Visitants

Visites

Website counter

dimarts, de juliol 17, 2012

Mantenint L'equilibri - by Cobra

M'agradaria cridar la seva atenció sobre el següent esdeveniment de configuració astrològica que passarà demà (és a dir avui):

Es tracta d'una Gran Creu Cardinal amb la participació de Plutó, Urà, Mart i la Lluna. Aquesta és una de les configuracions més tenses i violentes, explosives i rígides possibles, però mantenint una llavor potencial per a un gran avanç. Aquesta configuració serà efectiva fins al final d'aquesta setmana. La gent està cansada d'esperar que les Forces Armades positives actuïn i volen prendre l'assumpte en les seves pròpies mans. És un moment en què els Archons volen enganyar a la població i empènyer-la cap a una revolució violenta.

Per tant em permeto suggerir a tots, mantenir la calma i estar en pau. La violència no  derrocarà la Càbala. És estratègicament imprudent atacar a l'enemic on ell és el més fort. En el vostre lloc, jo proposaria a la gent dins del moviment de la llibertat de co-crear un pla mestre de base. Potser voleu fer una ullada a això:

http://www.aeinstein.org/organizations98ce.html

I això:

http://www.aeinstein.org/selfLiberation.html

http://www.aeinstein.org/selflib/PNVA_excerpts_for_Self_Lib.pdf


La millor estratègia immediata seria la d'exposar les llistes de la Càbala juntament amb els noms de les persones i els seus crims contra la humanitat del passat. Els vídeos de vigilància i les proves massives de les que David Wilcock està parlant, serien molt benvingudes en aquest moment. I Assange també podrien exposar alguna cosa.


Estic segur que ja saps de l'última entrevista a Drake que va ser interrompuda abruptament per la Càbala:

http://globalvoice2012.us/blog/2012/07/15/transcript-drake-vital-weekend-update-july-15-2012/
La gent em pregunta què fer al respecte. Vosaltres sou éssers sobirans i vosaltres prendreu les vostres pròpies decisions. Informaré dels fets segons es desenvolupin i us donaré alguns antecedents d'Intel·ligencia si és el cas.

La gent també està demanant a la Resistència que intervingui ara directament sobre la situació en aquest planeta. La resistència és conscient del sofriment de la humanitat i dels crits de socors i respondrà, però el grau i la forma de les seves operacions són classificades, per ara.

Cobra, 16/07/2012  http://www.2012portal.blogspot.ca/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada