Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de juliol 17, 2012

Salusa 16/07/12 - by Mike Quinsey

SaLuSa, 16 juliol 2012


Els nostres aliats estan sent audaços i  esteu veient més evidència del seu treball per fer sortir la veritat, i per posar en acció el pla existent des de fa molt temps per sanejar els de la foscor. Aquesta continuarà i serà més àmplia, i ens està revelant qui entre vosaltres encara està sota la seva influència. És la por i el favor el que manté als altres sota el seu control, i estem decidits a canviar aquest tipus de situacions. A mesura que també estàs veient, com els partits polítics de tot el món estan revelant les seves veritables intencions amb poca compassió o accións per fer front a la pesada càrrega que s'imposa a les persones, com a resultat de les activitats criminals dels bancs. Estem per introduir la condonació del deute, ja que és clarament l'única forma de permetre a cada país i als individus més afectats es recuperin i comencin de nou. Això vindrà juntament amb les noves tecnologies i altres innovacions que posaran els vostres peus fermament a la Nova Era.

Internet continua sent la millor font d'informació, però la gent segueix sent enganyada per llocs web de desinformació. Estimats, si la informació que donen no és versemblant per una banda, i també si s'advoca per l'ús de la violència no pertany certament a la Llum. Uniu-vos al que heu trobat fiable i ben provat. Amb el temps vosaltres no haureu de dependre tant d'Internet com ho feu ara, ja que no passarà gaire temps abans que puguem fer les nostres pròpies emissions. Tot està llest per a aquests avenços, i com de costum es tracta d'una qüestió de temps. La vostra participació en aquests assumptes és important, però si es torna una necessitat, tornaríem a anar cap endavant nosaltres sols ja que els canvis han de començar aviat com estava previst. No obstant això, sigui quina sigui la situació inicial, això no presenta cap problema real per a nosaltres, ja que estem oberts a totes les possibilitats.

Els temes que actualment s'expressen a través de la religió, necessiten una completa re-avaluació si mai heu de progressar. D'una banda, no necessiteu mestres necessàriament ja que tot el coneixement és dins vostre, sinó perquè  no se us ha donat la veritat, us ajudaran a guiar-vos en el camí correcte. Tal com estan no us portaran enlloc, i esteu encara obligats per inexactituds i falsedats absolutes. Hi ha moltes ànimes decents i amants dins de les esglésies, i el seu veritable potencial no serà alliberat fins que puguin trencar amb els controls religiosos. El vostre temps i la vostra energia s'utilitza millor en la promoció del vostre propi enteniment. No es tracta d'inferir que tots els ensenyaments religioses són inútils, però són confusos i enganyosos en comparació amb la veritat. Vosaltres teniu lliure albir i el vostre desenvolupament futur serà com vosaltres decidiu.

Venim a vosaltres per moltes raons i destaquem informar-vos que tots som un. Podem ser de civilitzacions molt diferents i en alguns aspectes, diferents a vosaltres, però igualment estem vivint la vida per fer la nostra pròpia evolució espiritual. En un nivell superior no hi ha cap diferència en absolut ja que venim de la mateixa font, però simplement hem optat per seguir camins diferents. Igual que jo mateix com a Sirià, un bon nombre dels membres de la Federació Galàctica de Llum estan vinculats directament amb vosaltres, com vosaltres vau venir a la Terra desde les seves civilitzacions per fer servei. Trobareu que el "servei als altres" són les paraules clau una vegada us moveu fora de la dualitat en les dimensions superiors. Som un en tot el que fem, no només per als milions i milions d'ànimes en l'univers, sinó per a tota la vida, incloent els planetes, ja que també tenen un alt nivell de consciència. No és sense raó que es parla de la terra com la Mare Terra, i quan entengueu el seu paper, pagueu-li al moment oportú respecte i gratitud pel que ella fa per vosaltres.

Hi ha molts temes que fins ara no han estat plenament explicats, ja que ha de ser un moment oportú, quan el vostre nivell de consciència estiguin llestos per rebre coneixements avançats. No seria bo sobrecarregar el vostre cervell amb el material que està massa lluny de la vostra comprensió actual. Fins ara, l'evolució espiritual ha arribat a poc a poc i ha permès que a través de l'experiència personal s'integrés a la vostra comprensió. Aquests processos però, han estat accelerats per avançar el vostre progrés cap a l'Ascensió. És perquè hi ha aquells entre vostès que han avançat, i llestos per anar molt més lluny.

La dualitat ha, en alguns aspectes, separat el blat de la palla, i no em refereixo a això d'una manera despectiva, però hi ha un gran abisme entre els que s'han avançat, i els que no. És evident que ha arribat el moment de l'Ascensió d'aquells que estan a punt, i això ja no ha de ser retardat. Tenir la intenció d'ascendir és un bon començament, però s'ha de continuar amb una expansió de la consciència. Així, les vostres vibracions es van aixecant i mentre la vostra mirada es centra en portar més llum a vosaltres mateixos,  esteu segurs de ser una persona que ascendeix. Aquesta oportunitat ha estat oberta a totes les ànimes, i no és cap desgràcia si vosaltres encara no heu arribat a aquest punt. No hi ha límit en el temps que podeu prendre per preparar-vos, i no s'espera que tothom assoleixi el mateix nivell en conjunt. Aquí és on entra en joc el vostre lliure albir tot i que, naturalment, se us anima a elevar les vostres vibracions en cada oportunitat. Com a grup, les vostres experiències no estan completes fins que la última ànima ha tornat.

Vosaltres, actualment, no teniu manera de saber l'èxit meravellós que suposa haver superat l'atenció dels de la foscor. S'han intentat tots els trucs del llibre per evitar que pugeu i us aixequeu de nou cap a la Llum. Seria correcte dir que les coses s'han carregat en contra de vostè, però això va ser per disseny i se sabia que seria un camí difícil . No obstant això, es va notar també que si vosaltres guanyàveu la batalla els vostres guanys serien enormes. Això Estimats és on us trobeu ara, i heu aconseguit una expansió meravellosa de la consciència, que romandrà amb vostès. No tots els éssers ascendits han pres el mateix camí notable, el que vostaltres heu triat. Enteneu ara perquè en l'Univers sou considerats com a ànimes molt especials. No és egoista acceptar tal adulació, vosaltres teniu dret a un copet a l'esquena pels vostres èxits.
Jo sóc SaLuSa de Sirius, i confirmaria que malgrat la velocitat tan lenta com els esdeveniments s'estan desenvolupant, però s'hauràn d'enlairar, i seguiran escalant fins que el moment demostrati ser imparable. Us enviem el nostre amor, estimats amics i companys de feina, perquè això és el que sou.

Gràcies SaLuSa.

Mike Quinsey.
Pàgina Web: Tree of the Golden Light

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada