Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juny 15, 2012

Un Nou Ordre Mundial (2)

Jo sé que els pocs que heu llegit la primera part d'aquest post esteu pensant que tot el que hi vaig escriure és una utopia, digne d'una pel·lícula de Hollywood o d'un llibre de'n Jules Verne.



Hi ha bases per creure que totes aquestes tecnologies no només son possibles sino que existeixen en algún lloc. Així com al començament de la pel·lícula "Indiana Jones i el Regne de la Calavera de Cristall" mostra un gran magatzem de l'exèrcit dels EUA perdut en algún lloc de New Mexico i plè de reliquies fantàstiques i tecnologies extrañes; existeixen en realitat búnkers i bases secretes on s'investiguen (i no voldria pas ser pol·lèmic, però en col·laboració amb èssers que no son pas d'aquest planeta) tot de tecnologies d'origen certament no pas terrestre amb la intenció de treure'n un avantatge bèl·lic o estratègic.


No crec pas que ho sabeu, però moltes fonts canalitzades insisteixen en dir que el nostre futur inmediat (després de l'event que detonarà el nostre canvi de paradigma) s'assembla en un porcentatge elevadíssim a "Star Trek". Totes aquestes tecnologies que vaig nombrar, o almenys bona part d'elles existeixen en aquesta sèrie de TV.


En termes generals, es calcula que tecnològicament parlant, la gent del poble, anem uns 50 anys endarrerits pel que fa a la tecnologia que podem trobar disponible per nosaltres i el nivell tecnològic que existeix realment.


Això, és així fins al punt que alguns acadèmics parlen de que a la Terra, ja existeixen dues civilitzacions separades pel seu nivell tecnològic: el cotidià i el del complex industrial-politico-militar. En termes una mica més extrems es parla de que aquesta civilització secreta, està perfectament preparada per fugir del planeta en cas d'una catàstrofe massiva o conflicte generalitzat, si és que no ho han començat a fer ja. En uns cercles una mica més conspiranoics (dels quals, m'he allunyat definitivament perquè no ressonen amb les meves creences actuals) s'està convençut de que no només tenen la tecnologia per fugir del planeta quan vulguin sino que també tenen la tecnologia per tele-transportarse a voluntat, tenen bases secretes a Mart i a la Lluna i fins i tot tenen la tecnologia per viatjar en el temps (lo qual és prou inquietant si et deixes seduïr per aquest tipus de cant de sirenes). Si això fos cert, penso si potser no sería més adequat preguntar-se, enlloc de quina tecnologia tenen, quina tecnologia no tenen!


Aquests mateixos acadèmics, parlen de dos escenaris possibles: en el primer, les dues civilitzacions continuen separant-se fins que la més avançada acaba amb la menys avançada (talment com va passar entre els Homo Sàpiens i els Neanderthals fa una mica de temps).


Parlant de Neanderthals contra Sàpiens, un també s'acaba preguntant fins a quin punt la història no ha estat manipulada. Us diré el que penso: aquesta història de la desaparició dels Neanderthals no m'ha acabat de fer mai el pes. A més, han passat molts anys com perquè encara no s'hagi descobert el famós "eslabón perdido", no? Han tingut molts anys per buscar-lo i per trobar-lo.


Us diré què en penso de tot plegat: aquest "eslabón perdido" no el trobaràn pas mai, no. I els pobres Neanderthals no van pas desaparèixer perquè els Sàpiens fossin més intel·ligents i masacrèssin. El que passa és que els Neanderthals van ser substituïts pels Sàpiens, o aquests van ser creats a partir dels primers.


¿De veritat us creieu literalment el que diu la Bíblia, què Déu va crear l'home del fang i la dona d'una costella de l'home? ¿O bé creieu que l'home va sorgir per selecció natural d'una colla de micos? A mí no m'acaba de fer el pes cap de les dues explicacions.


La Bíblia, com sempre, ens dona pistes i ens explica en les paraules de gent, que havia de trobar les paraules per explicar coses que no comprenía i que no podia ni tan sols imaginar a d'altres persones que tampoc podíen entendre les coses pel seu nom, encara. El que vol dir la Bíblia, és que Déu (o els Déus! Ja en parlarem un altre dia d'això) va crear l'home amb els materials que eren abundants a la Terra i la dona la va crear a partir de l'home. És a dir, la va clonar! Així de simple!


Actualment, en els cercles New-Age, és comúnment acceptat que l'home és un èsser híbrid, entre els homínids que poblaven la terra en el moment de la seva creació i una sèrie de races extraterrestres (de 16 a 20) que van col·laborar amb el seu material genètic. De fet, el nostre material genètic, malgrat ha estat seqüenciat i es coneix de dalt a baix, conté infinitats d'informació que no sabem per a què serveixen i no sabem per què hi son.


Hi ha dues possibilitats: o bé l'home no és una màquina tan perfecte com pensem i el seu material genètic té l'habilitat d'acumul·lar brossa (tal i com l'anomenen els científics) o bé, podem pensar que el fet de que no coneixem la seva funció ni el seu origen no ens dona cap dret a qualificar-la de "brossa". De fet es pensa que tota aquesta "brossa" és precisament la part al·lienigena del nostra material genètic i el fet de que no tingui una funció (encara!) és sencillament perquè aquesta funció encara no s'ha activat (cosa que es creu que farà molt aviat).







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada