Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de desembre 16, 2008

Com redefinim la historia?

Després del post anterior, ens podem plantejar varies coses de les que ja vaig parlar però que vull tornar a comentar.



En primer lloc, estem d'acord que la construcció de piràmides està extesa arreu del món. Que les egipcies i les meso-americanes siguin les més conegudes no vol dir que no n'hi hagi a més llocs. Hi ha piràmides (circulars o túmuls) a les illes Canàries i a Itàlia (llegat del misteriosament desaparegut poble etrusc) i fins i tot es parla de piràmides xineses.



Segon, hi ha molt misteri al voltant de determinades figures que sencillament no encaixen en la historia ni amb les característiques dels pobles que les van acollir.

Per exemple, el senyor Osiris i la senyora Isis a l'antic Egipte. Segons la llegenda, la seva arribada des de l'est va suposar una revolució a tots els nivells que va empènyer Egipte a convertir-se d'un poble de pastors a la gran civilització que van ser en 4 dies. Per què? D'on venien? Qui eren?


També podem parlar del cas més flagrant del senyor Quetzalcóatl pels pobles meso-americans. Va representar el mateix que els anteriors pels egipcis i a més sabem del cert que la seva aparensa física no concordava gens amb l'estereotip que imperava: era alt, albí i barbut (motiu pel qual els aztecas van creure que els invasors espanyols eren Déus i els van donar carta blanca per passejar-se fins que va ser massa tard).


Ara bé, trobem exemples d'objectes que són o semblen egipcis a Austràlia i a la inversa.

Diu la mitologia popular, que l'Atlàntida es trobava al bell mig de l'oceà Atlàntic. És a dir, a mig camí entre Amèrica i Àfrica i que aquests personatges podríen molt ben ser supervivents del suposat cataclisme que va enfonsar o obligar elevar-se pels aires l'Atlàntida. No podría ser que alguns dels supervivents haguèssin arribat a Austràlia? És difícil perquè hi ha dos continents pel mig, tant per una banda com per l'altre, oi? Però qui sap si hi podríen haver arribat per algún mitjà que els hagués permès salvar aquests obstacles...


Ara bé, jo em pregunto perquè malgrat les semblances evidents entre Egipte i Meso-amèrica, hi ha tantes diferencies. Si Quetzalcóatl i Osiris/Isis venien del mateix lloc les diferencies haurien de ser menys. Hi hauria d'haver un estil més semblant.

El que vull dir és que: ok, està bé, els dos fan piràmides, els dos momifiquen els morts, els dos tenen una escriptura criptográfica o jeroglífica, els dos tenen histories sagrades semblants, pero no creieu que haurien de ser més semblants encara?

No hi havia res abans. Si Osiris/Isis i Quetzalcoatl van sortir del mateix lloc en el mateix moment, les piràmides haurien de ser exactament iguals (esglaonades o esbeltes), l'escriptura hauria de ser la mateixa, etcètera...

Llavors, perquè hi ha aquestes diferencies??? Si abans de que ells arribessin no hi havia escriptura o construccions monumentals???

A més, perquè no hi ha evidencies de contactes anteriors? Que la civilització Atlant era tan avansada que no es volia relacionar amb la xusma? Que no necesitaven expandir les seves fronteres? Perquè estaven aïllats al mig de l'oceà? Perquè no van buscar el comers amb els pobles del continent? Potser eren auto-suficients?

Tot això em fa dubtar molt.

Per altra banda, arreu del món, hi ha evidencies de "persones" que apareixen representades amb característiques que no encaixen amb el que hauria de ser: pintures rupestres de persones amb escafandra i vestit espacial, persones amb ulleres de vol, persones amb el que semblen ser sistemes de respiració (un tub que surt de la boca i va a parar a una espècie de motxila a l'esquena). També hi ha representacions d'objectes que s'assemblen molt sospitosament a objectes voladors no identificats... Què vol dir tot això?

Les persones del neolític no tenien els coneixements necessaris com per associar aquests personatges amb extraterrestres, ni els objectes amb naus espaials. No tenien el concepte de planeta, ni de sistema solar, ni res de res. Sencillament van pintar el que van veure. El que va passar es que veient la seva superioritat tecnològica, física i intel.lectual van associar tot això amb la seva mitologia particular, si es que la tenien (si no, la van crear adhoc) i així van nèixer els panteons divins (les col.leccions de déus i deeses de cada poble en particular).

Fins i tot la Bíblia, al Gènesis, ens parla d'aquests déus i se suposa que com a cristians católics o fins i tot si fòssim hebreus, se suposa que som monoteístes (o sigui, creiem en un sol Déu) pero la Bíblia diu explicitament que: quan Déu va decidir enviar el Diluvi Universal, "els fills dels déus, els Nefilim (que en hebreu vol dir "gegants"), que s'havien casat amb les filles dels homes, es trobaven a la terra". Òstres!!! Què vol dir això???? Més Déus???? No que només n'hi havia un??? Gegants???

Zecharia Sitchin, és un expert d'aquest tema i relaciona aquests déus, amb els antics déus sumeris, que van representar per Sumeria el que Isis i Osiris per Egipte. Amb la salvetat de que tota la historia està perfectament documentada en milers de tauletes d'argila que s'han trobat en moltes excavacions arqueològiques, sense que els arqueòlegs els hagin donat la importància que molts pensem que es mereixen.

Aquestes tauletes expliquen que aquests déus van venir dels estels ( hi ha dibuixos representant l'enlairament, aterratge i hangars de naus espacials) i fins i tot, que el diluvi universal va ser degut a una explosió nuclear que ells haurien provocat en un dels seus enfrontaments interns i que va provocar el desbordament del mar Mediterrani. Tot això, òbviament, amb altres paraules, esclar. Els antics sumeris no tenien els coneixements necesaris ni els conceptes com per entendre el que estaven veient, però nosaltres sí.

Aquesta fotografia de dalt correspon a un objecte trobat a Teotihuacán (México). A veure nens.. Que aixequi la mà el que no vegi un astronauta fent un passeig espacial fora de la seva nau. La següent correspon al conegut com "Astronauta de Tlapacoya" també trobada a México.

Aquesta es la "Font Magna" trobada al llac Titicaca a Bolívia. La polèmica va sorgir perquè l'escriptura que veieu son escrits en escriptura cuneiforme sumeria i escriptura semítica. Tant els grabats com l'estil que acompanya al text, estàn en consonancia amb les tradicions mesopotàmiques. Així doncs, què hi feien els sumeris a Amèrica fa 5,000 anys???

L'Astronauta de Kíev. A veure... Escafandra, trajo ajustat, guants, botes...

L'ovni de Samapaita (Bolívia)...

Nau de Toprakale (Turquia). Bé, al pilot li falta el cap però clarament s'assembla massa a una espècie de nau com per ser un altra cosa, oi?

La fotografía correspon a l'Estela B a la gran plassa de Copán México. Sobre el cap del paio (un guerrer o sacerdot) podem veure a banda i banda dos elefants transportant sobre el cap i el llom a dos personatges.

A veure si ens entenem? D'elefants, que jo sàpiga, només n'hi ha a l'Àfrica i a Àsia (motiu pel qual, s'anomenen elefants africans o asiàtics a les dues espècies que coneixem). Llavors, com es que els pobles pre-colombins coneixien els elefants? O bé hi havien elefants a Amèrica o els van portar d'una altra banda o els van veure en persona a Àfrica i Àsia, no?

Aquesta pessa de ceràmica també representa clarament un elefant i es troba al Museu Antropològic de la Universitat de Veracruz (Xalapa, México).

No diré res més, traieu les vostres pròpies conclusions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada