Visitants

Visites

Website counter

divendres, de juliol 27, 2012

SaLuSa 27-Juliol-2012

Mireu al vostre voltant i mantingueu els ulls i les orelles ben oberts, podeu veure l'evidència de les detencions que s'estan començant a estendre per tot el món. Moltes vegades hem instat als nostres aliats a accelerar les seves accions, però, al mateix temps,  hem permès la necessitat d'estar segurs de que tot passa de la forma necessària. El pes de l'evidència en contra d'aquells que han corromput el sistema bancari és aclaparadora, pel que és el moment adequat per atacar. Aquests són alguns dels temes més importants a tractar, i els nostres pròxims moviments depenen del resultat. És clar que el vell sistema ha de ser canviat totalment, i en l'actualitat els bancs són massa grans i poderosos. En última instància, han de ser de mida reduïda i ser més responsables davant les persones a qui serveixen. Amb molt, el major problema és el deute, i el lliurament dels rescats només agreuja més la situació que existeix actualment i que amenaça amb el col · lapse total. Això, però és una benedicció disfressada, ja que la posició és irrecuperable i nosaltres tenim la solució que es veuran obligats a acceptar. No hi ha un altre camí que la condonació de deutes per a tots els països que han hagut de prendre préstecs aclaparadors. A continuació, aquestes es poden estendre a moltes situacions personals, però no on els diners es deuen per serveis prestats.

No podeu esperar continuar i gaudir dels canvis que us aixecaran, llevat que la brutícia hagi estat escombrada primer. Així, estimats, si us resulta possible gaudir de la desaparició de la càbala, feu-ho sabent que aviat serà incapaç de seguir imposant el seu estil de vida. La misèria, la pobresa i la manca seran canviades amb l'arribada de l'abundància, juntament amb la restauració de la vostra llibertat. És el que vosaltres heu estat esperant i seguirà endavant una vegada que els canvis de govern siguin duts a terme. Només mesureu el vostre temps i deixeu que les prediccions dels esdeveniments catastròfics passin de llarg, ja que teniu molt més que esperar que es positiu i per al vostre benefici. No us hem dit moltes vegades que tot està bé, i que ja sóu en el camí a l'Ascensió, que veureu la fi última de la dualitat? Vosaltres ja haurieu de saber que si esteu preparats per ascendir estareu exitosament visquent la vostra veritat, i actuareu des d'una posició de comprensió de la unicitat de totes les ànimes i les tractareu en conseqüència. La perfecció no és esperable, mentre que encara esteu aprenent a elevar les vostres vibracions, per tant, la intenció és un requisit molt necessari.

Les ànimes que no han passat per una encarnació terrenal no han experimentat el que vosaltres teniu, però no obstant això tenen els seus propis plans per a l'evolució. Malgrat tot, el seu progrés és molt més lent que el vostre i això és la seva elecció. El temps no hi entra en això i totes les ànimes són lliures de prendre un camí que s'adapti a ells com a individus. Les vostres experiències com les de tots els altres entra en el patrimoni de coneixements perquè altres els puguin usar, ja que no hi ha necessitat d'experimentar-ho personalment tot. És per això que us felicito per haver assumit una opció tan difícil, ja que la dualitat és una de les dimensions més difícils de superar. És evident que a mesura que acumuleu experiència esteu evolucionant, i encara que sembli un progrés lent  és molt probable que us eleveu. Per descomptat, sempre hi ha ajuda disponible per a vosaltres, i tot el que heu de fer és apagar el pensament i obtindreu una resposta.

Tot i que nosaltres, els de la Federació Galàctica de la Llum estem amb vosaltres ara, també ho són molts altres éssers que assumeixen responsabilitats com ara el servei als altres. Els que estan en els nivells més alts estan sempre disponibles per ajudar els altres i això és bastant normal. Després de moltes vides en les baixes vibracions al final us esteu adonant que mai heu estat sols, encara que així ho semblava. La lluita entre la foscor i la llum de la vostra ànima està gairebé acabada, però no mogueu els teus ulls de la vostra meta i no doneu pas als fanàtics de la por que actuen per ignorància. A ells els han rentat el cervell en la creença que la Terra és tot el que hi ha a la vida, i no veuen més enllà de la servitud. Per a aquells de vosaltres que han esclatat des d'ella podeu ara gaudir de la Llum de la Veritat. Sou prou entenidors per no només aferrar-vos a ell, sinó avançar cap a la Nova Era.

Abans de l'Ascensió, haurem entrat de ple en les vostres vides a través de la divulgació, i la veritat se us posarà davant. Vosaltres podreu acceptar-la fins al punt que volgueu doncs no s'exercirà pressió sobre vosaltres per fer-ho. Vosaltres preneu tot el que encaixa amb la vostra comprensió personal, i d'aquesta manera creixereu al vostre propi ritme. Creiem que hi ha millors maneres d'evolucionar que les construccions religioses, i no venim a col · locar-ne una altra sobre vosaltres. En poques paraules la veritat és tot el que és, i qualsevol que sigui el camí pel que hi viatgeu amb el temps tots porten al  mateix lloc. Vosaltres teniu la capacitat que necessiteu per evolucionar, i a mesura que els vostres nivells de consciència s'amplien, serà molt més fàcil identificar les creences que donen suport a la veritat.

Ens adonem que moltes persones s'involucren tant amb el que es preveu per als propers anys, que passen per alt el fet que aquest cicle li queda poc temps. Així que molt del que us preocupa ara mai es materialitzarà, de manera que no poseu la vostra energia en ella, ja que no té cap conseqüència. Mantingueu els ulls en els esdeveniments immediats, i a mesura que els de la foscor es revelen com el que són, tingueu la compassió suficient per perdonar i enviar-los llum. Recordeu que tots vosaltres heu experimentat els alts i baixos de la dualitat, i fins que tingueu la memòria completa de vides passades, no sabreu què tan baix és possible que hagueu caigut. No obstant això, vosaltres esteu drets, aquí, el dia d'avui en la Llum i capaços de poder ajudar a altres que no han arribat a aquesta etapa

Estimats, mai és massa tard per canviar les vostres formes o punts de vista de la vida. No obstant això, una vegada que comenceu a entendre, aixequeu-vos i visqueu com vosaltres creieu que una ànima de la Llum està destinada a ser. Trobareu que com més alt arribeu,  la pau i la tranquil · litat més entren a la vostra vida. Vosaltres preneu el control de la mateixa i servir els altres és tan simple com fer brillar la vostra llum. No necessiteu fer més, a menys que us sentiu cridats a fer-ho. Si teniu un paper especial que desenvolupar en aquests temps finals, estigueu segurs que l'oportunitat es presentarà.

Jo sóc SaLuSa de Sirius, i tenim la tecnologia i personal més que suficient per fer front a les vostres necessitats, no tenim cap desig de posar massa responsabilitat sobre vosaltres. Al mateix temps, heu sol · licitat l'oportunitat d'ajudar i estem molt contents d'acceptar, i després de tot, teniu karma que us vincula amb els canvis necessaris que han de ser fets. Us donem gràcies per despertar als vostres desafiaments, i enviem el nostre amor per ajudar-vos a tots.

Gràcies SaLuSa.

Mike Quinsey.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada