Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de juny 12, 2012

Greg Giles – Missatge de la Federació Galàctica de la Llum 9/6/12 ‘El Regal de la Juventut"



Què seria la pura vitalitat, la joventut, el significat i el propòsit per a tu i la teva vida? Què farien aquests dons per tu, i com podrien canviar la teva manera de viure i seguir endavant amb el teu dia? Aquesta és una pregunta que t'estem fent en aquest moment, ja que és una pregunta molt apropiada  perquè pensis ja que aquests són alguns dels regals que se us ofereixen. Ens agradaria veure més com penseu en aquestes coses i us centreu en elles, convertint-les en una realitat, perquè així és com funciona i totes aquestes coses es fan possibles per tu. El que nosaltres veiem per vosaltres és  una forma completament nova de la vida on molts dels problemes i limitacions que teniu actualment seran el·liminats de les seves vides, i com a resultat us deixaran un camí molt més clar i agradable en el qual viatjar .


Una de les coses que nosaltres, la Federació Galàctica de la Llum, podem fer per tú en aquesta àrea, a través del do de les tecnologies avançades, és ajudar-vos a restaurar la vostra aparença juvenil i vitalitat, força i resistència, la salut, la unitat, determinació i concentració. Aquests són alguns dels atributs d'un ser jove físic, i en molts casos no són els d'una persona d'edat més avançada o envellida físicament. Tenim les tecnologies per canviar tot això, per esborrar molts anys de les vostres vides, per descomptat, conservant totes les vostres experiències, coneixements i saviesa que heu adquirit. Aquest és un regal meravellós, que t'oferim en els pròxims dies, i és enterament la vostra opció si vosaltres decidiu acceptar aquests regals de nosaltres o no. (Comentari: Cocoon???)

La vostra salut pot ser relativament fàcil de restaurar, retornant les coses essencials de la vida dels vostres vehicles físics que han experimentat un nivell alt de desgast al llarg dels molts anys de les vostres encarnacions en el món físic. Esborrar aquests anys és com tornar enrere el rellotge de la vostra vida, però alhora preservant els vostres preuats records i les lliçons importants que heu après. Aquest procediment és un procediment molt segur, ja que comptem amb tècnics altament qualificats en aquest camp que tenen molts anys d'experiència ajudant a tot tipus d'éssers en tot aquest univers, restaurant els seus cossos a una edat en què funcionàven de manera òptima i eficient, més que qualsevol altre període de seva vida útil, no importa com  de curta o llarga sigui la mitjana de vida de la seva espècie particular. Això és igual de cert per a l'espècie humana, estimats, i us oferim aquest regal de la joventut sense lligams, sense lletra petita, no hi ha "tracte amb el diable", per dir-ho d'alguna manera.

No hi ha res per tu que et pugui fer dubtar. Entenem que hi ha una àrea de la psique humana que creu que alguna cosa pot ser massa bona per ser veritat. Hem estudiat aquesta àrea dels seus sistemes de creences i hem arribat a algunes conclusions pel que fa a què alguns de vosaltres creuen que l'experiència és plena de limitacions no ajustables i lligams. Al seu degut temps, ens agradaria treballar amb vosaltres en l'eliminació d'aquests sistemes de creences falses de carència, limitació, l'escassetat, les fronteres, els límits i les regles que us permetràn veure amb més claredat com pot l' univers i les vostres vides, i això inclou els vostres cossos físics també.

No hi ha cap raó perquè envelliu de la forma en que ho feu en aquest moment dels vostres viatges. Gran part del que esteu experimentant és simplement part de la il·lusió que en vau acceptar participar abans de les vostres encarnacions actuals. Molts dels paràmetres de la vostra experiència actual es veuran alterats radicalment en els pròxims dies, i el que estem fent en aquest moment es preparar-vos per a aquests canvis inevitables i aquests regals que són legítimament vostres i sempre ho han estat. Nosón regals que són 'malvats', 'profans' o 'antinaturals' per vosaltres i per a la vostra espècie, en absolut. Els dons de la joventut, la salut i la vitalitat són els dons atorgats a vosaltres pel Creador, que és el Creador de totes les coses en aquest univers. (Comentari: potser hauriem de deixar de veure'ns com a "indignes" d'una vegada!)

En primer lloc, ens agradaria acompanyar a tants de vosaltres com sigui possible més enllà de les fronteres de la mentalitat de que vosaltres i la vostra gent heu d'envellir de la manera que ho feu, patint aquestes greus debilitats, malalties, discapacitats i malestar a mesura que envelliu. Ningú ha dit mai que aquest hagi de ser el cas. Ningú ha escrit aquesta llei en pedra, i no és una llei que la raça humana hagi de seguir. Preveiem que molts de vosaltres estareu molt feliços d'escoltar notícies tan meravelloses i compartim el vostre entusiasme i la juvenil exuberància d'aquestes possibilitats, i us diem que aquest regal és realment vostre i que res és massa bo per ser no ser cert en tot aquest univers que tots compartim junts.

Ens agradaria explicar amb més detall com els vostres cossos es modernitzen amb la joventut i la vitalitat de la força i el poder, i les habilitats per lluitar amb facilitat contra totes les malalties, discapacitats, virus i atacs a partir d'elements hostils, com ara la radiació del vostre sol, i fins i tot les fetes per l'home, com ara les forces dels productes químics que avui en dia bombardegen el vostre sistema. Ens agradaria compartir amb vosaltres els dons que posseïm i feliçment oferir-vos aquests regals que permetran a l'ésser humà florir i convertir-se en la flor viva de la vida que és i sempre ha estat al llarg del seu llarg viatge. Deixeu que nosaltres, els vostres germans i germanes, la vostra família i amics, us compartim aquest meravellós regal de la joventut.

En trobar-nos cara a cara o amb la capacitat de veure la nostra aparença d'altres maneres, immediatament veureu que molts de nosaltres mantenim una aparença molt juvenil, no importa quants anys d'experiència tinguem com a éssers universals en un viatge com el vostre. Veureu, malgrat d'unes poques excepcions aquí i allà, que molts de nosaltres triem a aparèixer aproximadament a la mateixa edat, i això en relació a l'edat de la vostra experiència humana actual diríem que estaria en el rang dels 25 anys. Aquesta és una edat que sentim seria molt adequada per la vostra raça, així, ja que és on els vehicles humans, d'acord amb els nostres estudis, tenen la funció operativa i el màxim rendiment per assolir un alt nivell en l'estètica o l'aparença.

Ens agradaria posar aquests regals a la vostra disposició tan aviat com poguem, i encara que hi ha tants assumptes urgents aquí, al teu món en aquest moment, també hi ha molts de vosaltres que esteu patint a causa de malalties i discapacitats i ens agradaria alliberar-vos d'aquestes dificultats tan bon punt sigui possible perquè pugueu gaudir del vostre viatge a través d'un vaixell que sigui molt més adequat per a l'experiència. Què li diries a aquesta oferta? ¿Permetries que la por, la desconfiança, la sospita i una ment hiper-imaginativa et parèssin a l'hora d'acceptar un regal de nosaltres, o si  acceptes aquest regal de la joventut i la vitalitat, la salut, la funció de rendiment i la bellesa de nosaltres, la teva família? Ens agradaria veure els vostres comentaris sobre aquest oferiment, i estem interessats en llegir les vostres converses d'anada i tornada sobre aquest regal a través de les vostres xarxes socials en línia.

Un cop més seguirem les àrees d'accés públic de les seves comunitats en línia, simplement per compilar les estadístiques i les dades per a comprendre més clarament els vostres nivells de consciència en aquest moment i arribar a algunes conclusions sobre com de preparats esteu per a la presentació d'aquests, així com d'altres regals que posseïm i res ens agradaria més que compartir amb vosaltres, els nostres germans i germanes de la família humana. No importa quins són els vostres punts de vista i opinions en referència a això, donem la benvinguda als vostres pensaments i opinions en tot moment, ja que fins i tot les respostes negatives ens ajuden en la compilació de les dades necessàries abans de seguir endavant amb aquests plans. (Podeu deixar un comentari en aquest missatge per tot l'Internet, o si no hi ha camp de comentaris, per sota d'aquest missatge al meu blog @ http://ascensionearth2012.blogspot.com/. Si us plau, no em envieu un missatge privat, ja que la GFL no llegeix el meu correu privat, ja que respecta i honora la meva privacitat en tot moment.)

Donem les gràcies a tots vosaltres una vegada més en aquest moment per participar en les discussions d'aquest tipus en les svostres comunitats en línia, i us diem que els vostres esforços estan ajudant en gran manera la nostra missió aquí i us recordem que tot el treball dur que molts de vosaltres estan fent no passa desapercebut i no quedarà sense recompensa. Gràcies de nou pel vostre temps avui, i esperem amb interès els vostres comentaris i discussions de la nostra oferta. Gràcies, i que tingueu un dia beneït i meravellós.

Som la Federació Galàctica de Llum.

Canalitzada a través de Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Veröffentlicht unter galàctics, Greg Giles
Verschlagwortet MIT Federació Galàctica, Greg Giles
Kommentar hinterlassen

Greg Giles - Missatge de la Federació Galàctica de Llum 11/06/12 "Curs Futur Lluminós '

Veröffentlicht am Juni 12, 2012 von Sirià Cel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada