Visitants

Visites

Website counter

dilluns, de juliol 23, 2012

Concentreu-vos més en la pròpia transformació que en el Caos que us envolta.

Òbviament en Michael, no és altre que l'Arcàngel Sant Miquel. Així que quan parla de sentir la seva presència sobre nosaltres (a l'últim paràgraf), es refereix precisament a ángels i arcàngels. No tingueu por, inclús si sou persones fins ara no-creients. Ells, com diu, es delecten amb la nostra comunicació.

M'encanta el missatge d'avui, ja que aparentment, tenim molt del que preocupar-nos a jutjar per les notícies i molt a perdre si deixem que això ens tregui del nostre equilibri interior i ens allunyi de la nostra meta: l'Ascenció.

Michael, canalitzat per Ron Head
22 de Juliol de 2012 als Missatges Canalitzats de'n Ron

Us acosteu ràpidament a l'època coneguda com la Porta del Lleó. Un cop més, l'energia que flueix a través vostre està a punt de ser elevada a un altre nivell. Per ara, els que seguiu aquests missatges sabeu que us aconsellarem obrir-se plenament al que això comporta per cadascún de vosaltres.


Com que us esteu acostumant a aquests augments esglaonats, els esteu assimilant amb més facilitat. Aquest serà un gran canvi, però no ha de causar molèsties indegudes. Els augments són necessaris per tal de preparar-se pel que queda per davant. Podem dir, però, que vosaltres, que heu triat fer aquest viatge desperts i conscient ho esteu fent molt bé. Si haguéssim de aconsellar res més en aquest moment, seria que us centrèssiu més en la vostra pròpia transformació i menys en el caos que usenvolta.

Vosaltres sabeu que tot ha de canviar. Vosaltres sabeu que es fan molts esforços per distreure-us. No poseu atenció a aquests, més enllà d'enviar amor i sanació a les persones afectades. Ells són camarades caiguts a la batalla. Seran homenatjats per tot el que han triat experimentar. Envolteu-los en llum i seguiu endavant, que la seva pèrdua no hagi estat en va.

Aquells que estan donant pals de cec en els seus intents per evitar la inevitable victòria de la Divina Voluntat estan descobrint que cada cop més que menys de vosaltres esteu sent enganyats pels seus patrons de carnisseria inconscient. El seu comportament criminal en el passat està sent exposat com el que és. Estan veient que és impossible d'ocultar. Aquells darrere dels quals sempre han estat capaços de romandre ocults es tornen contra ells. Quan has viscut per sempre únicament per l'interès propi, ara et troben sense aliats en els que pots confiar.

Als que sempre els ha semblat, si més no a si mateixos, que no tenien cap poder en absolut, estan començant a sentir l'immens poder que realment posseeixen. Ara vosaltres començareu a veure el nou món de la humanitat començar a sorgir des de l'antic. Molt poca més exposició de la corrupció serà necessàri per inclinar la balança. La negació ja no serà possible.

Mentrestant aquells que són capaços de realitzar millor aquestes coses continuen pressionant, és important per a vosaltres que mantingueu la vostra indestructible determinació per eliminar tota la negativitat de les vostres vides. Allò que se us plantegi enfrontar en aquests moments no es més que una última oportunitat perquè us proveu a vosaltres mateixos que heu après realment el que heu vingut a aprendre. Doneu gràcies per les lliçons i permeteu que segueixin endavant. Aviat us trobareu fora de l'abast d'aquestes coses. De fet, vosaltres podríeu meravellar-vos que us podèssin haver afectat en absolut.

El vostre nou món s'acosta ara. On hi havia mentides i subterfugis, no hi haurà més que l'obertura i la veritat. On hi havia mancança, ara hi haurà abundància. On hi havia tristesa, alegria. On hi havia odi, Amor. I sabreu, els meus estimats germans i germanes, que tot això ha estat assolit per vosaltres. Quan això es transformi en la veritat evident, hi haurà molta ajuda, i curació a la vostra disposició. El vostre bell món, que treu l'alè, fins i tot ara, florirà, com no ha fet durant milers d'anys.

Durant aquestes properes setmanes, podràs sentir-nos sobre teu si ho intentes. No siguis tímid per demanar la nostra ajuda si la necessites. Som aquí en cada un dels teus moments amb aquesta finalitat. Res ens delecta més que la vostra comunicació amb nosaltres. T'estimem com a família. Aviat tornarem a parlar. Bon dia.


Copyright © Cap Ronald. Tots els drets reservats. Podeu copiar i redistribuir aquest material sempre que no s'alteri de cap manera, el contingut segueixi sent complet, i inclogui aquest enllaç/avís de copyright:  http://oraclesandhealers.wordpress.com/
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada