Visitants

Visites

Website counter

divendres, de desembre 19, 2008

Els signes dels temps

Després d'una recerca inconscient per Internet que de pura xiripa m'ha dut a varies pàgines web molt interessants he comensat a lligar caps entre el que llegia i veia, i el que he vist, he sentit i he escoltat. Així he arribat a una conclusió que m'ha fet emocionar i arribar a un estat d'exaltació i excitació que m'obliga a escriure el que llegireu a continuació. No m'entendreu i potser pensareu que m'he tornat completament boig. En soc perfectament conscient i no pretenc que m'entengueu ni que tan sols compartiu el que llegireu. Només us demano que després de llegir o mentres llegiu doneu una oportunitat a les vostres ments per assimilar-ho i hi penseu, ok?


Ok, ja us vaig dir que els maies van preveure la "fí del món" per l'any 2012 (falten 3 anys, sí?). De fet, l'any 2012, "curiosament" coincideix amb el moment en que el Sol estarà més pròxim a la Terra i els científics ja han predit per aquest mateix any una inusual intensitat de les emisions magnètiques del Sol (fins i tot es rumoreja sobre una gran explosió magnètica del Sol cap a la Terra).


Però no només els maies prediuen una espècie de cataclisme pels temps que han d'arribar. També els nadius nord-americans (els sioux, els cheyennes...), els llibres sagrats dels musulmans, hindús, budistes, les grans profecíes de Nostradamus i altres grans profetes de temps passats i temps actuals coincideixen en anunciar un gran "cataclisme" pels propers temps.

En general, no es parla de la destrucció total de la Terra (Déu no ho permetría), només de tota una sèrie de desgràcies que purgaran la Terra i permetràn l'inici d'una nova era. El Nou Testament, a l'Apocalipsi també anuncia que amb la segona vinguda de Jesús que aquest cop arribarà amb l'espasa a la mà, es produirà l'Armagghedon (la última batalla entre el bé i el mal, on els exèrcits celestials comandats per Sant Miquel Arcàngel, s'enfrontaran amb el Drac i els seus exèrcits infernals) i el Judici Final on el món serà purgat de maldat i només quedaran els justos per comensar una nova era.


Per anunciar aquest moment se'ns ha dit que hi haurà tota una sèrie de signes (els signes dels temps) que ens faran veure, a aquells preparats i disposats a creure, que el moment s'acosta i un signe definitiu que marcarà el moment en que "Jesús tornarà a la Terra sobre els núvols amb tota la seva Glòria i tota la seva Potència". Aquest darrer, tothom el podrà veure: grans i petits, bons i dolents, justos i pecadors.


En part, i contràriament al que se'ns ha intentat fer veure des del Vaticà, aquest és el contingut del Tercer Secret de Fàtima. ¿Vosaltres penseu que després de més de 40 anys en secret ens havien de sortir amb la sorpresa de que només es tractava de l'avís sobre l'atemptat a Joan Pau II? NO! Si només fos això, ho podríen haver dit abans. Sor Lucía, l'única supervivent dels tres pastors de Fàtima va deixar escrit en el sobre que contenía el manuscrit amb el Tercer Secret, que aquest s'havia de revelar no abans de 1960. Llavors, perquè esperar fins l'any 2000 quan l'atemptat al Sant Pare es va produïr als anys 80? Doncs perquè conté altres "anuncis", advertencies i acusacions dirigits a l'Esglèsia i que a aquesta no li convé pas fer públics. Així que el Tribunal per la Defensa de la Fe ( abans, Santa Inquisició) que era dirigit, "curiosament" per mossén Ratzinger (ara Benedicte XVI) va fer una operació de maquillatge del Tercer Secret de Fàtima que el va deixar com ens l'han presentat.


Entre d'altres coses, el secret diu que la Mare de Déu i per extensió Déu mateix, estàn molt decepcionats amb l'esglèsia i que el mal s'hi ha infiltrat fins a les esferes més altes i que per tant, haurà de ser depurada de dalt a baix. També diu i aquí vé lo més interessant que dins dels signes dels temps que marquen l'inici del compte enrera, ENS VISITARÀN GERMANS QUE VENEN DE LES ESTRELLES QUE ENS ANUNCIARÀN I ADVERTIRÀN SOBRE EL QUE HA DE VENIR. Toma del frasco carrasco!!!! Com deia el meu avi.


I de fet, ho estem veient cada día, avui en dia es multipliquen els avistaments d'ovnis i no només això, sinó que es produeixen per espais de temps cada cop més llargs i es deixen grabar i fotografiar sense cap problema. A més, no es tracta d'avistaments d'una sola nau o un petit grup, s'han arribat a filmar flotes de decenes i centenars de naus per espai d'hores! Us recordo que jo mateix vaig ser testimoni l'any passat d'un d'aquests fenòmens.


Els signes dels temps no només es tracten d'això. Es multipliquen els miracles sobre-naturals arreu del món. Especialment a Amèrica Llatina, lo qual és normal doncs s'ha dit que aquesta és considerada la nova pàtria dels gentils i a més concentra la major part dels catòlics del món.


A Mèxico només es multipliquen cada día les aparicions d'imagtes de la Verge de Guadalupe als llocs més insospitats: arbres, finestres de camionetes, a terra, parets, espelmes... També a Mèxico he vist un Sant Crist de fusta (se suposa que després de la Tortura i abans de la Crucifixió) que està exposat en una urna de cristall i es belluga sense motiu aparent talment com si estigués "vivito i coleando", com si estigues respirant amb dificultat per les ferides provocades per la tortura. Podeu trobar el video a YouTube.


A Colòmbia, no fa massa, va caure una pluja de sang.


A Asunción (Paraguay) en una capella hi ha tres Verges que ploren: una plora sang, l'altre plora oli i l'altre plora llàgrimes de veritat).


A varis hospitals s'han vist i s'han pogut fotografiar imatges de la Verge o de Jesús plorant, sobre les finestres.

Els misatges de la Verge en les aparicions marianes, que també s'estàn multiplicant,
son cada cop més apremiants i anuncien l'inminent comensament del que he explicat al comensament. Això sí adverteixen que el que està per arribar ja no es pot aturar però que encara som a temps de ser salvats si ens penedim i tornem al ramat.

I ara bé la segona part: ¿Per què?

Mireu al vostre voltant, llegiu, escolteu o veieu les noticies: Guerra, Fam, Malaltia, Pobresa. Maltractes a homes, dones i nens. Egoísme, Materialisme desmesurat...


Sabeu una cosa? Vaig llegir que els tres negocis més rentables del món, per ordre de facturació són la venda d'armes, el narcotràfic (Crim Organitzat) i la industria farmacèutica. Tots sabem que els fabricants d'armes i els narcotraficants són els goberns a l'ombra de la majoria de paísos del món i de la majoria d'organismes internacionals. La Industria farmacèutica amaga els remeis que ja coneix per les malaltíes més greus i ens dona a canvi, remeis que alleugereixen les malalties però les converteixen en cròniques. Tots sabem al fons del nostre cor, que la majoría de vegades, és més efectiu un remei cassolà o una teràpia natural que qualsevol medicina de la farmàcia. Sabeu perquè s'està comensant a investigar una vacuna contra la Sida i contra diferents càncers? Doncs perquè ja se sap, que està per arribar una nova malaltia desconeguda fins ara a la que Càncer i Sida no li arribaràn ni a la sola de la sabata. Ja me'ls imagino com als acudits: tots grassos a rebentar amb els seus barrets de copa, asseguts al voltant d'una taula repleta de menjar i licor, rient i fregant-se les
mans mentres fumen els seus asquerosos habans.

Un altra dada: la facturació d'armes a la terra dels yankis aquest any ha estat d' 1.5 BILIONS de DÓLARS (AMB B DE BURRO). Amb la meitat d'aquesta quantitat, s'hauria pogut pagar el deute dels bancs americans però el govern yanki va decidir que era millor fer que els seus súbdits fèssin la contribució per salvar els bancs i no molestar els pobrets fabricants d'armes. Ara bé, no paguis l'hipotèca el dia que et toca i inmediatament et trobaràs al mig del carrer, probablement en calsotets i sense un duro a les butxaques, oi? I si haguèssin fet això, pagar el deute amb aquests diners, ni n'hauriem sentit a parlar de la crisi econòmica mundial, que desenganyem-nos, només notem el poble pla. Els altres estàn ben tranquils.

Doncs bé, entre d'altres, jo penso que aquests que us acabo d'enumerar són els rostres de l'anticrist i lo que te rondaré morena! L'amic Obama, probablement tingui els dies comptats. Els mateixos grups de poder que el van posar al gobern per evitar una revolució interna dels yankis (pel carisma més que res) no dubtaràn a treure-se'l del mig quan es negui a obeïr les seves demandes i vulgui seguir les seves conviccions (de fet ja va passar durant la campanya electoral, només que van fallar). I ja ha passat abans: John F. Kennedy, Olof Palmë...


I els que reben sempre son els mateixos, els inocents. El materialisme, s'ha apoderat del món. Veiem la desgracia a casa del veí però preferim comprar, comprar, comprar coses que no necessitem realment però que són imprescindibles per ser algú en aquesta societat. Si no tens un mòbil d'ultima generació amb MP3, Càmera de 40 Mpx i Internet no ets ningú. Si no et compres un Ipod (que és el mateix que un Mp3 però 40 vegades més car) no ets ningú. Si no et pots posar un Home Cinema a casa teva per estalviar-te la tediositat d'haver d'anar al cinema i comprar una entrada, ets un desgraciat... I encara pitxor si no tens la teva pantalla de plasma o com a mínim plana amb el major nombre de polzades possible. Estàs obligat, gairebé per la llei a canviar el teu cotxe cada dos anys màxim encara que el que tinguis funcioni perfectament, si no ho fas ets un pària de la societat. És obligatori sortir cada cap de setmana per passarse vàries hores tancat en un lloc on et torturen els timpans i on gairebé no pots caminar rodejat de gent borratxa i drogada i on en el millor dels casos no t'embolicaràs en una baralla (si ets home) o t'intentaràn violar (si ets dona). I això només és un resum, ok?

Veiem la desgracia aliena amb alleujament perquè no és la nostra i procurem mirar cap una altra banda per no embrutar-nos les mans més del necessari quan el que hauriem de fer és de bons samaritans. Quan veiem que algú actúa així, enlloc de lloar-lo, desseguida ens afanyem a dir que alguna cosa busca i que segur té algún interès ocult.

Les poques organitzacions que diuen dedicar-se a ajudar als altres, majoritàriament són nius de rates corruptes que enlloc d'enviar tota l'ajuda que reben pels necessitats, n'amaguen una part per benefici propi i l'altre la distribueixen per quedar bé als ulls de tothom i que no es descobreixi el pastel.

Sabeu que el mite d'Adam i Eva no és més que una metàfora? En realitat, Adam i Eva, som tots nosaltres. La poma és el materialisme i la serp no és més que el coneixement. Adam i Eva teníen el coneixement de què era el bé i el mal. El bé era el paradís, l'espiritualitat i el mal, la poma, el materialisme. Eva va preferir tastar la poma a viure al paradís, malgrat que coneixia què significava cadascuna de les dues eleccions però com que tenim, Gràcies a Déu, la capacitat d'escollir, Déu no va intervenir.


La majoría de nosaltres ens limitem a donar una miseria a la Marató de TV3 o al Teletón de Televisa un cop a l'any i som felissos perquè ens sentim altruïstes, quan un ho ha de ser tot l'any i amb tothom que ho necessiti. Desconfiem de tots i de tothom de forma que quan algú ens demana ajuda, preferim mirar cap una altra banda, apretar el pas o ho fem de mala gana i ens posem de mala llet per haver de fer un sacrifici. O apadrinem un nen a l'altra banda del món a qui ni tan sols coneixerem mai en persona i això tranquilitza les nostres ànimes quan potser a l'altra banda del nostre carrer hi ha nens que passen gana i els ignorem o procurem passar per un altre cantó per no haver de veure'ls cada dia.


Veiem la injusticia per tot arreu i no fem res per evitarla. Només quan ens afecta a nosaltres directament ens apressem a protestar i fer màns i mànigues perquè la nostra veu s'escolti com més amunt millor.


Les esglèsies son cada día més buides per culpa de la mateixa esglèsia catòlica que enlloc d'obrir els brassos per abrassar la gent i acollirla, els rebutja per qualsevol tonteria com la seva orientació sexual, la seva situació familiar, etcètera... Quan Déu va dir clarament que tots erem iguals als seus ulls i estàvem fets a la seva imatge i semblansa. Tambè els escàndols de pedofília, de maltractes, de vexacions i humiliacions esquitxen el que hauria de ser un mirall on la societat es pogués veure reflexada. Ens amenacen amb l'infern i la tortura eterna a mans del propi Satanàs si no fem el que ells intenten que creiem que és el més correcte quan anem a l'esglesia, quan en realitat s'haurien d'ocupar per tranquilitzar la gent i donar-los recolzament i solucions als seus problemes. Les poques persones que tenen veritable vocació i podrien fer alguna cosa de profit, veuen les seves conviccions asfixiades per una jerarquia que no permet que ningú mogui ni un sol milímetre l'status quo. Sabeu que hi ha un llibre d'investigació d'un periodista anglès que demostra que la mort de Joan Pau I va ser un assassinat planejat per la mafia i la mateixa esglèsia quan va descobrir els vincles que unien les dues organitzacions a través del Banc del Vaticà i va volguer fer una mica de neteja? Si, Joan Pau I va morir enverinat poc temps després d'haver estat anomenat Papa. Després van elegir Joan Pau II, molt més afí a les idees de la curia, que va fer els ulls grossos davant de tot això i també tenia un gran carisma (després de tot va ser actor en la seva joventut).

Enlloc de cuidar la terra on vivim la tractem com al pitxor dels nostres enemics, quan si volguèssim seria un paradís. Penseu-hi com si fos una persona: li esgarrapem la cara aquí i allà per ocuparla amb els nostres edificis, cases i centres comercials, amb obres faraòniques que ocupen més espai del que necessiten. Li arrenquem o cremem els cabells sense deixar temps perquè li torni a crèixer. L'asfixiem amb gasos tòxics que enverinen el propi aire que respirem i li fan forats a les capes que ha creat per protegir-nos del sol. embrutem constantment la seva pell amb taques impossibles de treure, l'enterrem en bruticia, la cremem, expoliem els seus fruïts més enllà de la seva capacitat de reposar-los, acabem per la mateixa raó amb totes les espècies animals que se'ns posen al davant per pura codícia o pel sol fet de passar una bona estona assassinant animals inocents... Fem explotar bombes nuclears al seu damunt, a sota o on sigui que l'han de molestar i fer mal com si fòssin picades d'abella. I nosaltres després ens preocupem perquè fa més calor del normal o fa més fred o plou més o menys o ho fa quan no ho ha de fer, perquè hi ha tifons, ciclons, huracans, terratrèmols cada cop més forts, erupcions volcàniques violentes, inundacions... I voleu saber una cosa? És la Terra que es queixa i s'intenta treure de sobre les puces que la molesten.

I us extranya que estiguin planejant una neteja? A mi lo que m'extranya és que no l'hagin fet abans! Què els homes necessitem un escarment molt fort per deixar de jugar a ser els "meros meros" que diuen aquí, és obvi, perquè d'una altra forma no crec que aquestes alsades del partit escarmentem. No després de llensar una bomba atòmica sobre una població inocent i després de més de 50 anys continuar amb el mateix com si res hagués passat.

I si no espereu-vos, perquè l'assumpte de EEUU i Iràn no s'ha acabat aquí. Es diu que els yankis ja tenen varis baixells de guerra a les costes del Golf Pèrsic i tenen identificats tots els blancs per un bombardeig massiu a Iràn, que inclourien la Central Atòmica d'aquest país. Us imagineu que passaría si li caiguèssin varies bombes? Recordeu Chernòbil, no? I evidentment no trigarien les represalies, per part d' Iràn però també d'Israel, la India, China, Rusia... Tots plegats paísos massa propers a Iràn i que també tenen la bomba (per molt que siguin "aliats" dels yankis). I ja tindríem el Cristo armat.

Afortunadament, els monjos budistes amb la seva visió remota (si, ells poden veure el futur gracies al seu poder de concentració) ja han vist que quan passi això mateix que acabo d'escriure i tot sembli perdut, arribarà la caballeria a rescatar-nos a tots en forma de plats voladors. Quan els pregunten que què hi te a veure els Ovnis amb això, somriuen i diuen que els ulls de Déu sempre estàn sobre nosaltres, vigilant el que fem.
Toma castaña!

1 comentari:

  1. mira fas una barreja de temas
    que no se com deus teni el cap
    supertcions ,politica ,alguna llogicas ,absurdas bueno
    algunas de fet no las crec ,altras no bui pensa ,
    cuan no tinguis feina que per lo extens del teu escrit es dedueij
    ¡¡busca cosas alegras riu , pensa am positio
    ja tenim proutas cosas negatibas ok

    ResponElimina