Visitants

Visites

Website counter

dilluns, d’abril 30, 2007

El casament de la Paulina

Com ja sabeu, avui soposadament es casa la Paulina Rubio amb l'amic Colate a Cancún (Quintana Roo).

La veritat es que suposo que el casament ha d'haver despertat més entusiasme a les espanyes que aquí. La raó es que aquí no li tenen molta simpatia a la Paulina. Esclar que hi ha gent que compra els seus discos i l'idolatra pero com que s'entesta a parlar com nosaltres i es bastant barroera amb la premsa mexicana doncs no desperta tantes passions com allà.

La nena té fama de borratxa apart, i no m'extranyaria gens que els rumors fossin certs. Apart d'això manté una relació d'odi profund amb la Thalia desde que les dues formaven part del grup Timbiriche, que ja sé que no n'heu sentit a parlar mai pero aqui va ser tota un fenomen a la dècada dels 80's. Era un grup de noiets i noietes ben joves que cantaven cansons enganxoses en español (Tipus Garibaldi perqué ens entenguem i aquests si que els haurieu de coneixer). Doncs resulta que hi havia bofetades dins del grup per veure qui era la més guapa, la que tenia més fans, la que cantava millor... I com que les dues, especialment la Pau, té un caràcter de la òstia, les bofetades duren fins els nostres dies així que no espereu que la Thalia vagi al casament.

Parlant d'alcoholisme i altres drogaddiccions, recordeu que la Pau va ser parella de l'inestimable e inimitable Ricardito Bofill, que vaya perla està fet també aquest. I si us falten motius, penseu que ahir a la nit, mentres ballava sobre una taula, la va petar i li van haver de fer un brodat a la cama. Dubto bastant de la seva sobrietat en aquells moments.

En fi, que els hi aprofiti el batut de maduixes (penseu que aquí als "pijos" els hi diuen "fresas").

1 comentari:

  1. HOLA EM PUGUT VEURA ELS NUVIS ,PERO NO GAIRA DE FET TUTOM SAP QUE SON UNS FANTASMAS, EL COLATE ENCUESTIO DE NO SE NINGU, AL FET DE PASA PER LA DUQUESITA DE MONTORO PUES MIRA LES PORTAS QUE SE LI HAN UBERT

    ResponElimina