Visitants

Visites

Website counter

dijous, de desembre 20, 2007

Avís important

He ampliat la llista de mites televisius de la meva infantesa al post anterior per si voleu recordar velles glòries. Això si, és molt probable que me n'hagi oblidat bastantes penseu que un durant 30 anys ha vist tanta TV que acaba amb vertigen només d'imaginar-s'ho.

6 comentaris:

  1. Un, dos, tres responda otra vez: La dona biònica....

    ResponElimina
  2. i tambe els joves,transformers, bugs bony....

    ResponElimina
  3. Oliver y Benji
    Musculman (el més bo de tots i bon jan també, muscul muscul musculmusculmaaaaan)

    ResponElimina
  4. Ostres tu, com m'he pogut oblidar d'en Musculmán????

    Per cert, 1 2 3 i els Joves si que hi son a la llista.

    Hi volia posar la dona biònica pero la veritat, no m'agradava. Tampoc, l'home dels 6 milions de dòlars (o sea, l'home biònic).

    I si, Oliver i Benji va marcar època i també Battletech, Juana i Sergio... Of Course, si ens posem en aquest plan també hi posem els transformers, Scooby Dooh, Los osos montanyosos, Los Osos Gunmy, Los osos amorosos, Rainbow Brite, Apartamento para tres, Kung-Fu, Leña al mono que es de goma (la Penélope Cruz abans del Peeeeedroooooo!!!), Los caballeros del zodiaco, Expediente X, Farmacia de Guardia, Beverly hills 941027, Melrose Place, Twin Peaks, Tutti Frutti (las mama-chicho!), VIP noche, Médico de familia, el precio justo, el gran juego de la oca, lo que necesitas es amor, hay una carta para ti, sorpresa sorpresa, etc...

    ResponElimina
  5. y la mitica bonanza......

    ResponElimina
  6. Esteu penjats....
    La tele i jo no som grans amics, ho sento però no us puc ajudar a recordar res, alguna cosa de la llista si que l'havia vist, però noi no recordo veure la tele quan era petit, jo perdia el temps amb el Mecano, el LEGO, Dibuixar i Informàtica, quan hi havia el Spectrum i Amstrad.
    marc.

    ResponElimina