Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de juny 13, 2012

Sheldan Nidle, 12-06-2012

13 Etznab, 11 Moan, 8 Manik


Dratzo! Tornem! Estem acabant l'últim nivell requerit de les diligencies legals. Molt s'ha presentat formalment i els nostres equips legals estan ocupats compil·lant els documents corresponents als restants pasos. També estem reunits cada dia amb els futurs responsables dels governs temporals i finalitzant els protocols que seguiran els equips dels arrestos. Els diversos programes socials que seran instituïts pels nous governs provisionals han d'anar acompanyats d'arxius extensos amb expedients detallats en el moment que es facin els anuncis d'aquests nous governs. Aquests documents han estat preparats pel nostre personal i han de ser carregats als servidors dels sistemes basats en la Terra ja que cal que estiguin disponibles quan sigui necessari. Les nostres forces de defensa han practicat el seu rol en el procés i estan vigilant de prop les forces militars de la càbala, a punt per neutralitzar-quan així s'ordeni als enllaços. L'atac final només pot anar cap endavant quan el Cel ens doni la llum verda. Esperem que aquest esdeveniment passi dins de molt poc.


Els dirigents de les societats secretes sagrades estan assegurant el nou sistema financer i la preparació per notificar als nous governs que facin un anunci públic en relació al condonació universal del deute i el nou sistema monetari suportat per productes. Aquest aspecte està essencialment llest, i son només uns pocs detalls d 'última hora els que estan retardant la finalització d'aquest projecte. Estem parant molta atenció a les activitats de la càbala i l'amenaça permanent ordenada en secret pels vostres governs. Els que han governat el seu regne amb tanta arrogància es troben en un estat de pànic que incrementa cada dia. Les accions ordenades pels 'líders' estan destinades a desencadenar una reacció en cadena que incrementaria enormement el caos a tot el planeta. Tot això s'ha de mantenir en nivells acceptables. Li hem dit als nostres vaixells de defensa que no intervinguin si no és absolutament necessari. Estem simplement observant i informant sobre el que està succeint en alguns punts problemàtics del vostre món.

Una altra faceta d'aquesta operació està treballant amb els grups sota la direcció dels Mestres Ascendits. Ells estan disposats a iniciar la difusió de les veritats espirituals que han après al llarg dels mil·lennis. Són conscients que aquests fets sagrats van en contra de tota una sèrie dels vostres sistemes de creença religiosa i creiem que no es pot fer circular fins després de que succeeixi la revelació. Tenim tota la intenció d'ajudar a aquestes societats sagrades a fer pública aquesta meravellosa informació, ja que posa les bases per a una sèrie de revelacions que seran anunciades pels Mestres Ascendits. D'altra banda, finalment, ens permetrà, també, començar una sèrie d'emissions educatives sobre la història real de la Terra. Aquestes discussions inicials al principi poden desconcertar, però malgrat tot constitueixen la introducció a tota una línia de converses que us permetran fer-vos una idea dels vostres veritables orígens i història. Això també és probable que us sorprengui, però a llarg termini estem segurs que la veritat us portarà alegria. Serà una prova que una nova era està sobre vosaltres!


Aquests canvis que s'acosten són el que cada un de vosaltres ha estat esperant.. Fins i tot els cabalistes obscurs comprenen intuïtivament el que passarà. És només la seva visió del món carregada de por la que els ha fet tan aprensius sobre aquest canvi. És, senzillament,un temps que ha estat profetitzat a través dels segles per totes les grans religions i tradicions en el món. És una època d'or que esteu a punt d'experimentar, i és la raó de que siguem aquí i ara, com ho he dit abans! La logística del que s'està preparant es complexa, però l'essència  és bastant simple. Les formes antigues i fosques de les societats globals aviat desapareixeran i seran reemplaçades per una cosa sana i saludable. S'esperava tenir-ho tot al llest una dècada i mitja enrere, però les condicions canviants al planeta Terra exigeixen ​​una certa flexibilitat. Aquesta brusca posada al dia de la seva realitat és un pas essencial de preparació que porta al gran esdeveniment dels nostres desembarcaments en massa. Això us posarà en camí cap a la plena consciència. Us portarà a la Terra Interna i la vostra metamorfosi en éssers de Llum plenament conscients.
Benediccions, estimats! Som els vostres Mestres Ascendits! Venim en aquest dia amb més bones notícies! Els nostres associats estan completant els últims passos cap a la llibertat mundial. La implementació d'una sèrie de detencións obligatòries dels líders governamentals i corporatius més importants assenyala la transició del vostre món des de la norma immoral de la foscor. El nou govern i la nova economia global es trencarà l'esquena d'una estructura de poder que ha dominat el món durant gairebé 13 mil·lennis. Aquest és el moment elegit pel Cel per a una nova època que portarà a la gran Llum de l'Esperit, i ens beneirà  amb una gràcia que està lliure de tota l'esclavitud i els grans enganys  de la foscor i els seus sequaços arrogants. Ens alegrem que aquesta acció divina sigui sobre nosaltres i que una nova edat d'or hagi arribat a portar-vos a tos vosaltres cap a la plena consciència. Podem, per fi obertament reunir-nos amb vosaltres de nou i passar-vos directament  la saviesa sagrada de les edats.
El vostre moviment cap a la llibertat serà un moment feliç! Seguiran molts esdeveniments que us portaràn la prosperitat i abundància profetitzada llargament pel Cel. La vostra realitat es convertirà en una gran aula que us permetrà aprendre sobre el vostre món, el físic, i l'espiritual. Aquest coneixement diví és només el començament d'una educació que us prepararà per a la vostra nova vida com a ésser plenament conscients. La nostra tasca és sagrada per guiar-vos i oferir-vos l'assessorament i l'orientació que us permeti assolir els nombrosos objectius que vosaltres mateixos us poseu davant abans de néixer en aquest regne. Els vostres guies celestials són molts per ajudar-nos en aquesta tasca i fer possible que visqueu la resta de la vostra vida en alegria i pau profunda. Quan finalment ascendiu d'aquesta vida, els vostres èxits seran molts. El món, de la mateixa manera, està per transformar-se i tornar a la seva realitat natural de 5-D (Nota: Sí, 5 dimensions.).

La Mare Terra és un gran ésser. El seu Esperit us ha envoltat i guiat des del vostre naixement. Retem homenatge a la seva bellesa i a la seva saviesa. Hem caminat els grans camins sagrats d'aquest món i hem tingut el privilegi de pregar i meditar en els molts llocs de poder en aquest món. Estem alegres del que se'ns ha ensenyat i el que hem après a través dels segles. La Mare Terra és un mestre sever. Ella és plenament conscient del que vosaltres requeriu, i utilitza els seus immensos talents per ajudar a aconseguir el que necessiteu per complir les vostres missions glorioses i sagrades. És en el seu món de la superfície i en les seves ciutats sagrades de l'interior (Nota: Agartha, per exemple) que tots hem après sobre l'Esperit, sobre la justícia, i el significat del coratge. En això estem eternament agraïts per la saviesa que ens dóna la Mare Terra. Aviat, aquestes grans alegries seran compartides amb tots vosaltres!

Avui hem continuat els nostres missatges. Hem vingut aquí amb gran alegria i una profunda determinació per completar, per Déu, el que el Cel ha decretat per la més sagrada de les esferes. Molt aviat,  aterrararem aquí i  us portarem sobre els passos finals cap a la plena consciència! Sabeu, estimats, que el subministrament incomptable i la prosperitat interminable del Cel són vostres, en efecte! Així És! Selamat Gajun! Selamat Ja! (En idioma sirià, ¡Sigueu Un i Estigueu Alegres!)


Website: Planetary Activation Organization







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada