Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de maig 06, 2009

L'energia del punt 0, els ovnis, els porquets i els borregos...

En vista de que no hi ha noticies, i diuen que això son bones noticies, al voltant de la grip dels porquets canviarem de tema.

He estat llegint una entrevista molt interessant sobre un expert en OVNIS. El seu oncle pertanyia a una de les empreses que van desenvolupar el mòdul llunar que va portar Armstrong i companyia a la Lluna.

Segons ell, no només hi ha evidencies suficients com per afirmar rotundament que no estem sols a l'Univers sinó que hi ha hagut contactes prous i de sobra. El problema, com sempre, és que no es pot donar un contacte definitiu per no escampar el pànic entre la població mundial (cosa veritablement fàcil vistos els darrers esdeveniments).

Hi ha una cosa molt interessant a l'entrevista i és el perquè no es fan públiques les proves que es tenen paulatinament, precisament per evitar el pànic entre la població. Ell contesta que és molt sencill. La majoría de proves definitives i rotundes es troben en mans de grans corporacions. Específicament de corporacions amb ramificacions a la industria automotriu, aeronàutica i energètica. I aquí ja entrem al rovell de l'ou...

Segons les evidències, els OVNIS no funcionen pas amb energía nuclear i molt menys amb petroli. Més que res per les distàncies que han de cubrir. Això porta a especular que han de fer servir un altre tipus d'energia : barata, neta i il.limitada.

Desdel nostre punt de vista, la única energia que ha demostrat això és l'energia del punt 0, energia que es produeix per la repulsió de dos imans de càrrega inversa.

El descubridor va ser Nikkolai Tesla a comensaments del segle XX. Aquest home va ser un gran estudiós i inventor de l'energia electromagnètica, un visionari avansat al seu temps. Va morir sol i arruinat per la manca de finansament al seu apartament l'any 1943. 30 minuts després de la seva mort, la CIA va confiscar tota la seva documentació i tot el material que tenia.

El motiu? Els seus invents chocaven frontalment contra les grans corporacions nordamericanes (General Electric, per exemple) i contra les petrolieres del país yanki. I esclar, no podien deixar de perdre la seva mossegadeta del pastís.

Malgrat tot, va haver-hi fugues. En un famós parc d'atraccions situat al país yanki, hi ha un tren impulsat per aquest tipus d'energia. Disney, no només es dedicava a fer gargots, se sospita que era un franc-masó de grau elevat i que s'interessava per invents i teories poc convencionals. Aquest tren desenvolupat per Disney i els seus enginyers va ser presentat a la Expo Universal de Nova York i després transplantat al seu famós parc.

El problema que hi ha amb les proves irrefutables de l'existència de vida extraterrestre, és el mateix : les grans corporacions aeronàutiques, automotrius i energètiques, que són les que les tenen, no volen perdre el seu negoci i per això ens obliguen a dependre dels combustibles fòssils fins que aquests s'acabin o petem el planeta, el que passi primer.

Potser us preguntareu si aquesta energía serà suficientment potent com per produïr el que estic insinuant... Bé, us puc dir que es va fer un experiment que demostrava que sí. Van fer correr un Ferrari, un fòrmula 1 i un cotxe impulsat per energia del punt 0. A que no sabeu quí va guanyar? Efectivament, el cotxe impulsat per aquesta energia, o sigui que de potencia en genera prou i de sobres.

Com a darrera dada al respecte : als EUA hi ha censats més de 100 inventors i investigadors que han provat de patentar energies alternatives. Digueu-me... quantes fonts d'energia alternativa que sigui neta i infinita existeixen al mercat? L'energia solar, no desenvolupa prou potencia, depèn del sol i el sol, a llarg plas s'acabarà algún día. L'energia elèctrica s'ha de carregar constantment i tampoc desenvolupa prou potencia. L'energia eòlica depèn del vent i no desenvolupa prou potència. Etcétera...


En quant als OVNIS, està clar, i aquest paio ho afirma rotundament que existeixen filmacions de quan l'home va arribar a la Lluna que demostren sense cap mena de dubte l'existència d'extraterrestres. Aquestes imatges, amb l'excusa de que la imatge arribava amb retard a la Terra, van ser convenientment censurades. En elles, es veu el mòdul llunar, no només rodejat per altres naus, òbviament extraterrestres, sinó també per criatures alienigenes. També existeix i circula per internet (jo tinc les meves reserves) una gravació de la suposada exploració d'unes runes que van trobar a la superficie de la lluna. Malauradament, la poca llum i la qualitat dels equips de gravació en video rudimentaris (de fet experimentals, encara) que duien els astronautes, fa difícil distingir gairebé res.

Aquest senyor, afirma que hi ha un patró repetitiu en tots els casos documentats de conatcte extraterrestre. Tots els suposats ET's son antropomorfs: tenen un cap, un cos i 4 extremitats. L'únic que varía es l'alsada i el color de pell, l'existència de cabells o no... Coses així. Detalls en podríem dir. Això fa pensar en un patró comú de creació arreu de l'Univers. Es com si algú cuinés el mateix plat amb diferents ingredients i el resultat fos molt semblant però diferent a la vegada, perquè m'entengueu...

Ara ja a títol personal us diré el següent. Després de veure, llegir i escoltar tot el que he vist, llegit i escoltat al respecte de la grip del porquet, m'he adonat de com de fàcil és manipular-nos i conduir-nos al pànic (o a qualsevol altre sentiment) a través dels mitjans de comunicació. També m'he adonat de que existeix la posibilitat real de que tot això sigui un engany o que sigui real i s'hagi aprofitat la vinentesa (talment com van fer els yankis amb l'11-s i probablement pretenia fer el PP amb l'11-m) per aprovar unes quantes lleis impopulars mentres tothom mirava cap una altra banda i era presa del pànic. (investigueu sobre la teràpia de shock, molt interessant).

Així doncs, el que sento és el següent: som una colla de borregos (ja em perdonareu l'expresió, però no hi ha una altra paraula més adient). I "borregos", entre cometes, perquè ni tan sols tenim la capacitat i molt menys la oportunitat d'adonar-nos de que ens estàn prenent el pèl fàcilment i de la forma més descarada. Sencillament, no tenim opció.

A la fí i al cap el món está dominat per quatre arreplegats que ni tan sols són els governs (que no són més que marionetes a les seves mans). ¿Perquè si no, passen els anys, les dècades i canvien els governs de mans, de colors i d'ensenyes i les coses continuen igual o pitxor? La major part dels problemes del món no se solucionen, s'estanquen i s'enquisten i es converteixen en problemes crònics perquè no convé pas que se solucionin. I així, ens van torejant i torejant. Quan les coses es posen relativament perilloses, en quant al risc d'una revolució, ells mateixos la fomenten i la dirigeixen perquè es produeixi de forma que tothom estigui content i satisfet però sense que les coses canviin en el més mínim.

La veritat, m'agradaría proposar una solució a tot plegat però partint de la base de que difícilment ens adonem de que ens estàn manipulant per tot arreu, no és gens fàcil. Potser ells haurien de caure a la seva pròpia trampa i cometre un error prou greu com perquè la majoria de la gent se n'adonés i així propiciar una revolució real, però fins i tot així és difícil que no surtíssim manipulats. Aquesta gent, tenen una capacitat de reacció i d'aprofitar qualsevol esdeveniment imprevist en el seu profit, que dubto que fins i tot així, ens poguèssim lliurar d'ells.

En fí, em penso que de totes maneres, hi ha una minúscula llumeta d'esperansa. Cada cop hi ha més gent que està convensuda d'això que acabo d'escriure i potser, potser, algún dia se sàpiga la veritat i poguem sortir d'aquesta situació.

A mí, la veritat i a la vista del que acaba de passar, m'enerva i em posa els pèls de punta que m'intentin manipular i molt pitxor que ho aconsegueixin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada