Visitants

Visites

Website counter

dimecres, de juliol 25, 2012

Impressions

El darrer missatge de'n Michael. de la Federació Galàctica i els Mestres Ascendits i els darrers esdeveniments a la meva vida (i a la de tots nosaltres), m'han fet pensar.

Potser no tots sentiu dins vostre la descomunal sensació de que (encara que no sigui notori) tot està canviant. I quan dic tot, em refereixo a absolutament tot. Potser no és necessàriament notori, ja que els mitjans de comunicació continuen filtrant (i censurant) certes noticies, però si sou seguidors de mitjans minoritaris o alternatius, sabeu que sí estan passant coses molt importants rera bambal·lines.

Potser penseu que el que està passant és que les condicions que ja de per sí eren prou adverses s'estan tornant més adverses encara per la gent del poble, i estic d'acord en que és exactament el que sembla. Però penseu que la nit sempre és més fosca just abans de que surti el primer raig de sol. Evidentment, les persones que ostenten el poder (no, no pas els governs, ni les corporacions o les multinacionals. Els que realment tenen el poder: aquells que s'amaguen a les ombres i maneguen - o manegàven, més aviat - els fils de la Humanitat) no el deixaran anar tan fàcilment i estan lluitant amb urpes i dents per retenirlo. Finalment, com ja vaig dir, no els podem culpar: és la seva missió i al cap i a la fí, no hauriem arribat fins aquí (evolutivament i espiritualment parlant) si no hagués estat pels seus esforços per esclavitzar-nos a tots.

Ha arribat el moment d'oblidar-se d'ells. Sí, no té cap mena de cas continuar preocupant-se pels seus moviments i els seus esforços inútils per retenir el control. Hi ha qui, tant aquí a la Terra com fora d'ella, s'està ocupant d'aquesta feina i creieu-me que l'està fent molt bé (que Déu beneeixi aquestes ànimes valentes i altruïstes). El que cal és ocupar-se dels propis canvis i de preparar-se per l'Ascensió, diu en Michael, i hi estic totalment d'acord.

A hores d'ara, amb l'energia que ens està arribant i que ens estan fent arribar desde diversos punts de l'Univers (especialment des del centre de la Galàxia), tots hauriem de sentir dins nostre l'imperiosa necessitat de canviar. La necessitat de ser millors persones en tots els aspectes possibles.

Una necessitat que ens urgís a tractar de fer les coses de forma diferent, a buscar sempre els millors resultats possibles, a canviar el nostre caràcter, la nostra forma de tractar els demés. Una força que ens empenyés a acostar-nos als altres i construïr ponts entre nosaltres sense importar nacionalitat, ètnia, religió, orientació sexual ni res més. Tots formem part de la Humanitat, de Gaia (inclosos animals, plantes i minerals) i tots som aquí amb la mateixa missió.

No és el moment de caure en trampes com el nacionalisme, el sexisme, les diferencies ideològiques, polítiques, racials... Aquestes diferencies, incloses les esportives, s'han creat per mantenir els pobles dividits i que no s'enfrontin units als que ostenten el poder. No ho veieu? Divideix i venceràs. És així de simple i així de complicat a l'hora.

Les coses són a punt de canviar, ja ho he dit. És el que penso i és el que sento ressonar des del racó més profund de la meva ànima. Un tremor sord que va augmentant progressivament de volum i de potència, talment com un volcà que lentament s'acosta al punt de no-retorn i es prepara per entrar en erupció. Potser, l'energia que rebem és favorable en alguns casos i en d'altres no tant favorable però ens empeny a canviar lo més ràpidament possible i a aprendre tot el que ens queda per aprendre (espiritualment parlant) abans de que arribi el Gran Canvi. El definitiu, el que els maies estàven esperant i havien calculat.

És el moment de que us oblideu de la Geopolítica i l'Economia i comenceu a fer balanç de la vostra vida. Llavors, no ens enganyem, tots sabem de quin peu calcem i on estem equivocats o estem actuant malament, comenceu a canviar. Tracteu de ser millors persones! Perdoneu als altres, no els jutgeu doncs molts cops no sabeu quina és la seva historia de vida ni els motius que els empenyen a actuar d'una o altra manera. Tot el que fem i tot el que fan o ens fan els demés, afecta la nostra vida i la dels altres i una cosa que a priori ens pot semblar un cataclisme pot acabar resultant en l'aprenentatge d'una llicó vital o un canvi de vida molt positiu a llarg plaç. Sigueu pacients i amables amb els que no tenen tanta sort com vosaltres, amb els que no han pogut evolucionar espiritualment fins a aquest punt en que us trobeu o amb els que no han tingut la sort de tenir una educació o un relatiu comfort econòmic, amb aquells a qui la vida ha tractat malament (tot i que no m'agrada l'expressió) ja que tots som aquí per un motiu i tots tenim una missió i estem contribuïnt d'una o altra forma a propiciar l'evolució de la Humanitat i el Gran Canvi que ja s'albira a les nostres vides i la vida de Gaia.

Sé que no estic fent un discurs massa estructurat, però estic deixant-me guiar per la meva ànima i pel meu cor.

No tingueu por. Allà a fora ( o més ben dit, més enllà dels núvols) hi tenim aliats fidels que ens protegeixen en certa manera (creieu-me que si no fos per ells ja hauria passat algún gran daltabaix). Més que aliats, són la nostra familia doncs algún día es demostrarà que genèticament parlant som parents. La nostra familia galàctica s'extén per tota la Galàxia, per tot l'Univers i ara són aquí per ajudar-nos i protegir-nos, per guiar-nos al nostre destí i a reclamar i recuperar el nostre lloc enmig de les estrelles. Estigueu preparats perquè quan les coses petin, i petaran molt aviat a jutjar pels darrers missatges, veureu meravelles com potser, només el genial Gene Rodenberry (em pregunto què sabia aquest home) va ser capaç de forma tant brillant a Star Trek.

D'igual forma, tenim aliats poderosos sota els nostres peus, encara més emparentats amb nosaltres que estan només esperant el moment per sortir a la superficie i abraçar els seus germans i germanes llargament enyorats: els Agarthians! Descendents dels Lemurians i Atlants que es van refugiar sota terra quan els seus imperis es van esfondrar i la foscor va prendre el poder i ens va sumir en les tenebres.

Ressistiu! El final s'acosta i aviat serem a l'altra banda de l'Arc de Sant Martí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada