Visitants

Visites

Website counter

dijous, de juny 28, 2012

Sheldan Nidle - 26/06/2012


(Agafeu-vos fort i prepareu crispetes, que l'espectacle és a punt de començar!)






Actualització per Sheldan Nidle per la Jerarquía Espiritual i la Federació Galàctica
26 de juny 2012


4 Imix, 14 Kayab, 8 Manik


Dratzo! Tornem! Grans coses estàn a punt de succeïr al vostre món! Els cabalistes obscurs han refusat la oferta d'última hora realitzada pels nostres al·liats terrestres de rendir-se i permetre una transició fàcil i pacífica de poder. La seva negativa ha posat la pilota al nostra camp i ara estem arranjant la nostra resposta. Els nostres enllaços han passat els darrers dies composant l'estratègia de detenció amb la que es duràn a terme els arrestos físicament. Volem fer-ho de tal manera que no es produeixi propaganda negativa per les cadenes de noticies vinculades més estretament amb la Càbala. Podem, si és necessari, requerir que un nombre d'aquests llocs dels mitjans de comunicació controlats adequadament sigui desacreditat i desconectat. També és necessari pels funcionaris públics més importants dels règims dirigits per la Càbala, renunciïn, ja que és important perquè aquest procés en marxa es vegi com una transferencia legal de poder. Hem tingut moltes converses preliminars amb els agents designats i hem rebut una resposta positiva en quant a aquesta opció en particular. Tenim la intenció d'aplicar-la i preparar els nostres governs provisionals per iniciar el procés formal de transició de poder.


Un cop comencin les operacions, un grup especial coordinarà la complexa fase de transició amb els nostres al·liats terrestres. El primer requisit és per neutralitzar el contra-atac mitjançant un fosca conspiració dels medis. La Càbala està literalment lluitant per la seva existència i no es pot tolerar que ningú no sigui obedient en fer una campaña de propaganda perjudicial als medis de comunicació i Internet. Estem completament preparats per això i hem obtingut fins i tot, els seus plans de campanya. Un cop comenci la renuncia dels governs, les primeres 72 hores s'han de tractar amb molt de compte. Els coordinadores que participen, han estat informats i estàn disposats a tancar un nombre de llocs de la red per cable i de la programació abans de que tinguin la oportunitat de sortir en directe.

La Càbala te una gran red de propaganda i te la intenció de participar en major mesura. La nostra feina és prevenir això i per explicar plenament per què és necessari. Tenim evidències en video a les nostres mans que poden ser utilitzats per mostrar les raons darrera les nostres accions. Aquesta és una situació de crisi que estem totalment equipats per suportar. No és una qüestió fàcil invertir 13 mil·lènis de la realitat d'un planeta!


Aquesta fase de la transició està resultant la més difícil pels nostres al·liats terrestres i per tant, hem intervingut. El nostre quarter general en aquesta fase es la nostra nau mare principal. Els equips d'enllaç assignats a cada sector dels nostres al·liats terrestres està fent servir tecnologies d'abord per supervisar els grups de la Càbala i escoltar els seus comunicats verbals i veure els escrits, així com telepàticament estudiar els lìders d'aquests grups obscurs. Això ens ha confirmat un cop més lo excepcionalment desviats que aquests líders poden ser, pero podeu estar segurs de que estem assabentats de tot el que ells creuen, pensen i fan. A més, tenim la intenció de fer servir una determinada tenologia que garanteix una entrega ràpida i suau. Estem compromesos en aquest nivell profund de la intervenció degut a la necessitat de fer els impediments actuals a un costat el més depressa possible. El Cel ens ha donat un mandat diví que, bàsicament, ens demana que moguem el món cap endavant fins al punt de transformació.


El grup d'aterratge ja està ocupat treballant en com i quant aterrar els equips de tècnics "especials" en instal·lació de tecnologies com replicadors, comunicadors i els dispositius de guariment. Aquestes tecnologies son en la seva majoria, operats mitjançant l'ús de telepatia i us hem de demostrar com restaurar aquesta habilitat en la vostra ment, ka que això també farà que sigui molt més fàcil per vosaltres que pogueu interactuar amb nosaltres. Veiem la restauració d'una de les vostres habilitats naturals com el primer pas concret en el camí cap a la plena consciencia. Aquests èssers vius (¿?) els tècnics, també uns ensenyaràn sobre les diverses realitats que es manifesten un cop comenceu a usar aquests dispositius. Es podria dir que aquesta transferencia de tecnologia senyala el moment en que realment us comprometeu amb la vostra tornada a la plena consciencia. El Cel te la intenció d'accelerar en gran mesura de les moltes de les coses que ara estàn passant dins vostre. Cada cop és més evident, que no només s'ha accelerat el temps, sino que la vostra nova consciència està arribant al punt en que us heu de moure, a les vostres respectives Càmeres de Llum a la Terra Interna (¿?)


Namaste! Son els Mestres Ascendits! Els nostres associats estàn ocupats amb els efectes secundaris del refús de la Càbala obscura de rendir-se a la Llum. En molts sentits, era d'esperar. Sabíem que la Càbala obscura, malgrat la seva aprobació del que es va declarar als nostres plans, tenia en realitat la intenció de llençar una sèrie de campanyes de desinformació, l'objectiu de les quals era comfondrei repudiar a aquells que segueixen les diverses fonts d'informació a Internet sobre els canvis. Teníen la esperança de sembrar la consternació i el dubte amb un atac cada cop més intens sobre la veritat. Els nostres associats també són molt conscients d'aquests sistemes i estàn començant una sèrie d'accions que ràpidament eliminaràn la foscor i els seus al·liats recalcitrants. El nostre paper aquí és simplement preparar un pla que compleixi amb la gràcia decretada pel Cel i us alliberi de les urpes que durant milènis de duració us han mantenit en la foscor.


Com molt bé sabeu, aquest pla inclou un nou sistema financer mundial i un nou govern. Tot això està molt aprop de ser aplicat. Els nostres associats estàn completant els mitjans per informar adequadament i completament sobre com aquests plans seràn realitzats. Tenim en marxa una sèrie d'anuncis formals que començaràn un cop els "foscos" siguin rellevats del poder a tot el planeta. Per això, estem usant certes tècniques que formen part d'un protocol que ens presenta els Agarthians de la Terra Interna i els seus amics galàctics. Això suavitzarà el camí i permetrà que comenci la fase de detencions. Un cop fet això, podem continuar amb la resta de plans que hem mencionat anteriorment. La vostra llibertat serà concedida en breu i els plans de traició de la foscor no estàn autorizats per la Llum!


Hem obtingut la benedicció de la Mare Terra i de tots els seus pobles cada dia. Li demanem que ens acompanyi en aquesta activitat divina.Vosaltres heu estat fent això sobretot a l'atzar i el que ara us demanem es que us reuniu i escolliu lliurement un temps perquè una onada de benedicció destinada a cada día, dongui la volta al món. Useu la vostra meravellosa sinergia per determinar un temps per això i després comenceu aquesta pràctica de gran abast. Quan això comenci, ens reunirem a ella. Aquesta benedicció es de tots els nostres cors. La usarem per portar pau i alegria per a tots. Aquesta magnífica energia pot unificar-nos a tots per manifestar una nova i sagrada Mare Terra! El Cel ens ha donat un pla diví que ens allibera del reinat de foscor i ens torna a la plena consciència. Siguem la lloança de la llum i les seves infinites meravelles!


Avui hem continuat la nostra discusió del que succeeix a la vostra realitat. Hi ha events que estàn actualment en marxa per alterar la naturalesa mateixa de la realitat i tornar a estar en la plena consciència. Estem molt contents de que molt aviat podrem fer la nostra part en això. Sabeu, estimats, que el suministre incontable i la prosperitat interminable del Cel, son vostres en efecte! Així és! Selamat Gajun! Selamat Ja! (En idioma siri: Sigueu un i esteu contents!)


Organizació d'Activació Planetària


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada