Visitants

Visites

Website counter

dimecres, d’abril 29, 2009

Porca Misèria! "El cachondeo"

Acabo de llegir a l'edició digital de "El Universal" que la OMS només reconeix i confirma 114 caso de grip dels porquets a tot el món. I resulta... ¿A que no sabeu quin país té més casos? México? Noooooooooooooo! Yankilandia amb 64 casos confirmats. México només en té 8 (si comptem el nadó que ha mort a Texas aquest matí i que no ha estat inclòs al recompte).

O sea, "vaya cachondeito"!

Ho veieu com un no se'n pot refiar gens del que diuen a la tele o als diaris?

No serà que els yankis ens volen prendre el pèl un altre cop? Perquè vaja, els números de la OMS parlen per sí sols. O sigui que dels 160 afectats de México (segons les autoritats i els medis de comunicació), segurs segurs segurs, lo que es diu segurs, només n'estàn de 8 i això no és una xifra molt alarman que diguem. De fet és 8 vegades menys el nombre d'afectats que tenen els veïns de dalt. I ho diu la OMS. Que vaja, si no ens en podem refiar de la OMS, que suposadament és un organisme internacional que està per sobre de qualsevol política nacionalista o partidista... Pos ja em direu que hem de fer!

Doncs el que deia fa estona, que un ja no sap ni on ficar el cap per amagar-se. I sí! Em toca molt la moral que m'estiguin marejant i no em diguin les coses com són en realitat!

La OMS està per elevar el nivell d'alerta de 4 a 5 (en una escala de 6) i nosaltres jugant amb els números a veure qui la diu més grossa. Grrrrrrrrrrrrrrr!

I llavors un recorda que la majoría de casos que s'estàn donant, per exemple a Espanya són de gent que ha anat a la Riviera Maya. I es mira la gràfica d'afectats per estats publicat en el mateix diari, hi busca Quintana Roo i se li forma un cercle perfecte de sorpresa a la boca: nombre de possibles afectats, casos sospitosos, confirmats i morts = 0 patatero! Òstia! Com pot ser això?

Como que no lliga massa ni es gens lògic, no ho creieu?

Llavors també s'emporta una sorpresa amb la gràfica d'afectats per Delegacions (districtes) del DF que van posar ahir a la televisió (Noticieros Televisa con Joaquín López-Dóriga). Resulta que les més afectades són les tres de més al Nord. Lo cual em sorprèn perquè tenint en compte el temps que han trigat en alertar la població i prendre mesures i la gran movilitat que té la gent en aquesta ciutat (un pot viure al nord i treballar al centre o a l'altra punta de la ciutat cap al sud) la malaltia, a hores d'ara ja hauria d'estar escampada per igual a totes les delegacions. M'imagino que hi ha d'haver un motiu pel qual la majoría dels suposats afectats es concentren al nord de la ciutat però no se'ls va acudir esbrinar-lo... Periodisme del segle XXI...sense comentaris.

En fí, que el "cachondeo" segueix i segueix i ja veurem fins on son capasos d'arribar...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada