Visitants

Visites

Website counter

dilluns, d’agost 20, 2007

Welcome Dean!

Aquest post es un post tranquilitzador dins el posible, degut a les informacions exagerades que us estan arribant.


Home, un huracà de forsa 4 sobre 5 (en l'escala Saffir Simpson) i que probablement passarà a forsa 5 en les próximes hores, no és una cosa com per prendre's a la lleugera, pero abans de res us haig d'informar de dues coses :


1. Encara no arriba, s'espera que toqui les costes de Yucatán demà cap a les 7 del matí, ara está a uns 750 Km de la costa.


2. És bastant improbable que arribi fins a la ciutat donada la distància que hi ha entre Yucatán y Méxic D.F. i apart, tots sabeu que els huracans es debiliten tan bon punt toquen terra. Així que no us preocupeu perqué no crec que passi d'onda tropical quan arribi aquí, si es que arriba, cosa que s'espera per dimecres, si no altera el seu curs que es en linia recta fins arribar a les costes de la Península del Yucatán i la Riviera Maya (que inclou Cancún).


L'estat de Quintana Roo, on es troba Cancún, es troba en alerta taronja desde fa tres díes i les principals illes de la zona ja s'han evacuat (90,000 turistes entre les persones evacuades) de totes maneres la probabilitat de que toqui aquesta zona han disminuït degut a l'últim gir al Sud de l'huracá. De totes maneres no s'están acceptant arribades de nous turistes fins que passi el perill


També s'estan duent a terme accions preventives als estats de Campeche, Veracruz, Tabasco, Chiapas, Tamaulipas, San Luís Potosí i Nuevo León.


De veritat, no us preocupeu, aquí no passarà d'uns aiguats una mica més forts i persistents de lo normal durant uns dies si es que arriba a passar per aquí.

1 comentari:

  1. ok ,esta be :esperem que el teu parte sigui el correcta

    ResponElimina