Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juny 22, 2012

Solstici

Abans d'ahir va ser el solstici d'estiu. Això vol dir que la d'ahir va ser la nit més curta de l'any.

Desde llavors, les coses s'han posat una mica boges en aquest món espiritual i una mica de ciència ficció en el que em moc darrerament. Sembla a que les coses s'estàn posant a punt pel que tots estem esperant. Ara bé, la qüestió és que les versions estàn diferint bastant.

Uns diuen que la Càbala està per presentar la seva capitulació. D'altres diuen que ells no han acceptat les condicions imposades per la Resistència per la seva rendició. I Cobra, la persona que publica, al blog "Portal 2012" ( 2012portal.blogspot.ca ) fins i tot diu que està per posar-se en marxa la operació Stardust en dues fases. Segons ell, els Pleiadans han ruixat aquesta gent amb una substància gasosa amb nanobots, preparats per actuar en dues fases: la primera, paralitzaria aquesta gent afectant temporalment el seu sistema nerviós (això facilitzaria els arrestos massius). Si tot i així aquesta gent es nega a entregar-se o posa en perill (ves a saber com) la resta de la Humanitat, s'entraria en una segona fase, que els mataria sense que ho podèssin impedir.

Aquests nanobots, son indetectables i impossibles d'eliminar del cos de l'hoste. O sigui que no hi ha res a fer, han perdut.

Segons el còdex galàctic (no recordo en quin apartat i no tinc temps de re-bloguejar-ho) els E.T. poden intervenir fins i tot militarment, per alliberar un planeta d'una forca opressora i això, amics meus, és el que està passant en aquest planeta desde fa mil.lènis i els Pleiadans estàn perfectament justificats segons la llei galàctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada