Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juliol 13, 2012

Salusa 13-07-2012 (by Mike Quinsey)


Hi ha retards com podeu veure, però molt més s'està duent a terme arreu del món. El nostre punt de vista global i coneixements indiquen que els temps finals estan en marxa. Els immensos recursos a punt de ser utilitzats garantiran l'èxit previst, i amb els informes de diverses fonts fidedignes aviat us donareu compte de quan les detencions es facin generalitzades. Serà el primer gran pas cap a l'aclariment del camí perquè tota la resta tingui lloc. El punt principal és que ha començat, i de sobte, començarà l'acció a gran escala. Aquesta, serà de tal impacte, que de cap manera es podrà mantenir en secret per aquells que obstaculitzen la veritable notícia.

El que és encoratjador i oportú és que dia a dia moltes més persones estan començant a qüestionar les accions dels responsables. Estan veient a través de les mentides i encobriments, i començant a qüestionar el que ha succeït en el passat. Això ens agrada, ja que s'estan relaxant els controls que la càbala han posat sobre vostre i el poder que han exercit sobre vosaltres. El poder del poble és el que temen i aquest, està cobrant impuls a mesura que s'estan formant grups que realment tenen algun impacte. Un mètode més útil de fer conèixer els vostres desitjos a través de peticions s'està estenent. Deixeu que les vostres veus siguin escoltades i es farà més i més difícil per a aquells qui us dirigiu, evitar escapar dels problemes. En pocs anys la seva posició ha canviat i la balança de la justícia s'inclinen cap a vosaltres.

Qualsevol mitjà pacífic, que s'utilitza per cridar la atenció dels vostres líders és acceptable, però si us plau eviteu que els més exaltats els prenguin, i aneu amb compte amb els infiltrats que són fora per causar problemes dins de les vostres files. Per diverses raons hi ha persones que estan en contra dels canvis, i en alguns casos es tracta d'un temor a la nostra arribada. Amb el temps esperarem haver demostrat a tot el món, inclosos els que estan en contra dels canvis, que les nostres intencions són pures, i que es tracta dels vostres interessos que tenim al cor. De qualsevol manera, s'adoptaran disposicions per a totes les ànimes i amb el temps es trobaran progressant fins al nivell correcte. Tingueu en compte que la vostra Terra actual també està ascendint, i només les ànimes que estan llestes poden anar amb ella. Per a la resta, el seu futur també està assegurat i ni una sola ànima es descuidarà, ja que totes tenen el seu lloc en l'Univers.

Ara us trobeu en els últims mesos abans del gran dia, i és comprensible que alguns us pregunteu si s'ha de planejar per al futur més enllà d'aquesta data. Us preguntareu sobre assumptes com les inversions o la propietat, i en general sobre la necessitat i en molts casos la pobresa. Us demanem que prendre ara les coses en una base diaria, perquè molt aviat molts dels problemes que us afligeixen ara hauran estat resolts pels canvis previstos. L'abundància i la prosperitat aviat respondran a les vostres diverses necessitats, i, finalment, no necessitareu res en absolut. Molt seguirà després de l'Ascensió, però també les vostres necessitats desesperades s'atendran el més aviat possible Som plenament conscients del que hem de fer per fer-vos feliços i capaços de descansar en pau, sabent que estem autoritzats a fer-ho . Vosaltres fareu  la vostra part de feina amb nosaltres ja que volem que participeu amb nosaltres en un esforç conjunt.

Tot el que s'ha planificat està molt a prop de començar d'una manera en que podreu veure el que està succeint, i estareu ben informats. Sabem que molts de vostès esteu disposats a involucrar-vos ara, i depenent de les habilitats que tingueu sens dubte sereu atrets cap a altres persones que estaran participant, si no és que directament contactats. En general es necessita poca ajuda ja que els equips avançats que utilitzem poden ocupar-se de les tasques més difícils. No obstant això, seria bo treballar junts, com ho farem durant força temps, fins i tot després de l'Ascensió. A mesura que la nostra relació progressi, és clar, us haureu avançat a vosaltres mateixos, i, finalment, us enfrontareu igual a les tasques per venir. Com ja heu de saber ara, en realitat sou grans Éssers en ple dret, i no passarà molt temps abans que torneu als nivells dels que abans gaudieu.

D'alguna forma heu portat una vida senzilla, mentre heu estat a la Terra, però els reptes a què us heu enfrontat, han impulsat la vostra ràpida evolució. Potser ha estat difícil de vegades, però quan us vau oferir sabíeu que es podia aconseguir. En tot moment, l'ajuda no ha estat molt lluny i heu estat tinguts  en compte en les vostres hores de necessitat. Els vostres guies angèlics han sostingut les vostres mans quan us heu enfrontat a un perill, i moltes vegades han intervingut per salvar-vos de la mort. Vosaltres també podeu descobrir el que han fet, molt més del que  sabeu, i no obstant això, no demanen res a canvi i estan molt agraïts de rebre les vostres gràcies. El propòsit dels guies és protegir-vos quan us veieu amenaçats a menys és clar, que sigui part de les vostres experiències kàrmiques. També faràn tot el possible per mantenir-vos en el camí, i que així compliu amb el vostre pla de vida. Així que realment, ells saben més sobre vosaltres del que vosaltres sabeu.

Fixeu-vos amb quantes ànimes us heu reunit i us heu convertit en bons amics durant més de centenars de vides. Algunes molt més duradores i més properes que altres. Fins i tot hi ha alguns que encarnen amb vosaltres a les mateixes famílies. Es fa per estimar les experiències i crear vincles que mai es trenquen. Després de l'Ascensió, sereu traslladats a les dimensions superiors d'harmonia, on tots els éssers es relacionen entre si en les energies amoroses i es manté d'aquesta manera. No hi ha cap causa o raó de ser d'una altra manera, i la vida és un completa felicitat.

La Terra és un món més bell, malgrat no l'heu vist en la seva forma més gloriosa i el més gran esplendor. Això vindrà quan la Mare Terra hagi completat la seva neteja i sigui capaç de tornar a una condició prístina. L'última vegada que vau experimentar això va ser fa eons de temps amb les civilitzacions que han passat de llarg. Així com se sol dir, el millor encara ha d'arribar i vosaltres hi tindreu un gran paper. Creiem que vosaltres esteu començant a apreciar exactament quin moment més transcendental és aquest per la Terra. De fet, un temps per gaudir del vostre alliberament de tota la foscor que heu trobat.

Jo sóc SaLuSa de Sirius i us puc dir que la Federació Galàctica de la Llum celebra el vostre acostament a la fi dels temps, i sap que ara teniu la força i determinació per fer-ho i reclamar una victòria que és vostra. El nostre amor i l'admiració va amb vosaltres per sempre.

Gràcies SaLuSa.

Mike Quinsey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada