Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de desembre 24, 2008

OVNIS

Sembla que estic en posició de fer una de les meves arengues en pro de lo inexplicable un cop més, jejejeje

Nosaltres com a pobre xusma que no s'interessa massa especialment per aquest tipus de coses (almenys no les 24 hores del dia), solem parlar d'Ovnis o Ufo's.

OVNI : Objecte Volador No Identificat
UFO : Unidentified Flying Object (que és el mateix que OVNI però en Anglès).

El que vol dir això és que aquesta paraula s'ocupa per descriure coses que veiem volar pel cel o per l'espai i que no podem dir exactament que són. Poden ser satèl.lits, globus sonda, fenòmens atmosfèrics, avions militars experimentals o fins i tot, naus tripulades per extraterrestres (E.T. pels amics).

Però resulta que després d'una investigació que he estat fent (sí, la veritat és que no tinc massa feina aquests dies) no només podem parlar d'OVNIS i UFOS sinó també de OSNIS o USOS i OLNIS o ULOS.

Un OSNI és un Objecte Submarí No Identificat (USO : Unidentified Submarine Object). Fa pocs anys, l'armada noruega va passar-se gairebé un dia sencer amb baixells, helicopters i submarins, perseguint un objecte no identificat que es trobava sota les aigües en un dels fiords de les seves aigües territorials. L'objecte, provocava llums de diferents colors sota l'aigua i es movia a gran velocitat ( i quan dic gran, vull dir GRAN). Com no, als amics noruegs no se'ls va acudir res més que disparar càrregues de profunditat a l'objecte (no fos cas que fos agressiu, oi? Primer disparem i després preguntem) que no debien fer-li més que pessigolles perquè va continuar com si res per desaparèixer al cap de poca estona sense deixar ni rastre. Els amics noruegs es justifiquen dient que pensaven que es tractava d'un submarí experimental rus que havia envait les seves aigües territorials.

Un OLNI és un Objecte Lunar No Identificat (ULO : Unidentified Lunar Object). Sí amics meus, desde les primeres missions espacials tant de russos com de yankis s'han detectat objectes extranys, tant a l'espai com sobre la superfície de la lluna. Especialment importants són les de les missions Gemini VI i Apolo XI (la suposada arribada de l'home a la lluna). Els astronautes que van participar en aquestes missions afirmen, sense donar més detalls, que és cert que hi van veure coses molt extranyes sobre la lluna.

Hi ha una grabació entre el mòdul lunar i control de missió a Houston, que va ser censurada durant l'emissió "en directe" per televisió, on el mateix Neil Armstrong s'esparvera en veure dues "coses" enormes que están posades sobre un dels cràters i semblen estar-los vigilant. Per internet circulen varies fotografies i fins i tot una película que especul.len amb aquesta possibilitat. Les fotografies semblen mostrar dues "coses" amb aparensa d'ETs de película de sèrie B (jo les considero falsificacions), en canvi la película mostra el recorregut per l'interior d'una estructura arquitectònica abandonada, unes ruines, vaja que suposadament va grabar Neil Armstrong (se suposa que els tripulants de l'Apolo XI estaven fent servir el primer prototipus de càmera de video). La qualitat és pèssima però s'intueix alguna cosa.

Amb la tecnologia actual de tractament d'imatges tota una legió de fanàtics dels Ovnis i similars, estàn analitzant totes i cadascuna de les fotografies que la NASA publica, potser fins i tot abans que ells mateixos les puguin analitzar i modificar o destruir i estàn descobrint tant a la lluna com a Mart coses molt interessants: edificis, bases repletes d'Ovnis, Mines, Monuments, Torres, Castells...

La veritat, intento ser bastant objectiu amb aquest tema però dona molt que pensar oi? Curiosament, la majoria de documents que es desclassifiquen sobre les missions a la lluna, i que podríen demostrar aquest tipus de coses (segons les paraules dels mateixos tripulants de les naus) han desaparegut "misteriosament" i sense deixar rastre quan els investigadors van a buscar-les. Jo em penso que hi ha molt més del que sembla. Segons Neil Armstrong (sí, el primer home en trepitjar la Lluna, suposadament) en primer lloc, no s'ha fet públic absolutament res per por a l'impacte psicològic sobre la població que representaria una evidencia contundent de l'existencia de vida més enllà de la Terra. En segon lloc, l'absència de missions tripulades a la lluna després dels anys 70, s´explicaría per una suposada advertencia rebuda per la NASA i provinent dels suposats ET's de la lluna dient que fèssin el favor de marxar o que s'atenguèssin a les conseqüències.

1 comentari:

  1. mol interesan com sempra les tebas explicacions

    pero unnm una coseta ¡¡poca feina¡¡
    eeeeeeee

    ResponElimina