Visitants

Visites

Website counter

divendres, de novembre 28, 2008

Applause please!

Acabo de llegir una noticia a l'edició digital de "El Periòdico".

Titular : "Un municipio inglés dará chanclas a las mujeres borrachas"

Una perla del periodisme contemporani, la veritat. Jo proposo aquesta reseña al premi Pulitzer. Així de bones a primeres, sembla que s'hagin tornat bojos o que vulguin potenciar l'alcoholisme femení (que dubto que ho aconseguíssin regalant xancles...).

Però esclar, un llegeix la notícia i s'adona que usant la lògica anglesa, tot encaixa.

Resulta, que els anglesos, sempre amb la bona educació per bandera, s'han adonat de que les dones borratxes ensopeguen sovint per culpa dels tacons alts. Doncs qué millor que regalar-los xancles perquè puguin anar còmodament a dormir la mona sense por d'ensopegar!

Tinc la lleugera intuïció de que el fet de que les borratxes es possin xancles no solucionarà pas el tema de les ensopegades... Bàsicament, perquè les ensopegades, més enllà de l'ús o no de tacons alts, és més aviat deguda a la manca d'equilibri per intoxicació etílica.

Quina bona educació! Quin savoir-fer! Quin altruïsme!
Visca les dones alcohòliques! Donem-los abrics de pell a l'hivern perquè no passin fred!

No creieu, des de la lògica europeo-mediterrànea ( i azteca també) que seria molt més raonable donar-los ajudes perquè deixin la beguda? Donar més informació als joves perquè no comencin a beure? Potser els anglesos ja s'han adonat de que no hi ha res a fer i han decidit almenys iniciar les cures paliatives... No ho sé.

1 comentari:

  1. estan sonats : sonats i borrachos ,perque deunido tan els homas com les donas de la gran bretaña ,com els abrada empinar el codo

    ResponElimina