Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juny 08, 2012

La Gran Pregunta

Des d'ahir, s'ha creat un debat molt interessant als fòrums als quals tinc la costum d'entrar darrerament. Abans d'anar al gra, us haig de posar en antecedents:

D'un temps cap aquí, han sorgit alguns grups relacionats o no entre ells i amb posicions de poder dins l' "establishment" polític i militar, que han alçat la veu anunciant que un futur inminent, es produïrien arrestos massius per desmantellar la càbala que domina i oprimeix la resta de la humanitat (el famós 1%).

Al mateix temps, altres tipus de fonts (no tant terrenals, per dir-ho d'alguna manera), bàsicament entitats canalitzades, han confirmat aquest fet (bàsicament, sembla com si de cop i volta, tothom s'hagués posat a cantar la mateixa cançó - amb variants, però la mateixa melodia).

Aquests arrestos impliquen varies activitats paral·leles:

1) Canvi de sistema econòmic mundial a un sistema més just i equitatiu (i de cap manera basat en el deute, sino en bens tangibles).

2) Condonació inmediata de qualsevol deute (particular, comunitari, estatal, bancari, hipotecari : QUALSEVOL).

3) Desbloqueig de paquets de prosperitat per acabar amb la pobresa.

4) Desclasificació de tecnologies suprimides pels governs: particularment, aquelles que permeten explotar l'energia lliure (ilimitada, neta, gratuïta...).

5) Cessament  inmediat de qualsevol activitat que atempti contra les persones, la salut o el medi ambient.

6) Enunciament públic de la vertadera historia del planeta Terra i de tots els crims comesos per aquestes persones durant mil·lenis.

Etcétera...

Aquests arrestos, estàn pensats més que perquè aquesta gent pagui pels seus crims, que els pagarà, per protegir-los de les masses un cop se sàpiga la veritat.

Durant mesos, s'ha estat esperant que es produïssin i en tot moment s'ha enunciat que els plans estaven fets perquè aquestes detencions es produïssin de la forma més pacífica i tranquila possible. De fet, si busqueu bé a les noticies, veureu que estàn passant coses molt extrañes arreu del món: al vaticà, a España, a tots els bancs i institucions financeres, al món corporatiu... Si us fixeu bé, veureu que hi ha molts moviments, moltes dimissions, molts canvis.

Ahir, de cop i volta, alguna cosa va canviar. No només es va enunciar que s'estava negociant amb aquesta gent sinó que el grup més important que suporta aquest pla, va penjar una enquesta a la seva pàgina on preguntava als seus seguidors si recolzarien, en cas de que fos necessària, una guerra contra aquests subjectes i els seus seguidors, malgrat que suposaria la pèrdua de vides humanes inocents.

La xarxa, va esclatar literalment. Alguns, clamant que un cop més haviem estat enganyats i que tot formava part del mateix joc. D'altres suportant la idea d'acabar amb aquesta gent a qualsevol preu, alguns dient que només estàven tractant de guanyar temps i la majoria dient que (ja que la majoria de persones que segueixen aquests fets son "lightworkers" i estàn dins el moviment New Age) que si voliem viure en un món nou, no podiem acabar amb l'actual de la mateixa manera com l'haviem mantingut durant mil·lenis i que la pau, l'amor i la comprensió havien de ser l'eix de tot aquest procés.

La cosa es va agreujar quan es va insinuar que fins i tot, si la transició es produïa de forma pacífica, aquestes personas inclús podien ser perdonades sense ser sotmeses a un judici per crims contra la humanitat i re-insertades a la societat.

Em va costar força forjar-me una opinió. Per una banda, penso que els partidaris de la pau a qualsevol preu tenen raó, si volem la pau, no podem aconseguir-la a través de la guerra i la mort de persones inocents. Per altra banda, penso que donat que aquesta gent, són sociòpates i no són consicents realment del que han fet i que molts d'ells son víctimes del karma i estàn col·laborant en el part d'aquest nou món que s'està enunciant sense ser-ne un altre cop conscients, no podem confiar de cap manera en ells. Només estàn esperant l'oportunitat per recuperar el poder en quant ens confiem. I en tercer lloc, com a conseqüència de l'anterior, no crec pas que puguin re-habilitarse i molt menys re-insertarse a la societat. Per tant estaría a favor del que proposen algunes persones: judicis públics per crims contra la humanitat, confessions públiques i reclusió de per vida en qualsevol lloc on no puguin tornar a fer mal a ningú, si pot ser sota terapia intensiva per curar-los de la seva sociopatia.

Heu de pensar que la major part d'aquestes persones, han nascut en aquest ambient i han estat educades per precisament fer aquest tipus de coses. A més, han estat molt danyats per maltractaments i per veure i participar en coses que farien esgarrifar al més templat i fort de nosaltres. Per tant, hem de fer el possible per entendre'ls i tractar de recuperarlos de tot això però no podem confiar en ells i això s'ha de fer sense que tinguin la més mínima possibilitat de tornar a fer mal a nin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada