Visitants

Visites

Website counter

dijous, de novembre 27, 2008

Simulacre

Avui he participat al meu primer simulacre.

Home, us podria dir que ha estat interessant si no fos perquè ja ho sabía.

Hem hagut d'anar a Productos Nacobre d'emergencia perquè hi havia un problema amb un material que ja de per sí, era urgent.

Nacobre abans era una empresa nacional, (o sigui, com Telefònica abans, perquè m'entengueu) i és un monstre que es dedica a fabricar coure i llautó, principalment. Perquè us en feu una idea, tenen la seva propia foneria, on fonen coure en brut i també reciclen el material sobrant de producció. Entre les seves filials hi ha Condumex, que es dedica a fabricar cable i filaments de coure diversos. Com us dic es un monstre.

Doncs bé, només arribar i abans de baixar a la mega-planta, ens han avisat de que hi havia programat un simulacre perquè no ens espantèssim si sentíem les alarmes. Se suposa que no ho sabía ningú més (perquè si ho sap tothom, no surten les coses que se suposa que han de sortir).

Quan han sonat les alarmes, hem comensat a caminar cap a l'altre extrem i ens hem espantat una mica, perquè vèiem bastanta gent que caminaba en sentit contrari però ens han tranquilitzat dient-nos que eres els encarregats de seguretat que anaven a buscar les seves armilles. Així que ens han fet sortir al pati de la planta i ens han format en files. Després ens han tingut prenent el solet una estona i apa a trencar files i "si te he visto no me acuerdo".

Home està bé que m'hi hagi trobat perquè qualsevol dia ens agafa un "temblor" una mica més fortet de lo normal i jo no sé ni per on tirar (que ja de per sí el "temblor" t'acaba desorientant bastant i perds el nort de lo marejat).

1 comentari:

  1. fes el fabor de no parla de tremolos que tremolu io de sentirlos nomena
    escla que de la manera que esta el mon no se quins perills son picho ,si els naturals o els humana

    ResponElimina