Visitants

Visites

Website counter

dijous, de novembre 20, 2008

Llista de coses que cal fer

Hi ha tota una sèrie de coses que cal fer abans de que neixi en Santi. Això em posa bastant nerviòs perquè realement no sabem amb seguretat quan arribarà el moment, tant pot ser que falti un mes com que falti una setmana.

Aquesta es la llista (Compte! No està ordenada per prioritats, només les escric a mesura que van sortint, eh?) :

1. Triar la roba de'n Santi per tamanys, guardar la més gran i deixar preparada la més petita.

2. Comprar un paquet ( o dos, perqué com s'assembli al seu pareeee....) de bolquers per nadó recent nascut.

3. Fer la maleta de la Karen i deixar-la preparada per si de cas. Mai se sap quan arribarà el moment de sortir corrents.

4. Desmantellar l'ex-moble de l'ex-ordinador de la Karen (es va comprar un portàtil a Telmex i l'ordinador de sobre-taula va anar a parar al cyber de baix).

5. Fer neteja a fons. L'hem estat posposant des de fa bastant temps. Ara no la podem fer perquè el tiet de la Karen va portar les seves eines a l'eixida i està construint algo que s'assembla sospitosament a un bressol, pero no li digueu a ningú, se suposa que és una sorpresa. A nosaltres ens van dir que era un moble pel Cyber de baix, però com que això d'un moble amb barrots no ens sembla massa coherent. Evidentment tot es plé de pols, trossos de fusta i no té cas que fem neteja fins que acabi o es tornarà a embrutar en dos dies.

6. Comprar un moble per guardar la roba de'n Santi (al pas que anem el moble haurà de ser King-size i jo hauré de dormir al carrer, jejejejeje).

7. Preparar l'espai on viurà en Santi ( es a dir, posar al seu lloc el bressol, el moble, penjar un cuadre que ens van regalar...).

8. Posar l'arbre de Nadal i derivats (veure el post de l'any passat on explico el que en penso d'aquest tipus de coses). De totes maneres, el penso posar, perquè no hi ha ningú més que el pugui posar i perquè vull que en Santi visqui el seu primer Nadal com cal.

9. Fer la carta als Reis (aquest any estic més desorientat de lo normal així que més val que vagi comensant a pensar que carai és el que vull).

10. De tot el que li han regalat a en Santi que no és roba. S'ha de fer un inventari i veure què és el que ens farà falta quan arribi. Parlo de coses del tipus biberó. Ja hem comprat un dispensador de bolquers, un portabolquers-cambiador portàtil. Tenim bastants biberons, tenim el parque, la cadireta... La veritat és que no tinc ni idea de què tenim i què no. Us dic que cal fer un inventari molt a fons.

Em canso només de pensar-hi. I és que hi ha molt poc temps per fer tot això i bàsicament, moltes d'aquestes coses han d'esperar a que el tiet de la Karen acabi el moble misteriòs i poguem fer neteja a fons.

Per cert, fa un fred que pela des de diumenge. Al matí tenim una mitjana d'uns 3°C quan jo surto cap a la feina. Espero que s'arregli aviat perquè no ajuda massa a l'hora de posar-se mans a la feina.

1 comentari: