Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de novembre 18, 2008

Baby Shower


Si, dissabte passat va ser el baby shower de'n Santi.

Si ja teniu temps llegint el blog, ja sabeu què és un baby shower.
Resumint: és una festa que es fa a les embarassades poc abans de que donin a llum. Generalment son "solo para mujeres" però en aquest cas va ser mixte (que també està permés).

En aquestes festes, se solen fer jocs (tipus gimcama). Entre d'altres, el típic joc de les cadires, el de vestir algú com un nadó en el mínim temps posible, omplir un biberó d'alcohol i el primer que se l'acabi guanya, i diferents jocs per escrit. Evidentment hi ha premis pels guanyadors.



Un altre joc consisteix en endevinar el diàmetre de la panxa de la mare de la criatura amb paper de WC. La cosa pot semblar fàcil a priori però veient els resultats, els errors de càlcul van estar a l'ordre del día.





També hi ha un joc que consisteix en què un no pot creuar els peus en cap moment perquè el que l'enganxi li pren la seva identificació (en el nostre cas un smiley), al final de la vetllada el que té més identificacions al seu poder, guanya.


Els pares de la criatura no participen als jocs però quan arriba l'hora dels regals han d'endevinar quí ha fet cada regal sota pena de que si no l'encerten, la persona que realment ha fet el regal els pinta una piga a la cara. Com podeu veure, a la Karen i a mi no se'ns dona massa bé això d'endevinar regals.

2 comentaris:

  1. mol divertit i sobretot mol urijinal
    la Karen gorda si pero tambe esta mol guapa

    ResponElimina
  2. Suposo que la Karen es veu així (jo no faria servir aquesta paraula, però bueno) perquè està al costat del secall que es veu a les fotos (com diria la iaia Pepis) i que no és ni més ni menys que el que escriu.

    Però guapa, guapa... Guapíssima! L'hauré d'embarassar més sovint, jejejejeje És broma!

    El que fa bulto a la foto realment, és en Santi, ok? Però ja va bé que vagi creixent.

    ResponElimina