Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juliol 27, 2012

Greg Giles 27/07/12 - "Portal Temporal, Terra i Temps"

(El missatge que sóu a punt de llegir m'ha fet explotar, literalment i no pas d'ira, sino d'alegria. Aquestes paraules estan carregades d'energia i de llum i us puc dir, sense massa por d'equivocar-me que són La Veritat. Així ho sento i així m'ho ha fet saber el meu ésser superior. Em sento com aquell que després de molt temps patint amnèssia, de cop i volta ho recorda tot i talment en un dia com avui!

Avui és un dia, com he dit, en que la magia ens envolta i qualsevol cosa pot passar.

Que Déu us beneixi a tots. Namasté!)


Greg Giles - Missatge de la Federació Galàctica 26/07/12

Veieu ara per què encara no hem començat amb els molts projectes i programes amb vosaltres, estimats? ¿Enteneu que el camp de joc ha d'estar lliure del que creiem que són un nombre suficient de la vostra càbala criminal perquè puguem sentir-nos segurs d'entrar al vostre món per començar a treballar amb vosaltres a un nivell personal? Actualment, encara hi ha massa "canons solts a la coberta", i volem veure un nombre molt més gran dels elements criminals detinguts i empresonats abans de posar un peu a terra ja que en aquest moment no sentim que sigui segur i sentim que la superfície està desprotegida. Tenim tota la confiança del món en que aquest fet canviarà, i estem monitoritzant aquesta situació a tota hora i dia a dia i us mantindrem al corrent de totes i cadascuna de les actualitzacions en aquesta matèria. No ho mantindrem en la foscor durant un minut més del que ha de ser, ja que creiem fermament i és la nostra filosofia que la gent dels planetes tenen dret a saber tot el que succeeix en i al voltant del seu món i també a tot l'univers sencer, perquè compartim aquest univers i el que succeeix en una àrea de l'espai i el temps afecta totes les àrees com una pedra que cau en un estany immòbil.

Enteneu aquesta metàfora, estimats? Que un petit toc en una cantonada de les galàxies afecta tots els confins de les altres en tot aquest univers, no importa com de petit sigui l'esquitx o la pedra. Comprendre això pot ajudar a entendre millor per què, la Federació Galàctica de la Llum,  truca a la porta amb les ofertes de la nostra ajuda per a canviar l'estructura i la naturalesa del vostre planeta, perquè el seu estany està connectat a aquest gran oceà del nostre univers i sentim el vosre dolor, sentim les vostres pèrdues i lluites, ja que estem connectats a vosaltres. Vosaltres sou els nostres parents, els nostres germans i germanes. Sóu, d'una altra manera, d'una manera molt important, nosaltres i vosaltres. ¿Enteneu però, que hi ha entre vosaltres qui són versions més joves d'alguns de nosaltres? No tots vosaltres que posseiu aquesta distinció, volem que això quedi clar, i creiem que això aclarirà alguns dubtes, confusions i misteris.

Hi ha alguns de vosaltres que sóu formes més joves de nosaltres, si es vol,  d'éssers que estan en aquest moment aquí, amb nosaltres, com a membres de la nostra organització. Alguns de vosaltres sóu parts o peces d'un altre ésser que és aquí, treballant amb nosaltres, en aquest costat del vel. Molts de vosaltres que llegiu aquestes paraules, fins i tot podríeu estar escrivint-les i compartint-les a través del nostre canal. Enteneu això?  Enteneu que hi ha diverses parts,  múltiples facetes del vostre ésser, ja que sóu éssers multi-dimensionals, multi-temps, multi-espai, fins i multi-universals? Esteu començant a tenir una idea més clara del que és possible per a vosaltres, estimats? Un cop més, no tots guardeu aquesta classificació o distinció. Alguns de vosaltres sóu vosaltres. En altres paraules, la suma total de "vosaltres" està continguda dins del vostre cos físic en aquest moment del vostre temps. Alguns de vosaltres no teniu parts més altes en altres llocs i altres temps en aquest moment, del que vosaltres enteneu per temps de totes maneres. No tots vosaltres veniu dels mateixos llocs, no tots vosaltres veniu dels mateixos aspectes de la creació, de la forma, de l'esperit.

Molts de vosaltres, en els pròxims dies, entendreu això d'una forma molt més clara quan el vel s'aixequi dels vostres ulls, però avui ens agradaria referir-nos a com és que podeu existir allà i aquí. Això és possible perquè en realitat no hi ha tal cosa com el "allà". Només hi ha espai, i per l'espai, els portals de temps es creen per permetre que un individu o col · lectiu d'éssers participin en un programa o una experiència on entraran en un portal de temps i experimentaran una cosa semblant al que vosaltres, estimats, esteu experimentant ara mateix, al que sentiu en aquest moment del vostre dia, la vostra vida i la història del vostre planeta, encara que ens agradaria dir que no és res més que una mera il · lusió, ja que més enllà, fora i a través del vostre portal de temps que esteu experimentant realment res existeix, incloent el vostre aspecte que esteu experimentant com a vosaltres mateixos, el vostre ésser en aquest moment. Enteneu això? Enteneu que més enllà del portal al que us heu introduït per a aquesta experiència, sóu una mica més, sóu una cosa per sempre, una cosa eterna, una cosa encara més gran, més poderósa, més savia, amb més coneixements , més valenta, més decidida, més honesta, més generósa, més caritativa, més tolerant, més amorosa, més comprensiva?

Nosaltres compartim aquesta informació amb vosaltres avui per preparar-vos, en certa manera, a tants de vosaltres com sigui possible, que experimentaran en un futur no molt llunyà, aquest retrobament amb el que realment són i està més enllà de les sortides d'aquest ull de bou al que heu entrat en en alguns casos fa molts eons, o hauríem de dir, aquest aspecte de vosaltres mateixos al que heu entrat, que heu estat, a part del veritable ésser que sóu. Vosaltres he estat aquí tant de temps, perquè molts de vosaltres vau acordar entrar en aquest portal del temps i no sortir-ne i tornar a casa fins que un determinat objectiu s'assolís. Aquesta fita que vau establir per vosaltres mateixos com col · lectiu i com a ésser individual és clarament a la vista per molts de vosaltres ara. Esteu començant a entendre millor el que l'ascensió és per a vosaltres, éssers estimats? Esteu començant a recordar, potser una mica, que la vostra ascensió és la línia de meta, és la sortida, si voleu, des d'aquest portal de temps? Això és el que la vostra ascensió és, és el vostre retorn a casa després d'una experiència llarga i esgotadora sovint, però sempre gratificant i educativa en aquest portal del temps molt singular per conegut per vosaltres com la Terra i el temps en tercera dimensió.

El "temps" que heu arribat a conèixer i entendre tan bé i a viure sota el seu govern està, per a molts de vosaltres, dissipant-se, es desintegra, desapareix en entrar a la porta de sortida d'aquest "temps" del portal. Les limitacions d'aquesta il · lusió del temps, el poder de la il · lusió del temps, les urpes de la il · lusió del temps, comencen a afeblir-se i us comenceu a alliberar de les seves propietats, de les seves lleis, de la seva existència aparent, però il · lusòria. ¿Enteneu això, amics meus? ¿Enteneu que el temps per a vosaltres és fugaç i s'esvairà, i tot el que el temps us ha fet, al vostre cos, al vostre esperit, la vostra energia, la vostra unitat, la vostra determinació, la vostra joventut, la vostra exuberància, la vostra felicitat, la vostra conducta infantil i les vostres expectatives de vida també s'aclariran, dissiparan, desapareixeran, i que tornareu a ser complerts, sereu el tot que sou, tots els éssers que sóu, el multifacètic, multidimensional i etern, de gran abast, i per sempre jove i ple d'energia ésser que realment ereu abans d'entrar en aquest portal del temps, i fins i tot mentre existíeu dins d'aquest portal del temps per molts eons de temps?

Serà tan meravellós per donar-vos la benvinguda a casa a vosaltres mateixos, a les vostres vides reals, a les vostres famílies reals, a tot el que sóu i tot el que alguna vegada heu estat, com tot això que ara entenem com una de les vostres realitat veritables i no és res més que un viatge pel camp d'estiu, per la platja, el parc o la muntanya per obtenir una educació superior, per socialitzar amb els vostres amics i conèixer noves amistats i fins i tot, de vegades, els adversaris que us ajudaran a aprendre les lliçons, fins i tot més del que podria ser possible sense tals antagonistes. Avui ens agradaria que penseu i recordeu que per a aquells de vosaltres que esteu disposats a creuar la línia de meta i sortir de la dualitat i entrar en la realitat, us donem la benvinguda a casa, ha estat per a vosaltres molt temps i us heu guanyar el dret de finalitzar-ho i tornar a casa, a tot el que vosaltres considereu la vostra vida real, perquè està caient el teló en aquesta obra i tots vosaltres heu fet un treball notable i us diem Bravo!

Fins demà estimats, Som els vostres companys tramoistes, actors, dramaturgs, productors, directors, enginyers de so i d'il · luminació i membres de l'audiència per igual de la Federació Galàctica de la Llum.

Canalitzat a través de Greg Giles

http://ascensionearth2012.org/-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada