Visitants

Visites

Website counter

dilluns, d’abril 27, 2009

La grip del Porc ( i IV )

Davant l'esparverament general que estic provocant em veig obligat a tancar la boca (o més ben dit a lligar-me els dits) i finalitzar aquestes informacions que us estava donant.

L'únic que pretenc és dir-vos la veritat perquè sé que si no us ho explico i us n'entereu per una altra banda, l'efecte serà molt pitxor.

Acabo de llegir en un comentari a la pàgina de Noticieros Televisa que no fa pas massa la OMS va enxampar als laboratoris Baxter enviant virus de la grip aviar (SARS) conjuntament amb material de vacunació als seus distribuidors de 18 païssos... Sense paraules! De ser això cert, es confirmaria la Teoria de la Conspiració. Suposem per un moment que van enxampar el millor dels mals i el "coco" de l'enviament va aconseguir passar els controls... A més també he sentit un comentari de gent que coneix gent del govern que els va dir fa cosa d'un mes, que anèssin fent rebost que se'n venia una de grossa... O sigui... ¿¿¿¿¿¿¿HO SABIEN??????

En fí, espero que estigui moooooooolt equivocat i la cosa s'acabi en un ensurt i poca cosa més i poguem tots tornar a les nostres vides normals. Aquí s'acaba el tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada