llac Titicaca al mig dels Andes, es creu que el llac formava part d'un oceà perqué és salat i per la quantitat d'espècies marines que hi viuen en l'actualitat. Al voltant de la zona del port, a les roques hi ha marques d'aigua a diferents nivells. L'àrea que envolta el port està coberta de milers de fòssils marins. Es diu que hi hauria hagut una civilització anterior als incas amb una antiguitat de 17,000 anys.
No m'extendré més amb exemples, ja us vaig dir que n'hi ha aprop de 4,000 documentats i estudiats. I no hem parlat ni de les linies de Nazca (que Déu ni do també!) o dels gegants bíblics, o de l'Atlàntida... Potser en parli més endavant.

Ara les conclusions, jejeje. Crec que hi ha dos tipus d'explicacions pels ooparts. Uns son clarament restes de civilitzacions perdudes i més avansades perqué sencillament no s'assemblen a res que coneixem. Altres es poden interpretar sempre des del nostre punt de vista : petjades de bota a les roques, bales, martells, claus, visos, avions, etc... Coses normals per a nosaltres, pertanyen o podríen pertanyer a la nostra civilització perfectament. Lo cual em fa pensar que en un futur no molt llunyà haurem aprés a viatjar en el temps i viatjarem a èpoques molt llunyanes on potser haurem de viure perqué la habitabilitat de la terra estarà molt compromesa (té certa lògica no?). Imagineu-vos que descobrim la forma de viatjar en el temps, i comencem a fer viatges exploratoris, potser fins i tot turístics. Poc després, el medi ambient està tant degradat i els recursos son tan escasos que ens veiem obligats a fer un viatge massiu en el temps per sobreviure, a una època on el medi ambient és verge i tenim recursos ilimitats. Això però té un inconvenient, JA SABEM que totes aquestes civilitzacions van desaparèixer, així doncs perquè fer-ho si ja sabem que fracasarem (pero tot i així també sabem que sobreviurem). Crec que és més facil investigar en terraformació i anar a viure a un altre planeta. Potser el viatge en el temps sería molt més barat en recursos i diners, no ho sé, són només especulacions.

Ara bé, a l'antiga Yugoslavia, a Starveco, un arqueòleg va trobar una via romana, a sota un camí grec, a sota restes d'art del Neolític i a sota? A sota hi va trobar planxes de ciment, pur i dur. Són ciments de cases i n'hi ha varies construïdes unes sobre d'altres (varies generacions de cases). Apareixen del no res i desapareixen sobtadament en els estrats. Les cases més grans estan situades al voltant d'una plassa central. S'han trobat indicis de pràctiques religioses, amb altars. Això em fa pensar en que tot és una gran broma del destí. Qué passaría si la historia es repetís una i una altra vegada i sempre estiguèssim obligats a repetir-la? O sigui, que tal si comensa el món, evoluciona, i arribats a un punt s'acaba i tornem a comensar? Com en el mite de Sisif, el pobre home era condemnat pels Déus a pujar una pedra enorme cada día fins al capdamunt d'una muntanya, s'adormia i al dia seguent es trobava a baix de la muntanya i amb la pedra al costat.

Hi ha una altra cosa que no em quadra. Si aquestes civilitzacions perdudes eren tan avansades i tan nombroses (recordeu que es parla d'uns dos bilions de persones). En primer lloc perqué no van predir el cataclisme i en segon lloc perqué només es troben ooparts puntualment i no massivament, tenint en compte que estem parlant de ciutats immenses. Esclar que han passat milions d'anys pero també han passat milions d'anys dels dinosaures i se'n troben restes arreu del món cada dia. Esclar que podríen haver emigrat a altres planetes, si eren tan avansats almenys com nosaltres havien de coneixer per nassos el viatge espacial, pero potser es planteja el mateix problema que he exposat abans : o bé el cataclisme es va presentar sense avisar o per cuestions de logística no podien evacuar a tota la població mundial.

Podríem pensar que es tracta de civilitzacions d'un altre planeta. Hi ha diverses teories al voltant d'això mateix. Es diu fins i tot que la Terra esta buida per dins i que part d'aquestes civilitzacions viuen al seu interior que es d'on vindrien els OVNIS en realitat (pero esclar son teories que es basen en mites i llegendes de ciutats perdudes que van estar molt en boga durant el segle passat i ante-passat, recordeu "Viatge al centre de la terra" de Juli Verne, "El món perdut" de Sir Arthur Conan Doyle?).

També recordeu el que vaig dir en un altre post sobre l'origen de molts dels Déus de les antigues civilitzacions, relacionat amb el mite de l'Atlàntida i similars, i l'origen de les civilitzacions Egípcies i Meso-americanes. També de les civilitzacions Sumeria, Babilònica i Assiria que suposadament donen lloc als mites i llegendes del Gènesis de la Bíblia, pero recordant que la Bíblia es un llibre molt enganyós, escrit gairebé en clau (ja parlarem d'això un altre dia) i plegat de simbols que li fan tenir un significat totalment diferent. Per exemple, Nimrod que va ser el paio segons la Bíblia que va voler construïr la Torre de babel i això no és més que un símbol, perquè ja vaig escriure ahir que Nimrod era una ciutat i així doncs, no podria ser que la ciutat/civilització hagués volgut abarcar més coneixements del que debia i per això va ser "castigada"? (Nimrod va voler construïr una torre tant alta que arribés al cel mateix, per arribar on només Déu arribava, no us sona a símbol/metàfora o digueu-ne com volgueu?)

Hi va haver un pilot americà que va explorar i cartografiar gran part de l'Antàrtida. El que no se sap es que aquest pilot va afirmar que va recorrer milers de kilòmetres inexplorats fins llavors, la major part sense estar coberts de gel. I esclar un no pot sobrevolar l'antàrtida durant molts milers de kilòmetres sense trobar l'oceà Antàrtic o un altre continent. A menys, esclar, que ho faci per sota-terra en cas de que la terra sigui buida per dins. El pilot no va trigar massa a retractar-se de les seves paraules (ja sabeu com es la CIA).

Així doncs això es un gran misteri, un altre més a la llarga llista.

3 comentaris:

  1. Hola!!!

    La veritat es que volia escriure't però no sabia on, suposo que trobaràs aquest missatget...... Nen, ara em dius que t'agrada il Divo, però tu saps qui és l'espanyolet???? Carlos marín, el famòs marius de Los miserables del Nuevo Apolo que no ens deixavem escoltar i jo sempre he defensat com bastant bo....

    Busca'l pel You tube i trobaràs cosetes d'ell
    cantant " un dia más" y si busques Kirby navarro, que ha sigut la profe del curs d'interpetació de cançons al que em van convidar trobaràs la mort d'eponine....

    Evidentment que si tenim oportunitat et presento a la Ger...

    En Jep ja t'enviarà les fotos amb ells l'any passat jo les vaig perdre quan es va morir l'ordinador, és el que té la tècnica!!!!

    Milers de petons....

    Ra

    PD; estic liat amb una nova aventura teatral programada pel maig del 2008 ja t'aniré explicant...

    ResponElimina
  2. OSTRAS PEDRÍN!!!!!!!

    Pos no tenía ni idea de que fos el Màrius!!!! (Perqué serà que la nostra vida gira al voltant dels Miserables, segons tu plens de pols desde fa 10 anys, jejejeje)

    M'alegro m'alegro m'alegro molt de que finalment hagis trobat un projecte on et trobis a gust!

    Una abrassada!!!!

    ResponElimina
  3. Crec que som nosaltres mateixos que viatgem en el temps, d'aquí l'explicació dels Ovnis, ja saps que jo penso que no estem sols i que abans de nosaltres han vingut el nostre planeta a extreure matèries que els hi ha interessat.
    No hem estat sols abans, ni ara ni mai....

    ResponElimina