Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juliol 20, 2007

Torna a ser divendres...anem a comptar!

Potser us pregunteu perqué no he escrit res en tota la setmana... La veritat es que si m'hagués agradat, pero la revolució em té tant ocupat que no he tingut temps per res (apart de la montanya de feina habitual, esclar). Lamento dir-vos que us hi haureu d'anar acostumant perqué he fet un horari i l'únic dia que tinc una mica lliure per fer el ronso, es el divendres. De totes maneres, estic molt emocionat amb la revolució. Després d'algunes batusses inicials sembla ser que ja tinc les meves forces preparades per iniciar l'assalt final.


Tenía un post preparat sobre el significat dels números pero com que n'hi havia alguns que no els tenía molt clars no el vaig penjar. Aquí us en faig un resum.


Els números tenen un significat que pot anar més enllà del simple fet de comptar. Tenen un significat esotèric que vé de molt antic, està relacionat amb la metafísica, la magia i la Qabala hebrea. La numerología actual és només un fantasma del que va ser la Qabala ( i torna eh? Si no veieu la Madonna). Els catalans tenim l'honor de que els jueus de Girona en van ser grans estudiosos i en tenim grans exponents. La numerología actual intenta determinar el caràcter i destí de les persones a través dels números que formen la seva data de naixement i extrapolant a números les lletres que formen el seu nom, pero com us dic els números per sí mateixos tenen un significat esòteric molt profund, lògic (parlem de matemàtiques eh?) i interessant. Aquí us presentaré els més interessants.


Número 1


El número 1, com ell mateix diu, és la unitat. I què és l'únic que és únic, indivisible e irrepetible? Doncs ja us vaig dir que Déu ( o l'èsser suprem, després veureu perquè). És tan simple com pensar númericament. Un 1, és únic. És irrepetible perquè si el repeteixes ja no és un 1, és un 2. I a priori es irrepetible si pensem en termes de números naturals (els decimals ja són algo que no és natural).


Número 2


El número 2, representa el principi de polaritat de la metafisica. Per tot hi ha dos extrems, que en el fons són el mateix (fred i calent són dos extrems que representen la temperatura). El 2 representa el ying i el yang, el masculí i el femení. I Déu, té els dos caràcters, masculí i femení en ell mateix (Déu és pare i mare, pel principi de generació) i a més d'on penseu que surt el 2? (Pista : 1+1) El dos és l'únic nombre prim que és parell.


Número 3

Aquest és el número que més em fa ballar el paraigües. Se suposa que és el número de Déu, també. Pero Déu en quant a trinitat. Pare, Fill i Esperit Sant. És lògic no? 1+1+1 = 3 (tres unitats que valen el mateix donen lloc a la trinitat). Aquest número és important perqué dona lloc al 6 que ara us explicaré


Número 5

És molt important a la natura : tenim 5 dits a mans i peus, tenim 5 sentits, hi ha 5 continents, etc...; i a la màgia : penseu en els pentagrames, màgics i musicals, per exemple). Les piràmides tenen 5 vertex. Hi ha 5 elements segons la tradició (el 5è sería la quinta-essencia). A l'antiguitat els Pitagòrics van descobrir 5 sòlids regulars. Es consideren 5 virtuds i 5 vicis. El 5 s'associava a la deesa Ishtar a Babilònia i a la Deesa Venus/Afrodita i el seu símbol era un estel de 5 puntes (pentagrama). Un home té 5 extremitats ( 2 brassos , 2 cames i el cap). El 5 era sagrat pels mayes i és sagrat pels musulmans : l'Islam té 5 pilars, 5 categories i 5 van ser els profetes que les van dictar, les oracions les han de fer 5 cops al día.

Número 6

El número de l'home, ho va dir Sant Pau, no jo. També té certa lògica, el 3 x 2 (3+3). La Divinitat y la Dualitat masculí/femení creen a l'home pel principi de Generació. També penseu en el 666, Sant Pau va dir que a Lucifer se'l coneixería per un nombre i que aquest era un nombre d'home : el 666 (tres vegades 6). 6x3=18 que 1+8=9 (el 6 invertit) que és un nombre molt interessant també, penseu que la vida de Jesús va estar marcada per aquests dos números : el 6 i el 9, i si no em creieu, llegiu Caballo de Troya. 6+9=15 que 1+5 = 6. I és lògic perqué Jesús era Déu i home a la vegada : el 6 i el 9 (9= 3x3 = 3+3+3).

Número 7
El més màgic de tots els números. Us fixeu que apart del 6 també és un nombre prim (1,2,3,5,7). O si no perquè us penseu que hi ha tantes coses que duen el número 7 : 7 notes musicals, 7 colors de l'arc de Sant Martí, les 7 maravelles, set pecats capitals, set mars, set dies té la setmana, set díes va trigar Déu en crear la Terra, ser Chakras o punts d'energia, les set vides del gat, els 7 nans de Blancaneus (de fet es parla de que Blancaneus, i altres contes contes en realitat són una alegoria massònica), etc... Segur que en trobeu moltes més.

4 comentaris:

  1. albert fesma cas busca per internet per on sigui envia tot el que escrius segu que algu esta esperan , i segu que algu li interesaria tot el que explicas seria la teba , oportunitat de se famos¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Tete q ja se't trobava a faltar nennnnnnnnnnnnnn.... stà é això dels números!!! Ja saps quin és el meu prefe i això de que el 6 és l'home i totes aquests detalls no en tenia la més repajolera ideaaaaaaaaa.... No te acostaràs sin saber una cosa más! jajajajajaj
    Peonetes en los mofletes

    ResponElimina
  3. Per mi els números són lo més important, l'enginyeria no tindria sentit sense números.... però t'has deixat el primer de tots, el 0!! no es pot començar una serie sense el 0, no pot haver el 1 sense passar per 0!!! I una cosa, perquè n/0=infinit??? jejeje

    ResponElimina
  4. No hi estic d'acord Marc.

    El 0 és el no-res i per mi, no existeix el no-res, és prou lògic no?

    Tot és plé comensant per Déu, tot existeix, tot es real.

    L'únic que passa es que calía contraposar quelcom a tot lo existent pero repeteixo, per mi el 0 no existeix, bé només per formar desenes, centenes, milers... pero com a tal, no pas.

    ResponElimina