Visitants

Visites

Website counter

dilluns, de desembre 22, 2008

ILLUMINATI



Ja ho diuen, ja! Que els mestres no arriben fins que l'alumne està preparat per aprendre.

De vegades, un no entén res de res. Reb informació vague sobre certs assumptes i es posa a investigar però o bé no troba el que busca o el que troba és incomprensible o és massa simple o massa complicat, o no és exactament el que buscava.

Llavors, de cop i volta, un dia per pura casualitat de la vida, totes les portes s'obren de cop i la informació apareix davant dels seus ulls com si d'un miracle es tractés. I trobes un fil que et va conduint i et va fent lligar caps fins que finalment entens el que volies. Has estat il.luminat.

Jo ho entenc com un mecanisme: hi ha tota una sèrie de petites casualitats que, com si fossin engranatges, encaixen un amb l'altre i et van guiant fins que arribes al final i entens.
Avui, he entès moltes coses que no comprenia, especialment de mí mateix. Son coses de les que us he parlat abans : l'acceleració en el temps que tots nosaltres notem, els canvis, grans i petits, que es veuen per tot arreu... I canvis que es produeixen en mi cada día i que no acabava d'entendre, tot i que intuïa que hi havia alguna cosa extranya pel mig de tot plegat.
Resulta, que a nivell planetari s'estàn produïnt grans canvis i ho afirmo perquè almenys un d'ells està demostrat científicament.

S'estàn produïnt dos canvis:

1. Està disminuïnt la intensitat del camp magnètic terrestre i de retruc el nostre. Això està mesurat, documentat i demostrat per científics així que no és cap fantasia.

2. Està augmentant la intensitat vibracional de l'energia de la Terra i de retruc la nostra ("Així com és a dalt, és a baix"). L'eix gravitacional de la Terra va que sembla una baldufa des de fa un temps (i els científics no s'ho expliquen però ho han notat), el sol está augmentant les seves radiacions cap a la Terra i s'espera una gran explosió cap a l'any 2012...

Això què voldría dir...?
Bé, aquí ja entrem en un terreny pantanós perquè hi ha versions per tots els gustos. Una d'elles lliga amb el meu darrer post: s'està preparant l'inevitable per tothom, l'Armagheddon i el Judici Final. L'altre és més light i tot i que m'agrada més com sona, em sembla massa naïf. Bàsicament bé a dir que amb els mateixos ingredients que a l'anterior, ens estàn preparant a nosaltres i al planeta per un canvi a millor. Es diu que estem a punt d'entrar en un canvi d'era, de cos i de planeta (bé, en realitat serà el mateix però haurà canviat en la mateixa mesura en que ho farem nosaltres).
També es diu que tots aquests canvis, especialment el de l'augment de la vibració energètica, es tradueixen en una percepció d'un pas del temps més accelerat. També es diu que els nostres cossos inconscientment estàn patint tota una sèrie de canvis, codificats al nostre ADN, per passar d'un estadi a un altre en la nostra evolució com a espècie i que degut a l'activació de certs circuits neuronals d'energia és que estem notant tota una sèrie de coses que no acaben d'encaixar massa.


De la mateixa forma, també estaria canviant el planeta i per aquesta mateixa raó és que hi ha tota una sèrie de coses que no acaben d'anar a l'hora: com les estacions, el clima, desastres naturals, huracans fora de temporada, etcètera. La Terra, igual que nosaltres inconscientement ho estem fent, s'està desprenent de tota una sèrie de coses que li fan nosa per convertirse en el que es convertirà.

Evidentment, així com l'altre versió em sembla massa bèstia, aquesta em sembla massa inocent. En primer lloc perquè no crec que ens ho mereixem (per mal, eh?). En segon lloc, perquè no crec que estiguem preparats, la veritat.

La idea d'aquesta segona versió del que està passant és la següent: Déu va crear al món i tot el que conté seguint un disseny determinat, molt allunyat del què és ara. Perquè? Doncs perquè uns tercers, que serien els Annunaki de la Bíblia, els Déus sumeris dels que us parlava, entre d'altres, van contaminar la Creació fent que l'home i la Terra s'allunyessin del disseny original, insertant una espècie d'inserts obscurs sobre el disseny (és a dir, el nostre ADN). Ara el que estaria passant és que ens estàn alliberant de tots aquests "parches" perquè arribem a ser el que se suposa que sempre hauríem d'haver estat. També ens haurien allissonat perfectament per donar l'esquena a l'espiritualitat i centrar-nos en el materialisme... El que estaria passant ara és que volen tornar el model al seu disseny original i li estarien traient tota la porqueria.

Com tot en aquesta vida hi ha gent que és més sensible que d'altres a aquest tipus de coses i de forma que el procés és més conscient en elles.

Entre d'altres símptomes que es destaquen al article que he llegit hi ha:

1. Mals de cap repetitius. Bàsicament centrats a la part posterior baixa del crani.

2. Marejos.

3. Visió borrosa

4. Augment o disminució repentina de la capacitat auditiva

5. Insomni (hiperactivitat nocturna) o somnolencia i cansament aguts. Sols o ambdós alternats.

6. Sensació de que el temps avansa massa depressa

7. Desorientació, pèrdua d'identitat.
8. Necessitat de buscar-se a un mateix.

9. Angoixa, sensació de que està a punt de passar alguna cosa sense saber exactament el què.

10. Pèrdua o guany de pes desmesurat i sense motiu aparent.

11. Acostament amb certes persones amb les que no teníem relació i allunyament amb les que sí en teníem. Sensació de familarietat amb persones a les que no coneixem (o sigui, conexió molt ràpida amb persones que no coneixíem prèviament).
12. Sensació de presències extranyes (i invisibles) al nostre voltant

13. Somnis molt (massa) vívids.

14. Intuició molt desenvolupada (Jo l'altre dia vaig somniar que em trucava un amic de ma mare per preguntarme per ella i en la vida real, aquesta persona va trucar la meva mare per preguntarli per mi, el mateix dia i gairebé a la mateixa hora, gràcies a la diferencia horaria).

15. Canvis d'humor sobtats. Comentaris sense importància ens fan plorar o posar furiosos i comentaris importants ens deixen indiferents.

16. Se'ns perden coses que no trobem per més que busquem i després apareixen al lloc on se suposa que haurien d'haver estat des d'un bon comensament (talment com si tinguèssim el nostre propi triangle de les Bermudes domèstic).
17. Se'ns posen els pèls de punta (especialment els del cap) sense motiu aparent.

Segons sembla, el vel entre les diferents dimensions s'està fent cada cop més fí. És per això que les nostres percepcións estàn alterades, es perden les coses i reapareixen com per art de magia, el temps s'està alterant, sentim (i veiem!) presencies que abans no sentíem...

Interessant, no? Només he posat els símptomes més evidents. N'hi ha molts més. Feu l'exercici d'examinar la vostra vida i veure quins encaixen i quins no. Evidentment hi ha gent més sensible i gent menys sensible a aquests canvis, però el canvi hauria de ser per tothom. Ho notarem més o menys en funció de l'estat de la nostra consciència.


Si us interessa saber més sobre aquests símptomes llegiu això : http://www.caminodeamoryluz.com/Articulos%201.html

2 comentaris:

  1. mira nen la primera part del sintoma ,osigui marejus , visio borrosa , mals de caps i no recoedo que mes . son sintomas inequivicos de (CONSULA MEDICA)
    els altras sintomas ja no tels discutire

    ResponElimina
  2. Nola!!el Santi es precios, ha camviat molt. Bon Nadal petons x tots

    ResponElimina