Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juny 15, 2012

Moviment d'Alliberament Mundial

 Moviment d'Alliberament MUNDIAL


(Meditacions setmanals d'Alliberament)

Després del gran èxit del Dia Mundial de l'Alliberament i l'èxit encara més gran de reinici de la matriu i el retorn de la Deessa, els nostres esforços per l'alliberament planetari continuen. Continuarem reunint-nos en grups grans i petits, com a individus i parelles, cada diumenge fins que el nostre planeta sigui alliberat. La càbala obscura va necessitar 25.000 anys per crear la matriu i esclavitzar a la humanitat. Necessitarem menys temps per des-crear aquesta matriu i ajudar a establir una humanitat lliure. El més important és que és  necessària la nostra dedicació i intenció,  enfocada a insistir en la meditació cada diumenge fins que la humanitat sigui posada en llibertat. Meditant amb regularitat, estem creant una xarxa planetària de Llum en els plans no físics que ajuden a la transmutació de tota la foscor. Cal que hi hagi 144.000 persones com a mínim fent aquesta visualització amb especial atenció per aconseguir l'efecte desitjat. Si la massa crítica de persones en aquest planeta fa que una decisió incondicional cap a la Llum, la Llum vindrà. El més probable és que el grup de meditadors dedicats al Moviment Mundial per l'Alliberament creixi setmana rere setmana fins que la massa crítica s'aconsegueixi i es produeixi l'avanç.

Els estudis científics han confirmat els efectes positius de les meditacions en massa en la societat humana, de manera que el que estem fent realment té una influència:

http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html


Instruccions:
1. Relaxa el teu cos i la ment observant la propia respiració durant uns minuts.

2. Visualitza una columna de llum blau elèctric que emana del sol central galàctic, passant pel teu cos fins al centre de la Terra. Manté aquest pilar de llum activa durant uns minuts. A continuació, visualitza totes les entitats negatives al voltant de la Terra que són expulsades dels plans etèrics i astrals, juntament amb totes les seves tecnologies negatives espirituals i eines màgiques i totes aquelles entitats essent escortades a la llum pels lluitadors per la llibertat no físics de la Llum. Visualitzeu aquest procés a tot el món tenint lloc de forma pacífica i sense problemes. Visualitzeu el món finalment lliure de l'esclavitud espiritual, lliure de tots els arcons dolents, reptilians, dimonis, elementals i altres éssers no-físics negatius. Visualitza la vibració dels plans etèric i astral fent-se més lleugera i més brillant fins que tots els éssers foscos hagin marxat i només quedi la Llum.

3. Vegeu a quins membres de la càbala fosca física, com ara els delinqüents de la banca central Rothschild i els Rockefeller, i altres membres d'aquesta càbala, com Henry Kissinger, George Bush, els jesuïtes, etc. es rendeixen pacíficament i renuncien a les seves posicions de poder, alliberant el control del sistema financer i els mitjans de comunicació. Visualitzeu l'autoritat civil detenint als membres de la Càbala, que no vol rendir-se. Visualitzeu aquest procés tenint lloc arreu del món de forma pacífica i sense problemes. Visualitzeu com el món finalment està lliure de l'esclavitud financera, lliure de tots els malvats dictadors i polítics corruptes.

4. Visualitzeu un nou i brillant futur per a la humanitat, amb el nou sistema financer i just posat en marxa, amb tots els deutes cancel·lats, fons de prosperitat per als projectes humanitaris alliberats, la introducció de tecnologies avançades, els ecosistemes i els éssers humans güarits finalment i lliures de tota opressió. Visualitzeu aquesta brillant Edat d'Or espiritual amb àngels, fades, dofins, unicorns, guies espirituals i altres éssers de Llum que habiten en els plans etèric i astral. Visualitzeu totes les ferides de la humanitat que es van güarint, tota la humanitat està inspirada i guiada, i tothom té la seva pròpia connexió amb la seva pròpia ànima i la Font.

Els temps exactes per a les diferents zones horàries de cada diumenge (dilluns al matí d'hora per als països de l'Est) són els següents:

9 a.m. HAST diumenge (Hawaii)
11 a.m. AKDT diumenge (Alaska)
24:00 PDT de diumenge (Los Angeles)
13:00 MDT diumenge (Denver)
14:00 CDT Domingo (Houston)
3:00 pm EDT del diumenge (Nova York)
16:00 BRT diumenge (Rio de Janeiro)
20:00 BST diumenge (Londres)
21:00 CET diumenge (París)
21:00 CET diumenge (Sud-àfrica)
22:00 CEST del diumenge (Bulgària)
23:00 MSK diumenge (Moscou)
00:30 IST dilluns (Índia)
03 a.m. CST Dilluns (Beijing)
Dilluns 04 a.m. JST (Tòquio)
05 a.m. CST dilluns (Sydney)

Si la vostra ubicació no és a la llista, podeu convertir el temps aquí:

http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Si us plau, feu aquesta visualització com s'indica i no ho canviï perquè en cas contrari no tindrà l'efecte desitjat.

Si voleu fer aquesta meditació cada dia o diversos cops en una setmana, a més de la nostra meditació regular setmanal el diumenge, us convidem a fer-ho. A més d'això, tindrem  meditacions en massa especials a tot el món en dates concretes, quan s'obrin els portals importants.

Aquells que desitgin fer aquesta meditació per al solstici, el temps exacte és dijous 21 juny 12:11 BST (Londres). Podeu crear l'hora de la vostra ubicació en el mateix enllaç:

http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Actualitzacions sobre el Moviment d'Alliberament Món:

http://2012portal.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada